İnternette bir çok para kazandıran şirket var ve bunların ayrı ayrı kazandırma yöntemleri var. Benim size tanıtacağım şirket bu yöntemlerin eğlenceli bir şekilde para kazandıran bir sistem ortaya çıkarmış. Bu şirket Cash fiesta. Şirketin tam 3.500.000 üyesi var. 2001 yılından beri hizmet veriyor. Ödemelerini çek yolu ile yapıyor.Türkiye ve Dünyanın her yerine ödeme yapıyorlar. Üyelik tamamen ücretsiz. Üye olurken Kredi kartı istemiyor...

üyelik işlemleri için..

Buda size yardımcı olabilecek site

Sitesinde yolladığı çek örneklerinden Türkiye'ye olanlar da var. Galiba gerçekten yolluyorlar. Acaba aramızda bu sistemden para kazanan var mı ?
valla :D 150000 puan yaptım vermedıler paramı 150000 puana 0,6 $ verdıler 1 $bıle degıl :D bırak yalan bu sıte
sen öyle san dostum..gerçektenn veriyorlar vermeseler zaten bu kadar detay var ve 2001 yılından beri nie duruoo neyse ister girin üye olun deneyin..zaten denemek bedava para istemiyorlar sistem de en ufak virüs bile yok hatta çıkan bannerları bile siz istediğiniz gibi ayarlıyorsunuz.. sadace fiestaboyun yürümesiyle puanlarınız artıo ilgilenilmezse fiesta boy oturuo puanlarınız duruo o kadar onu ayarlamak size kalmış..
Para verir vermez beni bağlamaz ama o linkten üye olursanız bu elemanada katkıda bulunmuş olursunuz.Zeki geçinen bir eleman.
evet referans bana aittir ister girin deneyin ama bunun gibi yorum yapmak size yakışık kalmaz..
Master
59.2997
Bugünlerde yeni moda bu galiba.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.