Dijital Kamera almayı düşünüyordum. Siz ne önerirsiniz?Hangi marka hangi model? Hangi özelliği olmaısını tercih edersiniz? Mesela dvdye mi kaydetsin yoksa dahili harddisk olsun mu?

Bu konu fistandantilus tarafından düzenlendi(2007-07-28 17:24, 17 yıl önce)

Fiyat
: 171,00$+Kdv
KDV Dahil
: 266,35YTL
Havale
: 253,03 YTL
Taksitle
: 44,39YTL x 6
Özellikleri

Hareket, özgürlüktür. Videolu sohbetin tadına varın. Videolu özgürlüğe merhaba deyin. Devrim yaratan WebCam Live! Motion, siz hareket ettikçe hareketlenir - otomatik dikey ve yatay, geniş açılı görüntüleme 200° yatay ve 105° dikey görüntü. Gelişmiş CCD görüntü algılayıcı sensörü ve USB 2.0 yüksek hız sertifikasıyla, detaylı ve net görüntüler yakalar. Böylece her defasında mükemmel videolar elde edersiniz.
MaxView™ Pan Tilt Otomatik veya el ile hareket edebilecek şekilde tasarlandı, WebCam Live! Motion yatay ve dikey hareketleri sayesinde panaromik görüntüler yakalayabilir.
Creative Akıllı Yüz İzleme Bu mükemmel özelliğiyle, kamera, siz hareket ettikçe hareket ederek sizi takip eder ve böylece sürekli olarak görüntüde kalmanızı sağlar. Aynı anda birden fazla kişiyi de takip edebilme yeteneğine sahiptir.
76° geniş açılı lens Geniş açılı görüntüleme yeteneği sayesinde, WebCam Live! Motion sizi ve arkadaşlarınızı sürekli olarak görüntüde tutar. Böylece herkes eğlenceye katılabilir.
Kıvrımlı ayaklar Çok yönlü kıvrımlı ayakları sayesinde, webcaminizi dizüstü bilgisayarınız, masaüstü monitörünüz, LCD ekranınız ve farklı yüzeyler ile de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Düz yüzeylerde rahatlıkla kullanmak mümkündür.
640x480 çözünürlükte gelişmiş CCD sensör Keskin ve net fotoğraflar ile her bir detayı yakalaybilirsiniz. Bu gelişmiş görüntü algılayıcı sayesinden gerek yüksek gerekse düşük ışıklı ortamlarda en yüksek kaliteyi elde edebilirsiniz. USB 2.0 Yüksek Hız sertifikası VGA çözünrülükte dahi 30 fps görüntü yakalama. Film kalitesine yakın tam hızlı video görüntülerini yaşayın
Patentli Panaromik tek bokunuşla fotoğraf çekebilme özelliği Anında panaromik fotoğraflar çekin ! Tek bir tıklama ile WebCam Live! Motion 200 dereceye kadar yatay genişlikte fotoğraflar çekebilir ve böylece bulunduğunuz ortamdaki herkesi ve herşeyi görüntüye dahil edebilirsiniz.
Çoklu video aramaları 3 arkadaşa kadar eş zamanı video görüşmeleri yapabilirsiniz. Artıkmümkün, çoklu parti video çağrı özelliğine teşekkürler !1 WebCam Live! Motion\ın paketinde mevcuttur.
SightSpeed & Orb2 yazılımları Bu eşsiz yazılım sayesinde webcam deneyimizi, ek bir ücret ödemeden zirveye taşıyın. Bilgisayarınızı, video phonea dönüştürün, çoklu video görüşmeleri yapın ve PDAler, cep telefonları gibi cihazlara web üzerinden görüntü aktarın.
Ergonomik harici kulaklık ve mikrofon seti Hafif ve taşınabilir. Rahat. WebCam Live! Motiona takın ve uzun görüşmelerde özgürlüğün tadını çıkarın. Dahili mikforona sahip webcamlere göre çok daha net ve temiz ses kalitesi sunmaktadır.
Tüm anlık mesajlaşma programlarıyla uyumludur. Sevdiklerinizle yüz yüze görüşün ve Yahoo!® Mesajlaşma deneyiminizi geliştirin. WebCam Live! Motion, aynı zamanda AOL Instant Messenger, MSN® Messenger, Windows® Messenger, ve diğer mesajlaşma programlarıyla da uyumludur.
200° pan yatay 105° dikey görüntüleme - geniş açı lensi
76° geniş açılı lens
Daha yaygın yatay ve dikey görüntüleme için mekanik motor
640 x 480 CCD sensör
640 x 480 @ 30 fps video
1.3 Megapiksels fotoğraflar (yazılım güçlendirilmeli)
Sertifikalı USB 2.0 bağlantısı (USB 1.1 ile tam uyumludur)
4X Dijital zoom ve Creative Akıllı Yüz İzleme
Daha rahat VoIP uygulamaları için eller serbest kulaklık ve mikrofonu
Yahoo!® Messenger, MSN® Messenger, AOL Instant Messenger, ve diğer anlık mesajlaşma programlarıyla tam uyum
Yüksek kaliteli videolar için SightSpeed™ içerir1
Uzaktan görüntüleme için Orb2 içerir1 (Yalnızca Windows XP ile çalışmaktadır)
Silindi
Apprentice
0
d&r da 25 ytlye webcam + mikrofonlu kulaklık
TheRyan

Yalnış anladın o normal kamera için dedi webcam demedi
Webcam değil normal kamera!
https://img525.imageshack.us/my.php?image=sonysf4.jpg

Fiyat : 754 YTL

-8.1 etkin megapiksel

-Fotoğrafları HD TV'de görüntülemek için (isteğe bağlı kabloyla) Yüksek Tanımlamalı, Tam HD 1080 çıkış

-Super SteadyShot ve ISO 3200 yüksek hassasiyetini (REI) birleştiren çift bulanıklık önleme teknolojisi.

-Yüz Algılama işlevi, görüntüdeki yüzleri otomatik olarak izler ve bunlara odaklanır

-Carl-Zeiss® Vario-Tessar® objektif

-3x optik zoom , 5.1x HD akıllı zoom , 6x dijital zoom, 15x'e kadar akıllı zoom

-Büyük 2,5 inç (6,2cm) LCD ekran ve isteğe bağlı vizör

-Gümüş rengi alüminyum gövde, kompakt tasarım

-Gelişmiş görüntü kalitesi ve yüksek hızlı çalıştırma için BIONZ işlemci

-Kontrast ve pozlamayı otomatik olarak düzeltmek için DRO teknolojisi

-Kırmızı göz sorununu giderme ve kırpma da dahil, makine içinde rötuş

-Fotoğraf makinesi LCD ekranında ya da HD TV'de (16:9) oynatmak için müzikli HD slayt gösterisi .

-STAMINA pil ömrü, en fazla 350 çekim (LCD ekranla CIPA standardı)

-MPEG Movie VX (VGA 30fps sesli film modu)

PC'ye gerek kalmadan doğrudan yazıcıya bağlantı sağlamak için PictBridge

-Ekran işlev kılavuzuyla kolay çalıştırma

-31MB dahili bellek

-17 dil seçeneğine sahip ekran menüsü: Çekçe, Danca, Felemenkçe, İngilizce, Fince, Fransızca, Almanca, Yunanca,
Macarca, İtalyanca, Norveççe, Lehçe, Portekizce, Rusça, İspanyolca, İsveççe, Türkçe

-Birlikte verilenler: şarj edilebilir pil, şarj cihazı, AV ve USB kabloları, bilek kayışı ve yazılım

-İsteğe bağlı çok çeşitli Sony aksesuarlarıyla uyumlu

Ben Su An Bunu Kullanıyorum Cokda Memnunum Acıkcası Tavsiye Ederim
Beyler ben mi kendimi anlatamıyorum anlamadım. Dijitall kamera soruyorum dijital fotoğraf makinesi veya webcam değil.

Bu konu fistandantilus tarafından düzenlendi(2007-07-28 17:23, 17 yıl önce)
Benim tavsiyem Canon HV-10 Formatı HDV fiyatı sudan ucuz 3.307 YTL cik

ama daha ucuzunu istiyorsan Sony DCR-HC22 FORMATI MİNİ dV fiyatı ise 1.028 ytl

ama dahada ucuzunu istiosan Samsung Miniket VP-M110 formatı MPEG4 fiyatı 749 ytl ben bunu almanı öneririm hem ucuz hemde çok kaliteli çekim yapıyor . Birazda internette dolaşırsan ya da bir mağaza gidip bakarsan daha iyilerini de bulabilirsin ...
bana geliceksin kamerada , nekadarlık birşey düşünüyorsun onu söyle ilk başta

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.