Arkadaşlar bugün telefonumu açtığımda telefonum kendi kendine açılıp kapanıyordu... Sonra hafıza kartını çıkarttım açtım telefonu çalıştı.. Ardından hafıza kartının Card Readera taktım bu sefer çıkarılabilir disk olarak gördü çift tıkladığımda ise "Lütfen (I) sürücüsüne bir disk yerleştiriniz" mesajıyla karşılaştım. Sizinde başınıza böyle bir şey geldiyse ve kurtulduysanız banada kurtulmanın yolunu anlatır mısınız?
kendi (veya baska) pcde goruyorsa karti, bicimlendir duzelir..gormuyorsa baska bir telefonda dene calisirsa oradan bicimlendir, ordada sorun cikarirsa; yapicak pekbirsey kalmamistir ancak kucuk bir ihtimalde olsa, ya pc nde ya telefonunda yada card readerin de sorun olabilir sd kartlar cok kolay bozulan aletler degil cunku..
Hiçbir yerde görmüyor... 2 pcde denedim bir disk takın hatasını aldım... Abim gelsin onun telefonundan deniyim biçimlendirmeyi... ben elektronik aletleri kolay bozarım merak etmeyin siz xD
Telefonumda kapanıp açılıyor çünkü kısayol var onu okumaya çalışıyor okuyamıyor...
soyledigim gibi, fiziksel olarak bir darbe almadigi surece bozulmazlar, en fazla virusten veya diger sebeplerden dolayi programsal olarak cokebilir ondada bicimlendirirsen duzelir, kolay gelsin..
saolun virüs girmiş olamaz çünkü hiç kabloyla bağlayıp pcden müzikl atmamıştım... acaba yanmış olabilir mi :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.