Selam ; :huh

Dün ben bi wilnlogon.exe hata sı almıştım pc habire restart atıodu sorunu antivirüs programımı silerek hallettim..O zaman o hata varkende pc ye giriş yaptığımda çok kasıodu..

Ama artık ben bu hatayı hallettim fakat bu seferda pc çok yavaşladı arkadaşlar.. İlk açılırken windows 3 dk filan suruo dolması masaustu açıldımı dosyaların tamamen açılması 4dk fln suruo..

Ne biliyim bi oyunu açmak ne kelime kasıyor acayip..Şarkı bile dinliyemiyorum tutukluk yapıo nasıl çözüceğim bu olayı format haric acaba ?

Yardımlarınız için şimdidien teşekkurler..:)
Bu Sorunun aynısı ofis'teki bilgisayarlarda görmüştüm,winlogon.exe yanılmıyorsam Anti-Virüs programı ve Windows Crack'tan dolayı ortaya çıkıyor.

+ Ağırlaşmaya gelince bir tür virüs,trojan,worm vb. illegal yapılar,bilgisayarında barınıyor olabilir.Bunun tek çözümü yedeklerini taratarak almak ve tekrar Windows kurmak...


Pc inanılmas kasyıyor..

[ Topic Başıklarına Hayranım... ]
:selektorYardımcı olduğun için saol..
(bnde sna hayranım)
virüs olabilir
anti virüs programın norton symantec mi ?
Hayır avast! du onu silince winlogon.exe uygulama hataası kalktı ama bu sefer kasıo nod32 yukledim tarattım ama hala daha kasıo eliriceğim.. :(
makinana speed kur arada canım sıkılıyo speed kuruyom makina canavara donuyo :) oyunlar pisikopatlaşıyo msn aniden aciliyor tık dedimmi eekranda..
Hmm..Sağlıklı mı ? Eğer öyleyse download linki atarsan sevinirim..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.