Denedim ama maalesef 'geniş açı' yada benzer seçenekler bulamadım...Monitörün markası 'Asus 19" VW193DR'...Yaygın olarak kullanılan bir monitör,mutlaka bir çözümü vardır ama seçenekler modunda değil,acaba denetim masasından halledilcek birşeymi ?
Anemon Senin verdiğin markalarla o bilgisayarlar bir değil ama :) ayrıca o söylediğiniz fiyatlara o makinalar ucuz felan değil 1.5-2 milyara sana devasa makina toplarım , orda makul görünen tek şey lcd birlikte ucuz olması bu yüzden 3. önerdiğini tercih ederim Lg LCD ' yi .. E tabi onunda özelliklerini bilmiyoruz ayrıca 1 gb ekran kartı dediğiniz şeyleri abartmayın 1gb ekran kartı dediğin 5 para etmiyenide var edenide var bunun markası var, biti var , M.. si var ohoo.. paylaşımlı ekran kartlarınıda bu arada önermem. ha olur 1 gb ekran kartı 256 Bİt , 2 gb kadar paylaşımlı ozaman sana öneririm ama bunun altı şeyler abartılcak şeyler değil aslen bir donanımcı olmıyabilirim ekran kartında çok iyi değilim ama işlemci & ram & ana kart uyumu ve performanslarını işim gereği biliyorum. Ve ekran kartı sadece oyun için değildir böyle birşey hayalden öte değildir her zaman grafikde işlemci & ram & ekran kartı bağlantısı diye birşey vardır , iyi bir gelecek için makinadada ana kart önemlidir teknoloji gelişiyor ddr2 olup , ddr3 destekliyen ana kartlar bakmanı öneririm eğer ilerde parça değişikliği yapacak isen.

İntel Quad 2 İşlemci
Asus Anakart
4 Gb Ram
1GB 9500GT PCI EXP. Ekran kartı
320GB HDD
klavye+mouse
20'' LG Monitör
Fiyat:689$+KDV(1200 tl oluyor yaklaşık)

Ginede bunu öneririm fakat core 2 duo , quad bunlar bir sürümü var t6660 da core 2 duo dur q6600 da core 2 duo dur. ghz bakmadan çekirdeklere aldanmayın. Benim laptopum olmasına rağmen 4 gb ram core 2 duo 1 gb ekran kartı 320 gb hdd 18 inc ( ki laptopda pahalıdır ) hd ekran , plazma bağlarsan plazmada hd desteği yok ise plazmaya bağladığın zaman full hdyapa bilme 5+1 ses sistemi ( laptopda nadir bulunur ), blueray disk okuyucu ve sana sayamadıgım bir çok donanımsal özellikler var 4/4 ama gel görki laptop pahalı olmasına rağmen iyi bir laptop özellikle ekran kartı olan o bile 1.5 milyar üstüydü aldığımda nası oluyorda masa üstü 1.100 ucuz diyorsunuz ortada bi özellik yok ddr2 ram dediğin 5 kuruş etmiyen birşey 1gb? Yani bu bilgiyle yorum yapmak zor 4gb ram olur , ama ddr3 slotuunda destekler ana kart ozaman iyidir ben ekran kartı hariç pek birşey göremiyorum makinada ucuz olmasının tek avantajını söyliyim oda LCD ile birlikte bu kadar iyi olması ama masa üstü gelişiyior Herşey slotlara bakıyor. aam gınede bunlardan birini alcaksan 2. almanı önermem masa üstünde casper almıcaksın. Oyun içinse 3. almanı öneririm. ama benım yerımde olsan ne yapardın dersen pc önem veren biriysen toplama almanı öneririm yok diyorsan 3. al derim
Hmm ilkini aldım...Ekran kartı 9600 Zotac 1gb 265 bit.Görüntü kalitesi mükemmel...Tek sorunum monitörün wide olması maalesef başka altarnatif yoktu.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.