Adept
4.3
Olabilir. Galatasarayin maci vardi ve rakinin dibine vuruldu. Demek istedigim aslinda su; fikir orjinal olmali, günümüzde yeni platformu popüler ve özel yapmali, eger uzun süreli bir sey isteniyorsa. Genel oyun platformunun bu nedenden dolayi dogru yol oldugunu düsünmüyorum sahsen.
@Vebruer başlığın açıldığı tarihe dikkatini çekerim. Bu olayların ardından açılmış bir başlık değildir..

drumbanger:
senin Semih'le olan "kankito"luğunuzu bilmeyen yok. E, Semih'in yediği naneleri de bilmeyen yok. savunulmayacak bir adamı savununca zaten önemsenmiyorsun

ARKADAŞIM, Semihin yediği naneler semihi alakadar eder beni alakadar etmez. Tekrar söylüyorum Semih Hasan Hüseyin Ali Veli VS başkası anlatmak istediğim olay şudur. Kimse kimseyi bir topluluk içinde rencide etme aşağılayıcı şekilde tavır sergileme özgürlüğüne sahip değildir. Yukarıda senin yaptığın gibi mesela... kankito'luğumuz?? Beni sadece "Erador" döneminden semihle bağdaştırabilirsin. Kendiside burda çıkıp konuşabilir. Uzun zamandır buradayım ve yetkiliyim semihle olan diyaloğumuzun ötesinde dostuluklarımın olduğu kişiler oldu bu forumda yeri geldi o kişilere ben uyarı verdim veya forumdan uzaklaştırdım.. Benim hakkımdada kimsenin ne düşündüğü hiç umrumda değildir beni tanıyan tanıyordur kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Sen önemsenmiyecek biri olarak görüyorsan saygı duyarım bu senin görüşündür. Fakat birşeyleri buraya yazarken kendinden emin ol.. Benim Semih'le kankito olduğumu kim nerde görmüş? İzmir'e okumak için geldiğinde bir kere evine gittim. Bunuda kimse bilmez ben yazıyorum. Ötesindede başka bir kankitoluğumuz yoktur..
Msn'den de dediğim gibi, konuyu yukarı taşıyanda sensin :) Yanlış anlaşılmasın.
Yerinde ve güzel uygulama fakat burada benim gördüğüm insanlar arasında rekabet sadece çekememezlik ve başkasının işine çamur atmaktan doğuyor bu yüzden rekabeti bitirmek ve ahlakı düzene oturtmak için sunucu reklamlarına üyeler yorum yapamasın reklamlar sizin onayınızla kilitli açılsın eğer sunucu tartışılacaksa kendi forumu üzerinden tartışılsın bu daha güzel yerinde uygulama diye düşünüyorum
Burda insanlar birbirini kırıp rencide etmedikten sonra emin ol kimse kalmaz. (zaten burda tanımadığın adamın lafından kırılıp üzülüyorsan en yakın psikoloğa başvurman gerekir.) Oyun zaten bitti platform olma gibi bi durum kalmadı burda kimse kimsenin umrunda değil artık bi platform kavramı kalmadı yani bu saatten sonrada olmaz. Onun içni bırakın insanlar küfür etmediği sürece karalasın birbirini zaten kimse buraya zorla girmiyor ki sen zorla güzellik yaptırmaya çalışıyorsun imkansız yani. He ne olur 1 banlarsın 2 banlarsın yeni kullanıcı adlarıyla gelinir ondan sonrada bir bakmışsın kimse kalmamış. Zaten satılması düşünülüyor demek oluyor ki artık birşeylerin öldüğünü bir daha geri gelmeyeceğini zorla güzellik olmayacağını anlamak gerekiyor.
Satılma olayına açıklık getireyim;

Öncelikle ben buradan hiç bir zaman güzel para kazanmadım. Aylık maks. 500-600 lirayı geçmedi oda çoğu banner'ın dolmasıyla alakalı bir durum. Zaten banner eklenince herkes görüyor az çok tahmin ediyordur. 150-200 liralık bir dedicated masrafı var gelen paranın çoğu buraya gidiyor ekstra para kalırsa harçlık çerez parası durumunda. (zaten artık çoğu ay kendi cebimden veriyorum) Birileri Ultima Online'den güzel para kazandıysa onlarda market açanlardır. Herneyse ben burayı ben sevdiğim için bir şekilde devam ettirdim.

Satın alma olayına gelince 8 yıllık dönemde pek çok kişi geldi satın alma ile ilgili bu kişilerin ciddiyetini anlamak için fiyat vermek ve geri dönüşünü beklemek gerekiyor tahmin ettiğiniz gibi geri dönüş yapanda yok. Zaten hepsinin kısa süreli hevesler ile bana bu soruları yönelttiklerini düşünüyorum.

Siteyle ilgili aklımda her zaman bir takım fikirler var ama hiç bir zaman sitenin bu haldeyken (teknik olarak) konuları genişletmenin işine yarayacağını zannetmiyorum. Zaten COD ve Webmaster bölümleri ile bunu daha önceden denedik ve şu anda da o bölümleri inceleyebilirsiniz.

Forumdaki üslup'a gelirsek burası kimse kimsenin hakaret edebileceği yer değil burada ben tek başıma kalsam da devam edecek bir uygulama kimse kusura bakmasın. Bilmeyen yada fikri olmayan kullanıcıları küçümseyen egolarınızı indirin ve pozitif olmaya çalışın. Ha ben yapamam diyorsan ne yapacağınızı biliyorsunuz pek çok taklit web sitesi hala yayında.
Enteresan çok enteresan o kadar enteresan ki bazı mesaj içeriklerini okurken yazılanları o kadar garipsiyorum ki kelime haznem de tarif edecek bir kelime yok.

Öncelikle belirtmek isterim ki bu platform üzerinde aktif üyeliğimin başlangıç tarihi 2007 olmasına rağmen şu zamana kadar ne tanışıklığım olan ne ismimi bilen ne ismini bildiğim ne de doğrudan ikili diyalog halinde bulunduğum hiç kimse yok , bunu söylüyorum çünkü ultima strike yöneticileri peşkeş çeken samimi olduğu insanların söylemleri üzerine işlem yapan kişiler olarak lanse ediliyor. Anemon un açmış olduğu bu başlık dahi [topic]48641[/topic] başlığı ile ilişkilendirilmiş.

Bu başlığı aklı başında bir insan yorumladığı zaman zaten yaptırım uygulanması gereken bir başlık olduğu kanaatini getirmiyor ise kendi düşünce tarzımdan şüphe ederim ;

* Başlığı açan kişi doğrudan kişi/şahsa,sunucuya karşı aşağılayıcı türden mesaj içeriği kullanıyor.
[post]408040[/post]
[post]408045[/post]
[post]408047[/post]
[post]408049[/post]
[post]408076[/post]
[post]408087[/post]
[post]408088[/post]
[post]408089[/post]
[post]408090[/post]
[post]408091[/post]
[post]408093[/post] bla bla bla..

Bu mesajların kaçı eleştirel kaldı ki sunucu sahibinin bu olayla alakası olmadığını açıkca belirttiği bir açıklama getirdiği halde ? Genel başlık içeriğinde sergilenen tutum , uygulanan tavır , sarfedilen mesaj içerikleri olması gerektiği gibi mi de "senin Semih'le olan "kankito"luğunuzu bilmeyen yok. E, Semih'in yediği naneleri de bilmeyen yok. savunulmayacak bir adamı savununca zaten önemsenmiyorsun" böyle bir itham normal karşılanıyor.

[topic]48614[/topic],[topic]48633[/topic],[topic]48652[/topic] daha aramaya üşendiğim tonla başlık,içerik hepsinde aynı senaryo.Tüm içtenliğimle söylüyorum bu platform gerek tanıtım gerekse yardım amaçlı başlıkları açan kişilere yazılacak cevaplar yüzünden acır oldum , herkes adına söyleyemiyeceğim ama genel olarak nirvanaya ulaştım edaları hakim.Yöneticilerin kurallar dahilinde olaylara müdahil olması garipseniyor , gerçekten enteresan.
@Uğur Gök

zaten cebinden vermeye başladıysan burasını açık tutmanın hiçbir mantığı yok, ne eski güzel ortamlar olucak yada ölmüş bir oyun artık para getirecek. Burda bir avuç işsiz güçsüz(bende dahil) adamı eğlendirmenin hiçbir mantığı yok mantıklı olanı yapmalısın bence.
türkiyede uonun falan bir anlamı kalmadığı için platformları da ölüyor o yüzden bırakın da tartışmalarla reyting alsın. küfür eden yok zaten birbirine, edince banhammer iniyor anında.
drumbanger : senin Semih'le olan "kankito"luğunuzu bilmeyen yok. E, Semih'in yediği naneleri de bilmeyen yok. savunulmayacak bir adamı savununca zaten önemsenmiyorsun

Ya sen kimsin ya ?

Sen kimsinde bana ismimle hitap etme hatta bana değil benim ismimi kullanabiliyorsun ?

Sen kimsinde yorumlarda bulunuyorsun ?
Neymiş benim yediğim naneler bir söylede bilelim ?

Yeter artık ya.. VARSA BİR PROBLEMİNİZ BENİMLE özel mesaj atın arkadaşım.
Evet forum özgür bir platform isede özgür bir sallama platformu değildir.
Kişisel sorunlarını halletmek için özel mesaj sistemi vardır.

Tanımadığım insancıklar boş boş konuşuyorlar yeter.
Xantier : türkiyede uonun falan bir anlamı kalmadığı için platformları da ölüyor o yüzden bırakın da tartışmalarla reyting alsın. küfür eden yok zaten birbirine, edince banhammer iniyor anında.

Tartışma kavramını merak ettim canım kardeşim..
@unknow yukarıda çok güzel izah etmiş ve konu içerisindeki örneklerini vermiş. Milletin birbirine alaycı şekilde tavrı senin için tartışma anlamınamı geliyor?

Aramızda böyle arkadaşlar varsa inci sözlük diye biryer var yazar olup oraya ana avrat dümdüz gidip birbirleriyle istedikleri şekilde "........" geçebilirler...
Veya alternatif olarak
https://www.facebook.com/inci.capz
https://www.facebook.com/incisozluk vs girip yorumlarda istediğiniz gibi içinizi akıtabilirsiniz...
Bu başlıkta bile olay nerelere geldi. Tebrik Ederim.
Cyclone :
drumbanger : senin Semih'le olan "kankito"luğunuzu bilmeyen yok. E, Semih'in yediği naneleri de bilmeyen yok. savunulmayacak bir adamı savununca zaten önemsenmiyorsun

Ya sen kimsin ya ?

Sen kimsinde bana ismimle hitap etme hatta bana değil benim ismimi kullanabiliyorsun ?

Sen kimsinde yorumlarda bulunuyorsun ?
Neymiş benim yediğim naneler bir söylede bilelim ?

Yeter artık ya.. VARSA BİR PROBLEMİNİZ BENİMLE özel mesaj atın arkadaşım.
Evet forum özgür bir platform isede özgür bir sallama platformu değildir.
Kişisel sorunlarını halletmek için özel mesaj sistemi vardır.

Tanımadığım insancıklar boş boş konuşuyorlar yeter.

ben, senin olduğun yerlere asla gelmeyecek bir adamım. sen bunu övgü sanacaksın da, işte sorun orada zaten.
Bir biri ile insanca yaşamayı öğrendiğimiz zaman, insan olduğumuzu hatırlayacağız sanırım...
xwerswoodx : Bir biri ile insanca yaşamayı öğrendiğimiz zaman, insan olduğumuzu hatırlayacağız sanırım...

Doğru söze ne denir, bence bu mesajtan sonra kilit gelmesi lazım.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.