Web sitemizde bir süredir devam eden altyapı ve arayüz çalışmaları tamamlandı. Kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına yapılan değişiklikler ve eklenen yeni özellikler aşağıdadır:

"Ultima Online öldü mü?" sorusunun her yıl gündeme geldiği bu dönemde çocukluğumuzun, gençliğimizin sitesinde Ultima Online'ın hala ölmediğini ve ölmeyeceğini yaptığın güncellemeler ile bir kez daha bize hissettirdiğin için teşekkür ederim. Umarım profil ayarlarında favori sunucu seçebileceğim zamanları da görürüm :)
Ellerine sağlık bu zamana kadar olan gelişmeleri heyecanla adım adım takip ediyordum daha ultima-strike tarafında yapılacak bir çok şey var hepsi geliyor :)
Öncelikle hareketli görsellerin anlatıma etkileyicilik kazandırdığını düşünüyorum.
Görüşlerimi söz konusu beş başlık eşliğinde değerlendirmem sonucunda şekillendirdim.
Yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Ultima Online Portalı
Yorum: Reddit tarzı modern bir kullanıcı deneyimi sunuyor ve bu portalın bana sağladığı işlevselliği beğendim.
Analiz: Yeni görsel tasarım etkileşimin yaratılmasını kolaylaştıran bir yapıya ve akıcı olan bir navigasyona sahip.
Gelişmiş Bildirim Sistemi
Yorum: Günümüzdeki sosyal medya platformlarının standartlarıyla uyumlu bir şekilde çalışıyor: Enfes, hızlı ve kesintisiz bir platform gezisi deneyimi yaşamamı garanti ediyor.
Analiz: Sayfa yenileme gibi kullanıcıların zamanını çalan bir işlemi yerle bir etti, çağımızın bilgi işlem gereksinimlerini layıkıyla taşıyan bir altyapıya haiz.
Sunucu Listesi Yenilikleri
Yorum: İçerik sunumu ve bilgilendirme açısından başarılı bir yaklaşım sergiliyor çünkü veriler kafamı karıştırmıyor ve verilerin konumlandırılma biçimi bilgileri anlamamı kolaylaştırıyor.
Analiz: Kullanıcıları bilinçlendiriyor, insanları sunucu tercih etme aşamasında manipülatif hamlelerden koruyor.
Editör ve Etkileşim Modülleri
Yorum: Beni en çok ilgilendiren kısım burası çünkü ben içerikler hazırlarken bana kodların arasında boğulma hissini yaşatmaması ve işimi bu denli kolaylaştıran ilgili sistemin bir de dosyalarımı otomatik bir şekilde ölçeklendirmesi muazzam bir olay!
Analiz: İçeriklerin kolayca ve hızlıca hazırlanabilmesi eskisine nazaran daha fazla kişinin içerik üretmesine önayak olabilir: Hoş geldin “Etkileşim Bebek!”
Otomatik Moderasyon
Yorum: Kendimi güvende hissetmemi sağlıyor.
Analiz: İçerik yönetimi ile alakalı olan süreçlerin adil, etkin ve güvenilir bir şekilde yönetilmesini mümkün kılıyor.
Hayırlısı olsun, akıyor maşallahhh :))
**Düzenleme: Bildirimleri oku diyorum, bildirim sayısı duruyor hâlâ taaa ki sayfayı yenileyesiye kadar. Tabi bilemiyorum belki benim yavaşlığım, cachem de etkili olabilir mi ?.
#429823 Deathwave:Hayırlısı olsun, akıyor maşallahhh :))
Bugün de akıyor maşallah :D
1 dakika dakika sonra eklendi:
#429822 EgeERKEK:Öncelikle hareketli görsellerin anlatıma etkileyicilik kazandırdığını düşünüyorum.
Görüşlerimi söz konusu beş başlık eşliğinde değerlendirmem sonucunda şekillendirdim.
Yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Ultima Online Portalı
Yorum: Reddit tarzı modern bir kullanıcı deneyimi sunuyor ve bu portalın bana sağladığı işlevselliği beğendim.
Analiz: Yeni görsel tasarım etkileşimin yaratılmasını kolaylaştıran bir yapıya ve akıcı olan bir navigasyona sahip.
Gelişmiş Bildirim Sistemi
Yorum: Günümüzdeki sosyal medya platformlarının standartlarıyla uyumlu bir şekilde çalışıyor: Enfes, hızlı ve kesintisiz bir platform gezisi deneyimi yaşamamı garanti ediyor.
Analiz: Sayfa yenileme gibi kullanıcıların zamanını çalan bir işlemi yerle bir etti, çağımızın bilgi işlem gereksinimlerini layıkıyla taşıyan bir altyapıya haiz.
Sunucu Listesi Yenilikleri
Yorum: İçerik sunumu ve bilgilendirme açısından başarılı bir yaklaşım sergiliyor çünkü veriler kafamı karıştırmıyor ve verilerin konumlandırılma biçimi bilgileri anlamamı kolaylaştırıyor.
Analiz: Kullanıcıları bilinçlendiriyor, insanları sunucu tercih etme aşamasında manipülatif hamlelerden koruyor.
Editör ve Etkileşim Modülleri
Yorum: Beni en çok ilgilendiren kısım burası çünkü ben içerikler hazırlarken bana kodların arasında boğulma hissini yaşatmaması ve işimi bu denli kolaylaştıran ilgili sistemin bir de dosyalarımı otomatik bir şekilde ölçeklendirmesi muazzam bir olay!
Analiz: İçeriklerin kolayca ve hızlıca hazırlanabilmesi eskisine nazaran daha fazla kişinin içerik üretmesine önayak olabilir: Hoş geldin “Etkileşim Bebek!”
Otomatik Moderasyon
Yorum: Kendimi güvende hissetmemi sağlıyor.
Analiz: İçerik yönetimi ile alakalı olan süreçlerin adil, etkin ve güvenilir bir şekilde yönetilmesini mümkün kılıyor.
bizim bi röportaj işi vardı ne oldu o hazır seni yakalamışken bu kadar gelişmenin üstüne iyi olmaz mıydı? -.-'
Karşı tarafı tekrar bir yoklayacağım, en son bir seyahat programı vardı.
Çok güzel ve daha derli toplu bir güncelleme olmuş. Hele hele yenilikleri gördükçe insan yaşlandığını anlıyor =)
Buraya aslında bi before/after gelir. Yok mu ya elimizde U-S'nin ilk hali bi koyalım neydik ne olduk diyelim :)