Merhaba,

Şu anda aktif olan RP, PP ve PVP sunucularının, sahipleri, yetkilileri ve oyuncularının dikkatine. Bu bildiriyi yazmamdaki amacım sizlerin kandırılmaması ve Ultima-Strike platformunun adının lekelenmemesidir. Biraz önce Sahir Dadalı arkadaşımız tarafından çok önemli bir konuda uyarılmış bulunmaktayım. Kendini bilmez bir kaç kişi benim Nick'imi kullanarak ve Platform'un adını kullanarak sunuculara girip gereksiz yere küfür ediyor ve yetkilileri kandırmaya çalışıyorlarmış. Bu kendini bilmez insanlar Ultima-Strike yetkililerin adlarını kullanarak sunuculara giriyor, biz Ultima-Strike'tan geldik sunucunuzu kontrol edip platformda reklam vercez diye yetkilileri kandırmaya çalışıyorlarmış. Ultima-Strike platformu yetkililerinden hiç kimse, hiç bir şekilde böyle bir işlem yapmamaktadır. Böyle bir işlem yapılacağı zaman forumlarda duyurulur, yetkilileri ile anlaştığımız sunucularda kontrolümüzü yapar ona göre işlem yaparız, ki böyle birşey yapmıyoruz. Sizlerin bu konuda dikkatli olmalarını temenni eder emeklerinizin boşa gitmemesini isterim. Bütün aktif olan Ultima Online sunucularının yetkilileri bu konuda dikkatli olurlarsa sevinirim.

Saygılarımla

*Sahir Dadalı arkadaşımız bizleri bu konuda hemen uyardığı için kendisine teşekkür eder sunucusunda başarılar dilerim.
Members
0.1
Aklıselim her sunucu sahibi insanların nicklerinin taklit edilebilme ihtimalini, U-S yetkililerinin böyle bir şey yapmasının manasızlığını düşünebilir. Pek duyuru yapmaya değer bir konu değil bence.
gcx : Aklıselim her sunucu sahibi insanların nicklerinin taklit edilebilme ihtimalini, U-S yetkililerinin böyle bir şey yapmasının manasızlığını düşünebilir. Pek duyuru yapmaya değer bir konu değil bence.

gerekliydi, yapıldı. u-s sadece burada nickini gördüğün kişilerden ibaret değil. en alakasız runuo sunucularında bile bu durumlar ortaya çıkabiliyor.
Aslında konuyu açmamda ki en büyük etken ilerde oluşabilecek durumlarda kendimizi en iyi şekilde savunmaktır. Çünkü bu konudan dolayı mağdur olan sunucular mevcut.
Adept
4.3
Bu konunun altina imzami atarim. :p
İyi olmuş. ;-)
ergenekom gibi ha sahte belge ha sahte profil :) ..

Şimdiye kadar hiç böyle bir olay olmamıştı hep bu devirde moda oldu.. :) En son Rıdvan Dilmen'e sahte belge düzenlemişlerdi. Galiba U-S de moda'dan payını aldı...

:)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.