-Katılım Koşulları-
Clan Adı:
Tag:
Web Site:
Logo:
Kurulduğu Tarih:
Kurucu:
Oyuncular:

*Katılacak olan clan'ın 5 as ve yedek oyuncularının bulunduğu en fazla 10 kişilik kadrosu ile başvuru yapması gerekmekte. En az 2 yedek oyuncu bulundurulma zorunluluğu vardır.

*Katılım ÜCRETSİZDİR


-Lig Kuralları-

*Herhangibi bir takım üyesinin oyundan çıkması veya oyundan düşmesi durumunda 3 round içinde yeri doldurulmazsa takım o maçta
yenilmiş sayılır.

*Maç saatinden 5dk önce 2 takım oyuncularınında online ve hazırda bekliyor olmaları gerekmektedir. Maç başlayacağı saatte
eğer 2 takım eksik olursa maç berabere sayılacak ya da eksik olan takım yenilmiş sayılacak.

*Maç'ta olması gerektiği gibi temiz ve legal bir oyun oynanması gerekmekte, hile vs.. gibi durumlarda takım lig'ten elenir ve
eşleşme sırasında elenen takımla eşleşen takım arasında pass olur yani ligte geçerliliği süren takım kazanmış sayılır.

*Admin "Good Luck" dedikten sonra yani 3-3-5 yaptıktan sonra oyun hiç bir şekilde admin harici başkası tarafından durdurulamaz
ve yeniden başlatamaz.

*Herhangibi olası bir durumda adminler tarafından maçlar incelenecek ve adminler tarafından alınan karar uygulanacaktır, bu karalara
hiç bir clan kurucusu müdahale edemez.

*Ligte clan oyuncularının sözü değil clan kurucularının yani maçta kaptan gösterilen oyuncuların dedikleri dikkate alınacaktır.

*Lig clan sayısına göre 1 veya 1'den fazla gruplar halinde yapılacak ve her clan 2 kez grupta karşılaşacaktır.


[!]Yukarıdaki bilgilerin pm yolu ile bana bildirilmeleri gerekmektedir. Lig sadece Counter-Strike 1.6 clanları arasında yapılacaktır. Gerekli eşleşmeler yapıldıktan sonra tekrar bildirilecektir.

Ödül: 2 yıllık 250mb web host + domain..

1. Ultima-Strike CS ligi "Hayırlı Olsun"

Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2010-04-13 15:03, 14 yıl önce)
cfg olup olmadığını nasıl yapıçaz ?
Turnuvanın yapılacağı sunucu cfg'leri otomatik default hale getiriyor. Herhangibi bir cfg olması zor wall olarakta adminler zaten yöneteceği için sxe geçilse bile aktif olan admin geçilemez.

Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2010-04-12 21:37, 14 yıl önce)
Katilan herkeze başarilar..
5 as 5 yedek niye 5 ? 2 olmıycak mıydı ?

Good Luck yazısı ? asdf

cfg nasıl sıfırlanıyor bana bunu bi izah etsene.
5 vs 5 maçlar olacağından her oyuncunun 1 adet yedeği varmış gibi sayılcak bu sayıyı yükset tutmamızın sebebi ilerde clan kurucularından gelebilecek herangibi bir şikayetin önüne geçmek ve maçların aksatılmaması içindir. Bir çok lig'e katıldım turnuvada yer aldım ve az sayılı yedek mecburiyeti olduğunda bir sürü problemler ve sorunlar çıkartılıyor.

Good Luck verilmez, dilenir. Good Luck herkesin bildiği gibi iyi şanslar demektir. Bunun herhangibi komik bir yanı yok cs terimlerini gerçek hayata yansıtmamak gerek dimi ;)

CFG konusuna gelince, sunucuda config taraması yapılmakta ve senin kullandığın config.cfg'de eğer hileli satır varsa, kod varsa bunlar sunucuda işlemiyor böylece config konusunda tamamen arınmış oluyoruz.
Herhangi bir oyuncu kendine özel cfgsiyle giricek sen kendi cfgnle giriceksn turnuvaya.Lan gameden olsa her cfgler olmaz herkes eşit olur ama burda nasıl ayarlamayı düşünüyorsun bunu onu soruyorum.Normal Public server değil bu veya ice atmıyoruz burda.
Spawnsas : Herhangi bir oyuncu kendine özel cfgsiyle giricek sen kendi cfgnle giriceksn turnuvaya.Lan gameden olsa her cfgler olmaz herkes eşit olur ama burda nasıl ayarlamayı düşünüyorsun bunu onu soruyorum.
sunucuda istediğin oyuncunun istediğin şekilde cfg kodlarını değiştirebilirsin. bir maç cfg'si vardır oyun başladığında bu cfg yüklenir tüm oyunculara daha sonrada kritik öneme sahip cfg komutları denetim altında tutulur pluginler sayesinde. herhangi bir kritik cfg komutu girilmeye çalışıldığında bu engellenir pluginler tarafından.
Normal Public server değil bu veya ice atmıyoruz burda.
Ayda 482983745938 tane maç yapıyormuşsun gibi cümleler kurmamalısın bence.
Katılacak herkese başarılar o zaman :).
Tymaron : CFG konusuna gelince, sunucuda config taraması yapılmakta ve senin kullandığın config.cfg'de eğer hileli satır varsa, kod varsa bunlar sunucuda işlemiyor böylece config konusunda tamamen arınmış oluyoruz.

@Spawnsas

Laf atmak için mi laf atıyorsun yoksa ben mi kendimi ifade edemiyorum
*Loki : Katilan herkeze başarilar..
Spawnsas : 5 as 5 yedek niye 5 ? 2 olmıycak mıydı ?


Gerekli açıklamayı yaptım gerçi ama en az 2 yedek zorunluluğu getirilmiştir.
Katılanlara başarılar...
Spawnsas : 5 as 5 yedek niye 5 ? 2 olmıycak mıydı ?

Good Luck yazısı ? asdf

cfg nasıl sıfırlanıyor bana bunu bi izah etsene.

of triplere bak. bilgisayarım keşke bozuk olmasaydıda 5 vs 1 yürüseydim size
Turnuva zamanı hangi tarihler ve saatler arasında yapılıcak?
Son başvuru tarihi varmı??



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.