2 adet grup için farklı takımlar oluşturuldu. Bir süre daha beklemedeyim bazı clanlardan haber bekliyorum. Katılan clanlar kadrolarını ve logolarını gönderdiklerinde kesin olarak elime ulaştırdıklarında gerekli duyuru ve grup düzenlemelerini oluşturcam.
merhaba,

bu yarışma için isteklerinizden başka gerekli şeyler varmı yani ben şimdi ordan burdan arkadaşlarımı çağırsam logoyu web sitesini yapsam yarışmaya katılabilirmiyim ? yoksa her önüne gelen giremez gibi bir kural varmıdır eğer katılmamda bir sorun yoksa web adresinin ücretsiz sunucuda olması engel teşkil edermi
Hayır etmez, ancak katılım için logo ve 5 kişilik takım harici 2 kişi yedek olmazsa başvurular değerlendirilmeyecek.
bilen bilmeyen konuşur oldu :)

hadi hayırlısı güzel proje !!
Gruplar Maç saatleri ne zaman açıklanıcak acaba ? Sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Ultimacılarla dolu Takımımız Nessus Gaming #nessus , Son senoyna cup şampiyonu
Kendi özel makinamızdan ayarlar kurduğumuzdan herşeyini kendimiz yapıyoruz. Sadece maçlar için kullanabileceğimiz sizinde bildiğini sandığım mygamearea'ya ait bir mga bot tarzında kısa yardımcı komutlar hazırlanıyor. Şu anda gruplar hazır ancak eksik bilgi yollayanları eleyeceğimi düşünüyorum bu yüzden grup olarak değil ancak eşleşme olarak maçlar yapabiliriz. Şu anda birkaç takımdan haber bekliyorum ve sunucu ayarlarının tamamlanması lazım son olarak.
Heyooo Clan arıorum :D ve Aksam saat 8 den sonraki bide pazar günki bütün maçlara katılabilirim.
Server ve maç ayarları konusunda yardımcı olabilirim kendi serverimi turnuva için size verebilrim isterseniz maç ayarları ise kolay iş mga nın botuna hiç gerek yok aslında
mga botuna gerek yok doğruda artık herşey bitti sayılır ufak tefek yardımcı komutları hazırlıyoruz.
Ben Clanımla katılcam ? nasıl katılcam
heyt bea, bizim mekan nerelerden nerelere gelmis :) Selamin hello ahali. Ben katilayim diyecegim benim Clan ile ama 250 ping ile oynamak zor olur :D Para olsa katilir ac gozlulerde, olmayinca zor :D TR'de ayarlariz birseyler artik.

@Anemon
Olm Uguru falan alalim gene, bir CS atalim sunlara karsida gene bir aglasinlar :D
Bu güzel olmuş gerçekten , bende katılmak isterim bu yoğunluklardan sonra iyi bir kafa dağıtma malzemesi olur.

Steammi yoksa non-steammi olucak turnuva ?
Akillis : heyt bea, bizim mekan nerelerden nerelere gelmis :) Selamin hello ahali. Ben katilayim diyecegim benim Clan ile ama 250 ping ile oynamak zor olur :D Para olsa katilir ac gozlulerde, olmayinca zor :D TR'de ayarlariz birseyler artik.

@Anemon
Olm Uguru falan alalim gene, bir CS atalim sunlara karsida gene bir aglasinlar :D

Sene hele izmire tam olarak gelcegin tarihi bi söle ayarlarız onlar yenilmeye dünden hazır :D
He yaaaa, ben gene butun malzemelerimi getireyim buralardan :)

STEAM TR gelmesi lazim artik duzgun bir sekilde... Onun icin 1 tane proje var aslinda suan ABD'den TR'ye dogru. TR'de CS tekrar cok canlandiracak bir proje.
öhöm öhöm..

Turnuva non-steam olacak çünkü Steam clan bulmak çok zor olsa gerek : )) Ayrıca katılmak için 5+2 ila 5+5 arasında kadronuzu logo'nuzla birlikte bana pm atmalısınız ama emir sen msnden yazsanda olur hehe



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.