tilion sana katılıyorum nebula zamanında oyuna gıremezdık sımdı nebulamı off yapanlar var ayrıca
amentes
Revo
vs vs sunuculardan suan revo ya baya bı ılgı var amentes gene gerı donuyo soylentılerı var sıte acmıs yenı fln yenılendık dıe 1999 admetos ve joque yonetımınde gerı donuyomus :S hayırlısı olur ınsallah
berky ve salejm ikinize bir konusayim.
oyunda kacarken kime speedini cartini curtunu bilmamne ettiklerim diye saydirdiginizda SS lerini almalarini söyledim guildimdekilere.
Sen ve sizin gibiler speed speed diye agladiginizda ben forumlara sizi kovalayan kisilerin resimlerini koydum varmiydi ?
Demekki Fellow ve Locus Sct bize kafa tutabilecek bizim dengimiz bir guild degilsiniz.
Agziniz alisti her öldügünüzde bu adam beni nasil keser kesin speed demeye baska bildiginiz bir sey yok.
Salejm sana gelince oynamaya baslayali daha 2 gün oldugun server hakkinda yorum yapma. Yok speed yapan yok. Stafi söyle iyi böyle iyi diye.
rakiplerinizin hepsinin nasil oldugunu bile söylemissin. bir kac haftaya ordada aglamaya baslarsiniz orayida karistirirsiniz.
Fazlada kafami bozmayin benim Revoya gelirim ordada aglatirim sizi.
Tilion : Hellmaster yıllarını nebulaya harcamış, hafta içi çalışmasına rağmen yeri gelip iki haftada bir tüm pazar gününü sunucu toplantılarına ayıran bir adam. Özel konulara girmeyeyim, kendisinin bir çok görüşüne katılmam fakat böyle bilinçli olarak bir kayırma yaptığına inanmıyorum.

Göz görmeyince gönül de inanır :no
arkadaşlar. iş nebula-revolution rekabetine gelmesin. 2 serverda en az diğerleri kadar kaliteli bunu tartışmaya gerek yok. her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. nebulanın yönetim şekli belli, revonun belli, nimlothun belli... bunu eleştirmek gerekir ama eleştiriler yapıcı formdan çıktığı zaman işin boyutu değişiyor. lütfen empati yapmamız gerektiğini unutmayalım bir serveri yönetmek dışardan görüldüğü kadar kolay değil.
Noxier : arkadaşlar. iş nebula-revolution rekabetine gelmesin. 2 serverda en az diğerleri kadar kaliteli bunu tartışmaya gerek yok. her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. nebulanın yönetim şekli belli, revonun belli, nimlothun belli... bunu eleştirmek gerekir ama eleştiriler yapıcı formdan çıktığı zaman işin boyutu değişiyor. lütfen empati yapmamız gerektiğini unutmayalım bir serveri yönetmek dışardan görüldüğü kadar kolay değil.

Hak veriyorum.
Members
0.3
etheriayi seviyorum staffları playerlarla çok ilgili
mca : etheriayi seviyorum staffları playerlarla çok ilgili

sen galiba erathiadansın.
Etheria demiş erathia değil lol.
bu posttan sonra, herhangi bir serverla ilgili eleştirilerinizi yöneticilere yapınız. Sadece arzu ederseniz oy verdiğiniz sunucuyu belirtin yeterlidir.
Mesajın silinmesi adil değildi.
Oylama henüz bitmedimi ?
Merhaba Arkadaşlar..Öncelikle Şunu belirtmek isterim Buradakı topicde yazan isimler arasında Nebulanın Bu Topicten Kaldırılması EN mantıklısıdr.1999 dan beri nebulada oynuyorum birçok sunucu açtım kapattım ama nebulanın 10 player ıkende 100 player ıkende çok farklı oldugunu söyleyebilirim.Nebuladaki oyun tarzı hıçbır sunucuda olmadığına emınımdır. Bir tamer olarak spawnlarda kapıştıgım adamlarla brite geldıgımde sankı bırşey olmamış gıbı muhabbet edıp arkadaş gıbı konuşuyorduk. en azından benım çevrem boyleydı.Anlatmak ıstedıgım olay Bazı sunucular dışardan göründüğü gibi değildir. Sadece bundan ibaret değil oyun teorisini oturtmuş nebır kufur nebır argo konuşma nebır stafflara abuk subuk page nede forumlarda anlamsız yazılar yoktur. ve oyunda rp yapmayı bılmeyen ınsanlar bıle role play e ayak uyduruyor..bana göre pp sunucusu olmayan bır serverın burada ısmı geçmesı güzel ve hoş değil..
2009 bıttı 2010 a geldık va halen oylama acık bu nasıl bir saçmalıktır. U-S nebulanın öne gecmesını falan mi bekliyor ha? Turkiyede Uo yu destekleyen en iyi sitelerinden biri çifte standart mı uyguluyor bitirin artık oylamayı neyi bekliyorsunuz ki? Yoksa başka şeylermi dönyor açıklayın lütfen. Nebulada player yok şu anda kim oy veriyor onuda anlamış değilim.. Bu oylama bir an önce kapanmazsa eğer hiçbir değeri olmuycaktır. ve U-S ultima player kitlesinin gözünden düşecektir.

Saçma sapan işler yapmayın gerekeni artık yapın.
bu arkadaş üzülmüş belli.
livingdead : 2009 bıttı 2010 a geldık va halen oylama acık bu nasıl bir saçmalıktır. U-S nebulanın öne gecmesını falan mi bekliyor ha? Turkiyede Uo yu destekleyen en iyi sitelerinden biri çifte standart mı uyguluyor bitirin artık oylamayı neyi bekliyorsunuz ki? Yoksa başka şeylermi dönyor açıklayın lütfen. Nebulada player yok şu anda kim oy veriyor onuda anlamış değilim.. Bu oylama bir an önce kapanmazsa eğer hiçbir değeri olmuycaktır. ve U-S ultima player kitlesinin gözünden düşecektir.

Saçma sapan işler yapmayın gerekeni artık yapın.
yahu ne saçmalıyorsun sen! tey allahım.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.