Efo :
Nebula Forumlari bakima alindi Masallah kuyruk acini ta buralara kadar tasimissin valla helal olsun berky schoulzen caries ve manve kankanada haber ver 3 guild toplanin burda devam edelim ha ne dersin ?
Bilmamne guildinden kopma xxx guildi masteriyim demesini biliyorsun Ama olay hakkında Staffin aciklamasini sen ve senin gibi 3 geri anlamiyor.
Hellmaster ne dedi ?
Söz konusu olay ile ilgili takibi yapan kisinin Speed yapildigina dahil bir kaniti (gamecam kaydi) olmadigi icin kural ihlalinden serverden uzaklastirilmistir dedi.
Gayet acik ve anlasilir degilmi bu yazi ?
Yoksa kafanizmi basmiyor bazi seylere ?
Böylecesine Adalet uygulayan Serveri ayaklar altinami almali ? yoksa bas üstündemi tasimali ?
isinize gelmiyorsa cekemiyorsaniz oynamayin ben sizin gibi cok player bulurum o servera.
şimdi efo çarpıtıp yazma. speed yaptığınız char'lar hala banlı. sadece ip bandan banlananlar açıldı. yani speed yapmadınız gibi gösterme.
speed yaptınız ve 3 adet de staff bunu takip etti gördü. sonra ip ban yediniz. ve hellmaster DAHA ÖNCE HİÇBİR YERE(STAFF FORUMU) YAZMAMAMIŞ OLMASINA VE STAFFLARIN BÖYLE BİR UYGULAMADAN HABERİ BİLE OLMAMASINA RAĞMEN gamecam uygulaması vardı serverda diye birşey uydurdu. sizin götünüz böyle kurtuldu , avey'i serverdan şutlamak için bahane oldunuz.
speedci guildin önce gideni olduğunuzu, ventinizde "speed timeeeeeeeee" diye bağrışlar olduunu cümle alem bilio ya neyse.
kendi kendinize oynayın artık nebulada