Merhaba Ultima-Strike Ailesi.

Biz burada Yardıma İhtiyacı Olan kişilerin Sorunlarını halledebilmek Icın buradayız.
AMa kendını bılmez bazı uyelerımız yardıma ıhtıyacı olan Kısılerı assalayıcı davranıslarda
bulunuyor. Bu Hakkı sızlere kım verıyor bılmıyorum. Artık Bu Konu uzerınde Duracağımızı ve
kurallara uymayanları ise Ailemizden Sınırsız Cıkartma Kararı Aldık. Biz birer aileyiz
birbirimizi aşşalamamalı , küçük düşürmemeli , yerin dibine sokmamalıyız. Sizden Rica ediyorum.
Bizi Katı olmamıza Yol açmayın..
Ayrıca arama yapmadan konu açanlarada bu dahil zaten görevli moderatör bu konuyu görünce direk kitler yada şikayet et butonu ile bize iletebilirsiniz.
teot vs.. programları isteyenler bu konu dışındadır zaten bizde görünce direk ban atıyoruz.
Silindi
Administrators
80.4994
Lucretius bende bir şey rica ediyorum. Artık gerçekten saçma topicler açan arkadaşlar var. Ayrıca aynı topicten arka arkaya 2-3 tane açıyorlar. Insanlar buna sinirleniyor ve buda bir yere kadar. Lütfen bu topiclerdeki kızmalar buna dahil olmasın. Foruma bir bakarsan bir adam aynı topicten 3 tane açmış easyuo hakkında. Illegal program istemek yardımını istemek burada yasaktı. Bugün öğlen sularında bu yazı yazmayı bimeyen en azından terbiyesi düzgün olmayan arkadaşımız saçmasapan bir şey sorduğu bir konuda yine 2 tane topic açtı.

Bu arkadaşı defalarca Şikayet Ettim sanırım daha sadece Uyarı 1 de. Şikayet etmekte haklı olduğumu tahmin ediyorum çünkü gerçekten saçmasapan.
Lucretius Katılıyorum.

Ek olarak bende burdan rica ediyim yardım isteniyorsa düzgün dille istenilmeli ve tek bir bolume ( en uygun yer neresi ise kafası olan insan bulur onu ) yazmanızı rica ediyorum.

Ek olarak Teşekkür etmek bir zanattır.Yani Teşekkürü etmeyi bilmez isek vede "Script Yazamamayı" aşşağlık komplexi olarak algılamazsak sevinirim.Şu an yazamasanda ilerde yazıcaksındır.Yazamadığınız şeye yazabiliyorum demek kendinizi kandırmaktır.Neyse Şimdiden Bunları uygulayanlara Teşekkür ederim..
Kurallar Yukarda Yazıldığı gıbı ASSALAMA KUCUKDUSURME yerine Cvplarsanız konuları daha ıyı olacağına Inanıyorum. Zaten ASSALIYANI GORURSEK Ne Olucağını Sızlerde göreceksiniz zaten..
Silindi
Adept
0.8
Script yazabilir herkez. Ama birçok kişi benim gibi Newbie şekilde yazıyordur. Ama senin gibi Usta Scripter larda var. Biz script değiliz sadece bildiğimiz kadarı ile bir şeyler yazıyoruz. Eh usta olana kadar 40 fırın ekmek yiyeceğiz daha ;)
ayrıca baslıklar yardım et plssd bakarmısın plls gibi deilde konuyu hasfif anlatcak olsa herkes girmez anlayanda bakmadan gitmez
@kskcan

Katılıyorum.Ek olarak ise arama ile arıyan arkadaşlarada zorluk çıkmış olur.Please help diye kim bilir birbirinden değişik ne anlamsız yazılar vardır ..
@zeus kucuk bi scrıptersın o zaman Bılmedıgın seylerı kotuleme ve bılmedıklerıne cvp verme.. sana attıgım pm ler 10'u gectı dıkkat.
Zeus_BJK : Script yazabilir herkez. Ama birçok kişi benim gibi Newbie şekilde yazıyordur. Ama senin gibi Usta Scripter larda var. Biz script değiliz sadece bildiğimiz kadarı ile bir şeyler yazıyoruz. Eh usta olana kadar 40 fırın ekmek yiyeceğiz daha ;)
O zmn senin gibi bilmeyenlerin istediklerine laf atmayacaksın
Şöyle bir Görüş var Adam Script istiyor Hazıra konuyor diyorsunuz
Yani adam belki O script i inceliyecek?
çok eziyoruz yenileri
Evet katılıyorum...topicler yardım için degil de polemik yaratmak için geliyor bazılarına...ve ek olarak yeni gelenlere ters tepkiler vererek onlarıda bu polemik yaratma duygusu içine itiyoruz...burayı ayakta tutaca ve davranışlar ile örnek olacak eski üyelerdir ve birbirimizin yanlışını gördügümüzde topic üzerinde dilde pm aracılıgı ile yahut varsa msn aracılıgı ile uyaralım...Hem topic sapıyor başka konulara giderek bir kava,polemik cıkıyor hemde yeni üyelerimize kötü örnek oluyoruz...bilmiyorum benim şahsi düşüncem bu...
bi ara bu modaydı kotulemek ama herkesin bu modayı bitirmesi lazım

Bu konu kskcan tarafından düzenlendi(2006-03-27 18:32, 18 yıl önce)
Insan assalamak Moda ıse O modayı ben senın uzerınde cok guzel denerım mrk etme. Ama Artıq moda kalktı Uyanı dovuyorlar :p
despe[rate].dll : @zeus kucuk bi scrıptersın o zaman Bılmedıgın seylerı kotuleme ve bılmedıklerıne cvp verme.. .

Arkadasim emrivaki konusmalarina dikkat etmeni oneriyorum bu birincisi.
ikincisi ise kucuk scripter yoktur kucuk insan vardir.Tavirlarin bu sekilde ilerlerse kucuk insan kalibina uyabilirsin.

Daha bu konuda ezmemek ezilmemek konusu islenirken yaptigini yazdigini okumani oneriyorum.

Bu yazıda amacim ne polemik nede kavga sadece insan sıfatı ile uyarıyorum.Yetkili veya baska bisey olarak degil.

Please No polemic.
Silindi
Neophyte
0
Yardım isteyen kimseyi aşağılamam. Sert bir dille yazıyor olabilirim ama yönlendirmek için yazarım. Ayrıca despe[rate] bana daha 1 tane pm attın. Bence o rakamadakı 0 ı sil : ).

@Death_Rider topiclerin ne halde istendiğini sende biliyorsun. Adam incelemek için istemiyor bunuda yazılarında açıkça belirtiyor. Ve illa yardım pls gibi topicler açarak ilgi çekmeye çalışıyor. Benim doğru düzgün açtığım ve yardım istediğim bir topic e kimse cevap vermedi. Illa bendemi topic isimi YAAAAARDDDDIIIIIIIIIIIMMM PLSSSSSSSSSSSSS koyayim sonrada topicte bana xx scripti yazın diyeyim? Unifonta MSN den söylemeseydim kimsenin sorunumu göreceği falan yoktu.

Amacım polemiğe girmek falan değil. Saçmasapan şeylerle konu açan insanlar var. Defalarca şikayet ettim bir kişiyi sadece Uyarı 1 de.
Öncelikle Uğur güzel uygulama zaten bu konudaki düşüncelerimi biliyosun..

Ayrıca diğer arkadaşlar script isteme konusuna gelince..Öncelikle burasının ne platformu olduğunu kavramak lazım..Scripts bölümünde olan scriptler dışında biri bir script istiyosa varsa paylaşmak istersen paylaşır, yoksa susar oturursun..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.