Merhaba U-S ailesi,

Reklam başlıkları hakkında küçük bir kural değişikliği yapmaya kara verdim. Konuyla ilgili olarak artık günümüz teknolojisi ve bağlantı değerlerini ele aldığımız zaman bazı kuralların gereksiz olduğunu ve sunucu sahiplerinin bu tarz bilgileri güvenlik açısından paylaşmak istemediğini gördüm. Ayrıca tekrar hatırlatmak isterim ki gündem bölümüne sunucu başlıkları sadece reklam amaçlı açılmalıdır ve her türlü tartışma kurallar çerçevesinde başlık altında yapılmalıdır. Reklam başlığı olmayan veya kapalı olan sunucuların başlıkları forumlardan yavaş yavaş silinmektedir. İncelemelerimiz devam ediyor.

1-) Sunucunun barındığı makinenin teknik özellikleri hakkında bilgi verilmelidir.

2-) Kullanılan emulator ve versiyonu hakkında bilgi verilmelidir.

3-) Sunucunun ana tabanını oluşturan genel sistem (level,ırk,class vs...)
hakkında ön bilgi verilmelidir.

4-) Sunucunun; web sitesi, forumları ve kayıt bölümü yazı içerisinde yayınlanabilir.

5-) Sunucunun ilkeleri hedefleri devamlılığı konusunda sahip olduğu ''SOMUT'' bilgiler yayınlanabilir.

6-) Sunucunun karşılayabileceği maximum oyuncu kapasitesi ve bağlantı durumunun ss ile ispat edilmesi.

7-) Sunucunun kayıt sistemi hakkında durum (otomatik, manual vs) bilgilendirmesi yapılmalıdır.

8-) Reklamın yayınlanabilmesi için sunucu ve web sitesi aktif konumda olmalıdır. Düşünce aşamasındaki bir proje reklam bölümünde yayınlanamaz.

9-)Gündem bölümüne açtığınız sunucu başlığının aynısını sunucular bölümüne de açmanız gerekmektedir. Sunucuların kapanması, halinde gündem ve sunucular bölümünden ilgili başlıklar silinecektir.

10-)Gündem bölümünde olan başlıklar sunucu yetkilileri haricinde 3. şahıslar tarafından sabote edilirse eğer konu başlıklarında gereksiz mesajlar silinecektir ve konu aktifliğine devam edecektir; Ancak ilgili başlıklar sunucu yetkilileri tarafından forum kurallarına aykırı şekilde suçlu bulunursa konuları kilitlenecektir.

* Bu şartları yerine getirerek bize tanıtımlarının yapılması için mesajlarını ileten kullanıcıların verdiği bilgilerin incelenmesi ve uygun görülmeyen bir durumun söz konusu olmaması halinde yazınız ultima online sunucuları bölümünde yerini alıcaktır.

** Bu bölüm güncellenebilir, takip etmeniz önerilmektedir..





*Kırmızı ile işaretlenmiş olan maddelerin zorunluluğu kaldırılmıştır, isteğe bağlı olarak sunucu teknik özellikleri ve bağlantı hızı paylaşılabilir.
*Mavi ile işaretlenmiş maddeler de ise güncellemeler yapılmıştır veya ek madde olarak yeni eklenmiştir.


U-S Yönetimi olarak tüm sunuculara başarılar dileriz.
6-) Sunucunun karşılayabileceği maximum oyuncu kapasitesi ve bağlantı durumunun ss ile ispat edilmesi.
Şimdi bu madde biraz yanlış olmuş.Kodlama becerisine göre değişkenlik gösterebilir.
injux : 6-) Sunucunun karşılayabileceği maximum oyuncu kapasitesi ve bağlantı durumunun ss ile ispat edilmesi.
Şimdi bu madde biraz yanlış olmuş.Kodlama becerisine göre değişkenlik gösterebilir.

Arkadaş doğru söylemiş bağlantı durumu maximum kapasitesi datacenter elinde olmadığı durumlarda mecvut olabilir.Ayrıca saldırılar da bağlantı durumunu etkileyebilir.Ben acıkcası saldırı yaptır birine makineyi test ettir ss koy gecer ise topic ac demeye gelmiyor mu?
Arkadaşlar sanırım dikkatli okumadınız kırmızı ile işaretli olan maddeler zaten mevcut maddelerimiz ancak bu maddelerin zorunluluğunu kaldırdık ve bu maddeler eksik olabilir isteyen kendi koyar..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.