Merhabalar,

Bildiğiniz üzere Ultima-Strike.com Ultima Online ve Counter-Strike Yardım Platformudur. Sitemiz üzerinden temel taşları Ultima Online ve Counter-Strike hakkında çoğu kullanıcı yardım isteyebilir ve öğretici makaleler paylaşabilirler. Bunun yanı sıra çoğu Ultima Online sunucusu olmak üzere Free Shard sahipleri sitemiz üzerinden kurallar çerçevesinde reklamlarını yapabilirler. Sunuculara platform olarak eşit ve adaletli bir şekilde yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.

Ancak bugün incelediğim bir ve bana doğrudan gelen bir istek doğrultusunda yapmış olduğum incelemeler sonucunda tatsız bir olayla karşı karşıya kaldım. Son zamanlarda sunucuların kendi database'lerinde yaşanan problemler sonucunda insanların mail adresleri kullanıcı adları ve şifreleri 3. şahısların ellerine geçmiş bulunmakta. Bununla birlikte Kullanıcı isimleri ve şifreleri sunucularda aynı olan kişiler sitemiz üzerinden hacklenmiş. Bununla birlikte sanki onların ağzından yazılmış gibi bazı sayfalarda ağza alınmayacak şekilde kelimeler kullanılarak insanlar hakkında yorumlar yapılmış. Bu kişileri tespit ederek sitemizden uzaklaştırdığımızı belirtmek istiyorum. Bu tip şeylerin karşısında duracağımızı ve sitemizde bunlara izin vermeyeceğimizi belirtmek istiyorum.

Konuyla ilgili olarak kullanıcı hesaplarına 3. şahısların giriş yaptığını düşünen kişiler var ise, Skype adresim ardil.duran üzerinden ekleyerek benimle iletişim kurabilirler.

Lütfen şifrelerinizi başka platformlarda veya sunucu forumlarda kullandığınız ile aynı olmasın ve gerekli güncellemelerinizi yapınız.

Mağdur olan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum.

Saygılarımla..
Bunun neyinden zevk alıyorlar anlamış değilim.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Expert
34.0001
ben tahmin ediyorum ama bunu yapanların kim olduğunu da açıklasana, biraz gülelim.
günaydın annecim günaydın babacım:))

bu dedikleriniz 6 aydır var bilmem biliyor musunuz? ben bildiğinizi sanıyordum.
kim bilir ne zamandır hacklendiniz de şimdi haberiniz oluyor.
Douala : günaydın annecim günaydın babacım:))

bu dedikleriniz 6 aydır var bilmem biliyor musunuz? ben bildiğinizi sanıyordum.
kim bilir ne zamandır hacklendiniz de şimdi haberiniz oluyor.

Daha önceden yaşanılan olayın bizim tarafımızdan olduğunun bilincindeyiz ancak, son zamanlarda yaşanılan olay tamamen bizden alakasız bir şekilde sunucuların database'lerine erişim sağlayan şahısların sunucu sahiplerinin kullanıcı hesaplarını sunuculardaki şifreler sonucu burada hackleyerek, U-S üzerinde sanki onlarmış gibi insanlarla iletişime geçiyorlar ya da yazı yazıyorlar. Arasında fark var..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.