Selamlar ahali,

Gördüğünüz üzere bu başlıklar inatla açılmaktadır. Bu başlıklar yayın politikamız açısından sitede kimseyi yargılamak, odak noktası göstermek vb durumlara yer vermiyoruz. Çünkü 10 yıllık tecrübeyle sabittir ki hiç bir zaman bir sonuca ulaşamaz ve sitede kaos'a neden olur.

Lütfen inatla edit, dolandırıcı vb başlıkları açmayınız. Şu an mevcut kadroda çoğumuz işinde gücünde artık ultima online oynamayan dolayısıyla hiç bir yerle ne ortaklık nede başka bir durum mevcuttur. Hatta ne zaman bu bana söylense gerçekten komiğime gitmekte sanırım benim 10 yıllık süreçlerde aylarca saldırı vs almama rahmen nelere göz alıp bu tarz ilişkiler içine girmediğimi bilmemelerinden olsa gerek diye düşünüyorum.
En İyisini Yaptın Ugur Bu Konu Acman iyi olmus.
0.1
Hayırda insanlar birbirlerini nasıl uyaracak , nasıl bilgilendirecek? Gündem diye bir kısım hazırlamışsın siteye ve açıklama kısmına ''Genel tartışma alanı'' yazmışsın insanlar EA Games'i mi eleştirecek bu başlık altında, oyun dinamiklerinimi tartışacak? RTE mantığıyla insanları forumdan uzaklaştırmak , konuşmasını engellemek yöneticilik değildir Uğur Gök.. Piyasada bulunmuyor olman insanların var olan konuları tartışmasını engellemeni gerektirmiyor.Ha bir konu açıldı , aynı konuya eşdeğer 2. bir konu açılırsa ya kitlersin ya konuları birleştirirsin.Onada zamanım yok diyorsan kusura bakma şu siteden gelen 3-5 kuruş reklam geliri için açık tuttuğunu ve sitenin Ultima Online ve oyuncularını bilgilendirmek adına manasızlaştığını söylemek gayet doğru olur. Yönetmek Ban/Unban/Lock/Delete'den oluşmuyor.Kimse yönetime bir sunucu veya kişinin taraftarı falan demedi zaten, sıkıntı insanların bir konu veya şahıs hakkında düşüncelerini özgürce belirtmesi olayını düzgün bir şekilde yapmamanızdı.

Tıpkı şu anda senin yaptığın gibi...

Not:Ha olacak tabi bu hareketinizede alkış tutan şakşakçılar...

Bu konu Walkova tarafından düzenlendi(2013-04-29 01:26, 11 yıl önce)
Kusura bakmayın gören görür görmeyen görmez ama düzgün bir şekilde bir tartışma ortamı bu kitleyle imkansız. Yanlış anlamayın 10 yıldır bu böyle bu yüzden en iyisi bu şekilde bu tarz başlıklara izin vermemek. Başka sitelerde eğer bu tarz başlık açabiliyorsanız oralara üye olabilirsiniz alternatif platformlar açık :)

Ayrıca EA games'e olayı çekmen saçma olmuş bu sitede 1-2 seneye kadar reklam başlıkları bile açılamıyordu ve 10 yıldır buradayız.
0.1
EA Games zaten tartışılamaz ki , tartışsak ne değişebilir(latife yapmıştım). Ama kişiler tartışılabilir , sunucular tartışılabilirdi. En azından sunucular konusunda veya şahıslar konusunda oyuncuların-insanların bir önbilgisi olabilirdi.Anlıyorum onca şey yapıldı bu sitede , photoshop'lı ssler , gereksiz karalamalar vs . Siz bunları birbirinden ayırabilir veya ayıramayabilirsiniz (en azından buna zaman harcamak istemezsiniz) bunuda anlarım.
Anlamadığım tek nokta insanlar neden susturuluyor bu sitede?Başlıklara mı yetişemiyorsunuz , sunucular hakkında olumlu-olumsuz 2. bir başlık görmek mi istemiyorsunuz? Yani neden kullanıcılar engelleniyor?
Novice
-0.500001
Walkova : EA Games zaten tartışılamaz ki , tartışsak ne değişebilir
Dostum eger bir platformun tutdugu bir cizgi varsa bu yonde kurallar koyuyorsa bunu neden eşiyorsun gıdıp devlete kapalı alanda sıgara neden ıcılmıyor dıye soruyormusun ki oysa oda bir ozgurluk
0.1
Nowanka :
Walkova : EA Games zaten tartışılamaz ki , tartışsak ne değişebilir
Dostum eger bir platformun tutdugu bir cizgi varsa bu yonde kurallar koyuyorsa bunu neden eşiyorsun gıdıp devlete kapalı alanda sıgara neden ıcılmıyor dıye soruyormusun ki oysa oda bir ozgurluk

Cevap veya açıklama beklediğim kişi olmadığın için herhangi bir cevap vermiyorum.
Sorgulama derdin varsa sanada gelecek yanıtın ardından cevabını veririm.
Evet kurallar dahilinde olsa bile 2. başlık görmek istemiyoruz. SS'leri tek tek kontrol etmek için vaktimiz yok malesef ama olay ss'leri kontrol etmekten çok buna mantık olarak karşıyız.
Uğur gök haklı.

Bu sitede eleştireceğiniz kişi dolandırıcı veya suçluda olsa eleştirilmesine müsade edilmiyor.Gidin hesabınızı kişisel olarak çözün diyor.Ben bunu 10 sene de bir kez konu açarak anlamış oldum dersimide aldım.Adamlardan özür diledim.Şucluda olsa karşıdaki ,eleştirdiğiniz için bir noktadan sonra suçlu duruma düşen siz oluyorsunuz.

Bence de doğru olanı tartışmaya sokmamak insanları ,en dogrusu konunun kitlenmesi ve kişinin banlanması .Burada abidik gubidik tipleme çok dahada niceleri gelir.Hangi birisiyle ugrasacaksınızki bazen hataları yutmakda erdemlik ,susmak da insanın iyiliğine
Kendimi T.C Başsavcısı gibi hissediyorum, ortada bir suç veya dolandırıcılık varsa. Elinizdeki belgelerle gider şikayette bulunursunuz. Hergün bu tarz başlıklar görmekten vallahi sıkıldım :(
Expert
34.0001
yavuz hırsız ev sahibini bastırır
@Tymaron +1

Hukuk sitesimi, oyun sitesimi belli olmamaya başladı. Uğur Gök'e sonuna kadar katılıyorum.
Bu konunun buraya gelmesi direk u-s topic'inde duyuru başlığında yer alması bile gerçekten içler acısı yazık insanoğlu işte kıskançlık ve arsızlık başka birşey değil..
Silindi
Novice
2
Şu anda serverıma KARAKTERSİZ '' EFE TATAR '' TARAFINDAN SALDIRI ALIYORUM '' halen nasıl barınıyor. Bu kişi böyle bir forumlarda . Bu kişi emek düşmanının ta kendisidir. Bununla alışveriş felan yapmayınız . Lütfen Şu forumlardan uzaklaştırın bu Kişiliksizi.
KeLL : yavuz hırsız ev sahibini bastırır

Kell güzel söz herzaman olduğu gibi yine öyle.

Ahah mert77

https://www.youtube.com/watch?v=A1PxHuVF5-k



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.