Öncelikle herkeze merhaba.

Uzun zamandır takip ettiğim bir konu var. Sitemizin " GÜNDEM " bölümüne verilen reklamlarla ilgili site üyelerimizin sunucuya girip kontrol yapmadan post attıkları kanatine vardım. Tekrardan bu tarzda kişileri uyarıyorum. Sunucu açan kişiler emek harcamakla beraber maddi açıdanda karşılıksız hizmet vermektedirler. Biz daha duyarlı olmak zorundayız.

Takip ettiğim 4 üyemiz var. İnşallah bu çağrıya kulak verip mutlu huzurlu bir şekilde sitemizdeki günlerimize hep beraber devam ederiz..

Saygılarımla ;

DESPERATE

Bu konu DESPERATE tarafından düzenlendi(2013-02-12 04:28, 11 yıl önce)
Kesinlikle bu konuda destekliyorum sizi.
Bu kadar doğru konuşmaya çok nadiren rastlamakta oldum u-s de
Yürü be Emir.
Çok doğru..
Katılıyorum sizlere birde ricam var,Günden bölümdeki bazı serverlar kapalı zaten fazla konu var onlarda temizlense daha net olur diye düşünüyorum
bence üyeleride açıklamalısınız ona göre ayaklarını denk alsınlar forum kullanılmaz hale geldi , millet konu açmaya korkar oldu :D
yerinde karar olmuş ;-)
Şu açılan dandik ötesi her sunucuya giriş yaptım. tarttım üşenmeden clienti indirdim kendimle gurur duyuyorum .
Sitemizde host reklamları yapan kişiler var. Bu arkadaşlarımızdan alışveriş yapılmadan , kendilerinin verdiği hizmet bilinmeden ön yargılı postlar görüyorum. Arkadaşlar bazı kişiler zevk , bazı kişiler geçimini bundan karşılıyanlar var. Ayrıca her vakit biz bir aileyiz yıllardır beraberiz politikası içersindeyken aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza destek olmamız gerekirken , köstek olanlar var. 8 yıldır bu sitedeyim ve bu camia içersindeyim bu siteden bu güne kadar 2 kişiyi uzaklaştırdım , hep yapıcı olmama rağmen iyi niyetimizi görmemezlikten gelen üyelerimiz var.

Burdan duyarlı üyelerimize sesleniyorum. Uygunsuz her bir postu , her bir başlığı rapor edin. Biz takip ediyoruz ama sizede burda çok iş düşüyor. Kimsenin hakkı yenmesin , kimse üzülmesin. Kimse sizlere karşılıksız sunduğumuz sanal hizmetten uzaklaşmasın.

Bana hak veren herkeze teşekkürler.
+1 Desperate, bence de haklısın kardeşim ağzına sağlık.
Novice
12.5
DESPERATE : Burdan duyarlı üyelerimize sesleniyorum. Uygunsuz her bir postu , her bir başlığı rapor edin. Biz takip ediyoruz ama sizede burda çok iş düşüyor. Kimsenin hakkı yenmesin , kimse üzülmesin. Kimse sizlere karşılıksız sunduğumuz sanal hizmetten uzaklaşmasın.

Her söylediğiniz söze ben katılabilirim ancak şu mesaja katılmıyorum.Sitede günde 50 tane mesaj gelmiyor neredeyse.Ekstra bir reklam başlığı filan olmazsa.

1 Root Administrator
3 Administrator
4 Moderator

8 yetkili kişiden günleri bölerek bile rahatlıkla bakılabilecek bir forum oldu.Ben günde 10 dakika ayırarak buradaki bütün mesajları okuyabiliyorsam yetkili kişilerin 20 dakika ayırarak dikkatli okuması gerekmez mi ? Eğer gerekmiyorsa onlar niye yönetici eş, dost, akraba olduğu için mi ? Gerçi önemli değil arkadaşıymış, dostuymuş gibi şeyler ama görev veriliyorsa ben buraya mesaj yazıyorsam ilgi beklerim.Göremezsem sitem hakkım var diye düşünüyorum bu amaçla bu mesajı atıyorum zaten.

Gündem forumuyla ilgili ilk çıktığında bir mesaj yazmıştım.Öneriler toplanıyordu tabi o zamandan bu zamana başlık amacını yitirdi ama neyse.
Expert
34.0001
Gözden kaçan durumlar olabilir veya birisi rahatsız olmadığı sürece tartışmayı vs. serbest bırakmak isteyebilirler. Net konuşmak gerekirse rapor'u ne zaman kullansam bir şekilde geri dönüşü oldu. Siz de kullanın kullandırın.
Novice
12.5
Arda benim demek istediğim rapor gereksiz filan değil.Artık üyelere bırakılmayacak kadar az mesaj atılıyor o kadarınıda zahmet edip takip etsinler.

Öneri, şikayet kısmı başlıkları 100 günde mi ne otomatik siliniyormuş.Son yorumlar ile ilgili öneri yapmıştım 7-8 kişiden destek gelmesine rağmen adam yerine koyup cevap veren olmadı.Sonya başlık silindi gitti.
@Mortal

Biz sizler olduğunuz sürece buradayız. Sizler olmadığınız zaman bizim burda durmamızın bir manası yok en başta. Biz konuları takip ediyoruz , herkezin attığı postlar okunuyor kendi adıma konuşayım okuyorum ama diğer yetkili arkadaşların okuduklarınıda biliyorum. Yetkili kadromuzda yetkili olupta sınav telaşı içersinde olan arkadaşlarım var. Biz konuları takip ederken bir yere kadar müdahale etmiyoruz. Daha fazla rahatsızlık duyulduğu zaman konu hakkında gereken yapılıyor. Üyemiz şikayet butonunu kullandığı zaman direk müdahale ediyoruz. Ayrıca ufak tartışmalar , sürtüşmeler olucak. Herkez aynı fikirlere sahip olmayabilir.

Destek göremediğin konuyu benimle irtibata geçerek özelden mesaj yoluyla veya özelden iletişim adresini vererekte olabilir bildirebilirmisin rica etsem. Birde ben dinliyeyim seni Mortal.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.