Silindi
Darklord Madde 7 yi tekrar okumanı tavsiye ederim.
Lucretius gercekten seni tebrik ederim paticikte başlayan bu aşagılama küçümsemeler buraya kadar ulaşmıştı gercekten bişiler biliyom edasında olup hiç bişi bilmeyen sadece arama motoruna bak diyen insanlar yüzünden gercekten bilmeyen insanlara yardımcı olacak insanlarda böle şahıslar yüzünden onlarda yardım edemez duruma gelmişti halbuki kimseye öle bir yetki yada sen soru sorana yardım edeceksin gibi bir baskı görüyormuş gibi saçma yada güzelce acılmış topiclerin altında bu saçma sapan cevaplar yer almakta idi belkide bu kişilerin yüzünden ultima turkiyede fazla gelişemedi yada bilen üstatlar bunlari izliyerek yardım ettigini sanan insanlari gülerek izledi..yazık forum modlarına forum adminlerine gercekten burdan tebrik ediyorum sapla samanı ayıralbildikleri icin ve bütün scpter arkadaşlara buradan sesleniyorum eger yardımcı olmak istemiyorsanız hiç cevap yazmayın aşagılamayın küçümsemeyin bari susun insanlar sizlere daha fazla saygi duysun ama sizler böle yaparak inanin kendi saygınlıgınızıda yerlere seriyorsunuz...hatalı olabilirisiniz bilgisizde ama asla kendinizi geliştirmekten geri kalmayin...
Bugünlerde 2-3 kişi spherenın s sını bılmeden bana komutları ogretın server accam gelın sponsor bulun staff olmak ısdıom komutları verın vs. alakası olmayan topiclere msj atıyorlar.

Kufur edecek duruma geldık artık.
Zeus_BJK : Darklord Madde 7 yi tekrar okumanı tavsiye ederim.

Madde 7 : Sphere Scripting bölümü, sphere coding için takıldığınız konularda ya da cevabını bilmediğiniz soruların cevabını bulmanız da, bilen kişiler ile fikir alış/verişi yaparak kendinizi geliştirmeniz için vardır. Bu bölüme gelipte "ben asd scriptini istiyorum" "bana xyz sistemini yollayacak varmı?" tarzında konu başlıkları açmayınız, yoksa sorgusuz kilitlenecektir.


Evet okudum..Fikir alışverişi yaparak geliştirmenizde diyo ama..Ayrıca bence kural saçma..Tabi bi adam zırt pırt script isterse boku cıkar ama adam bulamamıştır, yazamamıştır sormuştur normal..Ayrıca.. Böle bi kural varsa bu topici açan kişiye sen veya başka bir user değil moderator yada görevliler mudahale eder..Ama sen ve bikaç kişi napıyo ? Moderator edasında yanlış bişi olunca atlıyo..Moderatore pm atmak daha mantıklı..Ben rastladığımda online kimler var bakıyorum ve pm atıyorum özellikle Stell'e cok pm atmışımdır bu iş için..
Silindi
Members
0
Burdaki birçok insan zırt pırt çıkıp script istiyor ( bu kişilerden bahsediyorum ) veya geliyor şöyle bir yazı yazıyor. "Bana x y z şeklinde bi script yazsanza" "Bana x y z scriptlerini verin"
Insanlar bunu çok yaşadıktan sonra bir yerden sonra sinirleniyorlar tahammül edemez oluyorlar. Bir dikkat edersen düzgün sekilde yapamadığını anlatan insanlar hep yardım almıstır. Hadi onu bırakın doğru düzgün konusmadan yapanlarda yardım alabiliyor. Kendi adıma konuşayim ben moderatör edasında falan değilim. Bende ya Şikayet ET! bölümünü kullanıyorum veya PM atıyorum ama bazen öyle zamanlarıma denk geliyorki aynı topiclerden bir sürü bir sürü artık insan dayanamaz oluyor.
Ben hep öyle zamanlarına denk geldiğinde rastlıyorum ozaman neyse..ben yemeğe :p
Silindi
Members
0
Eheh :) Afiyet olsun. Neyse topici saptırmayalım.
Bu durum son zamanlarda çok canımı sıkmaya başlamıştı. Lucrenin de açıklaması çok iyi olmuş.Son zamanlarda birbirini aşağılayıcı tpicler ortaya çıkmaya başladı bunun nedeni de daha forum kuralı nedir bilmeyen okumaktan bişeyi araştırmaktan aciz adamların buraya takılmasıdır. Yaş ortalamasının düşmesidir. Burası makara yeri değil buraası bir yardım platformu sen Sohbet Geyik bölümünde ki makarını gidip diğer bölümlerde de yapamazsın. Yaptığın zaman sonuçlarına da katlanmak zorundasın Lucre katı olmaya zorlamayın demiş çok doğru söylemiş Uyarı sistemini aşmak da bizim elimizde olan bişiy buna bizi zorlamayın ve artık kına gelen saçma topiclerden kaçının diyirum bu yazıyı o topicleri açanların okumuyacağını bilsemde yazıyorum belki bir umut.
Ha Şöle Ağzını Öpeyim Lucretius :D:D:D:D:D:D:D:D
Son 2 gün İçinde 3-4 Topic Kitledim Bu Yeterlidir Sanırım Topic Açarken Arama Yapın Lütfen.
Farklılık olucakmı gorucegiz ama bence script bolumunden cok genel konular bolumune acılan topiclere dikkat etmelisiniz
Herkez insanlara saygılı davranmayı öğreneceğine inanıyorum


Lucretius kardeşimizede

+1
Silindi
Members
0
Lucretius En Büyük Şikayetim Buydu.Ve Bu Tür Yaptırım Uygulamanız Beni Ve Benim Gibi Düşünenleri Eminim Çok Mutlu Etmiştir.Şimdiden Geçmiş Olsun Saygısız İnsanlara...
Gereksiz Durumları daha iyi takip ve eğer yetersizse mod alımı yapılmalı bence
Vallaha Artik Arastırmadan Topic Acmıyorum

Arastırın Bulamazsanız Gelin Topic Acın :D

Yoksa Benim Gibi Arastırmadıgım İçin Ban Yersiniz



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.