Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Merhaba Ultime-Strike ahalisi,

Bu konuyu açarken öncelikle Federal arkadaşıma bu başlıktan dolayı teşekkür ederim. Sürekli güncelleme yapacağım bir başlık olacağı için ve oyun içi biraz daha bizim kontrolümüzde olması adına başlığı ben açmak istedim. Sizinde başlıktan anlayabileceğiniz gibi League of Legends Topluluğu kurmaya karar verdik. Türkiye Büyük Finali sayesinde 2 yıldır dil döktüğüm sevgili adminimiz Lucretius'un da oyuna başlamasıyla birlikte artık U-S olarak bizlerinde bir şeyler yapması gerektiğini düşünüyorum.

USLT tamamen forum üyelerimizin barınacağı bir topluluk olarak görmenizi istiyorum. Oyunlara gerek 5v5 girerek kendi aramızda oynamamız gerekse 5 kişi girerek başkalarıyla oynamamız için kurulmuş, forum arkadaşlıklarının pekiştirilmesi ve kaynaşmamız için meydana gelmiştir.

Federal arkadaşımızın açmış olduğu başlıkta da olduğu gibi bu başlık altında herkesin kendi nicklerini yazmaları yeterli olacaktır.

Ayrıca TR ve EUW sunucusunda Ultima-Strike Kulübünü açmış bulunuyor, teşrif ederseniz seviniriz. Oyundan beni eklerseniz (EUW: Nofx Trevorax TR: N0fx Trevorax) kulübe davet edebilirim. Ayrıca chat kanalı olarakta Ultima-Strike kanalına bağlanabilirsiniz.


TÜRKİYE Sunucusu

NG Tymaron (Tymaron)
The Federal (Federal)
Kell HD (KeLL)
TscGundi (Orbis)
haN estagoN (Aftrosh*)
TurkeyKinGs (Renlia)
Heroic Action (Renlia)
Forever ImmortaL (Nydrian*)
Piizmir (Rowall)
Halofalcon (Halofalcon)
The Of Dark (!Blues!)
K3rtemeyenKele (shard123)
CareMamadouNiang (Nowanka)
N0fx Trevorax (Lucretius)

 

BATI Sunucusu

Kell (KeLL)
Nofx Trevorax (Lucretius)

 

Şu an için takım aktif değil.

Ultima-Strike [USLT] Takımıda tarafımca oyun içinde kurulmuştur. Bu takımın resmi turnuvalara katılma gibi bir niyeti şimdilik olmayıp sadece belirli aralıklarda kadrosunu değiştirerek forum üyeleri tarafından istendiği takdirde kullanılması için kuruldu. Eğer takımın bir parçası olmak ve Ultima-Strike tagı altında oynamak istiyorsanız TR serverında beni ekleyebilirsiniz, nick'im yukarıda mevcut. İletişim olarak forumdan da özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

 



Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2016-12-14 05:06, 7 yıl önce)
Novice
11.9
Piizmir / Türkiye sunucusu
Oyunu aslında bilmeye bilmeye oynuyorum öyle bir takım mücadelesi yok eğer öğretebilenler olursa neden olmasın :)
Türkiye sunucusu - Halofalcon
Herkeze selamlar, Tymaron dostumu içtenlikle tebrik ediyorum ve destekliyorum bir önceki konuda da olduğu gibi oldukça etkili bir kaç oyun oynadık güldük eğlendik diyebilirim.. Tymaron eşliğinde grup maçları 5v5 gerekirse 3v3 dostluk maçları düzenleriz diyorum. Onunda takibatı ile bu konu başlığı altında U-S topluluğu olarak LoL Oyun Platform'larında mücadelelere devam edeceğimizi düşünüyorum.

@Tymaron dostum oyundan ekledim seni bilgin olsun gelen arkadaşlarda bizleri eklesin beraberce artık oyun kurmaya başlayalım. Sen U-S grubu Tag'ı altında Takım oluşturmuşsun ve davet gönderirsen sevinirim. Takım kaptanlığı Mod olarak sana yakışacağını düşünüyorum şahsen :) çok iyi düşünmüşsün...
Takım daveti attım :)

Türkiye sunucusunda bulunan arkadaşları takıma davet edebilirim daha sonra kendi isteğinizle oyunlara girip oynayabilirsiniz. Benim sürekli online olmama gerek yok bu başlık altında da haberleşebilirsiniz. Ayrıca haftanın belli bir gününü ve saat aralığını USLT gecesi de yapabiliriz.
Ben cumartesi akşamları etkinliklerine seve seve katılırım iş dolayısı ile hafta içi zor olabilir geri kalan da varım şimdiden :)
Expert
34.0001
Batıda; Kell.

Bu yeni açılan bölümde kurallar nedir, şampiyon rehberleri vs paylaşabilir miyiz? yoksa rehberler için dökümanlar bölümüne de sayfa açılacak mı?
TR;;; K3rtemeyenKele
nickle alay etmeyin sakın :D
Merhaba arkadaşlar


Tr Sunucusu : The Of Dark
Kell : Batıda; Kell.

Bu yeni açılan bölümde kurallar nedir, şampiyon rehberleri vs paylaşabilir miyiz? yoksa rehberler için dökümanlar bölümüne de sayfa açılacak mı?

İlerleyen zamanlarda düzenleme yapılacak kuralları zamanla yazmayı düşünüyorum. Şu anda kısıtlama yok, şampiyon rehberleri, hikayeler, komik anları vb.. birçok şeyi paylaşabilirsiniz. Onun haricinde zaten genel forum kuralları geçerli. Account alımı satımı veya takası gibi şeyler yasak yalnız. Takım arayan oyuncular veya takımına oyuncu arayanlarda düzgün bir şekilde başlık açabilirler.
Novice
-0.500001
Tr sunucusu: CareMamadouNiang ekledim zaten senı Tymaron bu gece onlinm dıger arkadaslardan gelebilecek olan olursa yapalım bu gece
EU Nordic & East
JhonnyLesh (Cem Yılmazın filminden çalmıştım :D)

Pek oynamam 3-4 ayda bir kardeşimle oynarız sadece o yani.
Cumartesi gecesi oldu saat 22:10'u gösterirken kimler burada ?
Novice
-0.500001
ben buradayım cıkarsa team yapalım
1 tane oyun oynadık kazandık NG Tymaron eklersen senide alabilirim



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.