Başlığı nereye açacağımı tam olarak bilemedim. Ama birşey danışmam lazım. Yaş oldu 23. En kolay yoldan üniversite bitirmeye çalışıyorum. 2 yada 4 yıllık farketmiyor. Şuan gittiğim bir üniversite var ve 3 yıldır 1. sınıftayım. Şimdi açık öğretim sınavsız bir kayıt sistemi açmış, kaydı uzatmış. Kendimi net olarak ifade edersem, çalışmayan bir defter bile açmayan bir insanım. Ne ezber var vede başka birşey. Yani mantık yürütürüm aklımın gittiği yere kadar. Bu şekilde hiç sınavlara çalışmadan geçebileceğim bir bölüm varmıdır. Sınavlar testmiş, mantık yürüte yürüte. Meslek yada iş sıkıntım yok. Sadece diploma olsun istiyorum. Ev ekonomisi falan var acaba nasıldır? Yani en kolay, rahatlıkla mantıkla geçebileceğim bölüm hangisidir? Yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdiden sağolun

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2015-09-24 22:20, 8 yıl önce)
arıcılık
Öyle bir bölüm yok. Ev ekonomisine baktım derslerine. Oda maşallah 3 dil istiyor. Ev alışverişi için diploma isteseler, onu bile yapamayıp aç kalıcaz yani. Özeti kolay bir bölüm bulmak imkansız. Ama vardır illa u-s de okuyan aöf öğrencisi.
Novice
12.5
AOF işletme mezunuyum. Sınavsız geçiş olarak "lisans tamamlama" olması gerekiyor. Ben öyle yapmıştım en azından. 2 yıllık diplomayı 4 yıla tamamlıyor. Öteki türlü sınava girip tercih yapmak gerekiyor diye biliyordum.

Bende kolay olsun diye işletme okumuştum. Ancak genel muhasebe, istatistik gibi bazı sayısala yakın derslerde var. Genel olarak Murat Yayınlarından sınava hazırlanmıştım, verdikleri kitapların sayfasını bile açmadım. Genelde sınav soruları tekrar ediyor. Bu yüzden çıkmış soruları temin edersen çok büyük problem yaşamazsın. Ancak dediğim gibi sayısala yakın derslerde bazı formülleri bilmem ve ezberlemen gerekiyor.
Valla şimdi lisans tamamlama olarak değil direk alıyorlarmış. 29 Eylüle kadar müddeti var. Benim ezberim yok matematikte az çok. Ama deniycem yapcak bişey yok. En azından rahat bir bölüme gireyim diyorum. İşletme ağır gelir çok ders var.
direkt alma muhabbeti nedir ? ygs'e ye girdiysen zaten kayıt olabilirsin.He dikey geçiş işlemleri ise 29'unda başlıyor.Eğer 2 yıllık mezunsan.

Ve bu sene 2 yıl bitirip sınavsız geçiş olayı son.Bundan sonra sınavsız kayıt olunmayacak.

İşletme içlerinde en kolayları.Bir de 2 yıllıkta çoğu dersleri görüyorsun en azından ben gördüm.O yüzden 50 ders varsa 20'si muaf oluyor
Fotoğrafçılığa girişi tercih ettim. Artık biraz diş sıkacağız. Varolduğum bölümle aynı. Okulumda ki ortak dersleri verince onları vermemede gerek kalmıyormuş. Bakalım inş. biter 2 yılda.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.