Youtube artık kapanmayacak!

Youtube için Bakan Yıldırım: Bir ülkede yayın yapıp para kazanıyorsan oranın kanunlarına uyacaksın

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Youtube&裟un sürekli kapatılmasıyla ilgili olarak konuştu.

Bakan Yıldırım, "Bu olayın arkasında kayıtsız kazanç elde etmek var. Bir ülkede yayın yapıp para kazanıyorsan oranın kanunlarına uyacaksın. Gelip güvenlik belgesi almaları gerekiyor. Diğer ülkelerde hem bu belgeyi alıyor, hem de onların dilinde içerik sağlıyorlar. Bize gelince eyvallahı yok. Ama düzeldi iş, anlaştık. Baktılar ki kafalarına göre iş yapamıyorlar. Üçüncü dünya ülkesi Youtube&裟u kapatıyor demek bu işin fiyakası. Burada yasak değil, faaliyet gösterilen ülkenin kanunlarına uymak var" diye belirtti.

YouTube&裟a erişim ülkemizde daha önce bir çok kez değişik nedenlerle engellenmişti.
Yani sonuç olarak ?
açılcakmı ??
yanı sonuc anlasmıslar acılcakmıs. yanı benım cıkardıgım bu :D
kapatılmıycak sonuç olarak :)
Aman çokta tındı.Hiç açılmasada olur.Sarmıyor videolar kota yemekten başka bi halta yaramazlar :D
OKudugumuz yazıdan bunu anlıyoruz Spawnsas evet :)
www.safeforwork.net

Buradan girebilirsiniz farkeden birşey olacağını zannetmem..
Çok Teşekkürler Giriyor :D

Tam Gaz :D
Bircok yerden rahatca gırıyor ... :)

ama video ızlemesı bıraz zor .. Bazilari izleniyor bazılarında'da adobe yuklemen gerekıyor..
Resmi olarak bir daha açılmıyacağı için kapatılmasıda söz konusu değil ;) , şaka bir yana bizim milletimiz için açılmasına gerek yok gibi. Türkiyede dns , proxy değiştirmeye ve bunlara imkan sunan sitelerle ilgili hiçbir yaptırım söz konusu olmadığından herkez ttnet &裟 in yasaklamış olduğu sitelere istediği gibi girebilmekte , benim ilkokula giden kardeşim bile şuanda gözü kapalı ttnet&裟in yasakladığı sitelere 5 farklı yoldan girebilir.
Guzel valla :) İmkan cok ..
bence dns ayarlarını deıstırmek en mantıklısı ben hıc kesıntısız aylardır gırıyorum
Ben dnsleri felan hiç karıştırmadan giriyorum normal olarak ;-)
arkadaşlar ip gizleme sitelerinden sadece siteye giriliyor yapmanız gereken sadece
ağ bağlantılarım > Ağ bağlantılarımı Görüntüle > yerel ağ bağlantısına sağtıklayıp özellikler > internet iletişim kurallari(tcp/ip) > genel sekmesinden aşağıdaki dns sunucu adreslerini kullan diceksin
yeğlenen dns sunucusu : 4.2.2.1
diğer dns sunucusu : 4.2.2.6

diyeceksin tamama tıklıcaksın ondan sonra gir Türk Telekomun Bütün Yasakladığı sitelere

bn de eskiden giremiyordum bi yerde okumuştum bunu bir problem yaşamadım.

alıntıdır.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.