Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Arkadaşlar artık ilkokul 1. sınıfta el yazısı ile yazmayı öğretiyorlar düz yazı tarihe karışacak. Bizzat 1. sınıfa giden yeğenimden gördüm. 6. sınıfa giden birisi düz yazmakta zorlanıyor kendim gördüm. Tüm okullarda böyle. Sizce nasıl bir uygulama olmuş? fikirlerinizi almak istiyorum.
Bence tarihe karışması gereken bir yazı varsa oda el yazısıdır.
El yazılarını düzgün biçimde düz yazı gibi yazanlar var bence güzel bir uygulama en azından anlamsız kötü yazılar olmayacak herşey düzgün ve okunaklı olur zaten düz yazmak isteyen her türlü yazar..
milletin yazisini zaten okuyamiyoruz şimdi birde el yazisi ile yazarlarsa yandik denebilir.
Ne gereği vardı ki. İnternette, Gazetelerde, Kitaplarda vs. vs. her yerde düz yazı kullanılırken neden milletimiz el yazısını öğrenip el yazısı ile yazsın.
Bütün devlet işlerinde resmi yazışmaların bilgisayar çıktısıyla vs e-maillerle yapıldığı bir zaman diliminde el yazısı gerçekten garip olmuş :D herşekilde ileriki meslek hayatlarında bilgisayar ile düz yazı yazacak olan gençlerin kağıt kullanımına geçtiklerinde el yazısı ile yazı yazmaları ayrı bi tuhaflık olur bence...
Aynı şekilde benimde kardeşim el yazısı görüyor fakat düz yazıyıda rahatlıkla yazabiliyor bir problem teşkil etmez sanırım.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.