Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Kanka ezberden 1 tane şehit adı söylermsin
shard123 : Kanka ezberden 1 tane şehit adı söylermsin

Gerek varmı? Ben bu zamana kadar hepsinin ismini sunucuma giriş introsu olarka yazdım.
Saçma sapan konuşma bari burada.
sen söyle bi tane :D


Öncelikle şunu belirteyim AKP yandaşı demeyin baştan bana tam tersine AKP ye zıt kapan birisiyim..

Ülkede 15 yaşındaki bir çocuğun böyle bir olayda ölmesi tabiki de desteklenecek birşey değil kesinlikle olmaması gereken birşey.fakat 15 yaşındaki bu kardeşimizi çok masummuş gibi de göstermeyelim..

saygılar.
Şurada da bir konuyu siyasi/politik konulara çevirmeyin arkadaşlar. Yeri değil bu konuların remove pls.
15 yaşındaki çocuğun hayvanın biri tarafından öldürülmesi siyasi bir olay değildir, dümdüz katilliktir. 15 yaşında çocuğun öldürülmesini "aa bak pkklıymış ya" diyip daha çocuğa ait bile olmayan görüntüler üzerinden vicdan rahatlatması yapmak insanlık değildir. şereften ve haysiyetten yoksun olmak gerekiyor bu olanları savunmak için. ayrıca yine küçücük çocuğun öldürülmesini sunucunu etiketleyerek malzeme yaptığın için lanet olsun senin serverına da oyununa da.
Bu ultima-strike harbiden boş adam dolmuş çocuk cabası. Siyası olay değilse adam yukarda "AKP " yandaşı değilim, akp yandaşıyım vs. olaylara girmez bırakın bu işler, bırakın edebiyat yapmayı. Tüm Türkiye 15 yaşındaki çocuğun ölümüne üzgün tek üzülen sizler değilsiniz. Her neyse daha da yazmam zaten bu konuya.
Arkadaşım kusura bakma da o 15 yaşında dediğin çocuk devletin polisine taş atıyorsa polisin çicek verecek hali yok ama polisinde o kadar çok gaz bombası kullanmasına ihtiyacı yoktu diye düşünüyorum.. He bu olayların buraya kadar gelmesinin bu çocuğun ölmesininde baş sorumlusu Tayyip Erdoğan.

Bu konu Lethe tarafından düzenlendi(2014-03-12 16:48, 10 yıl önce)
Neophyte
26.6001
Arkadaşlar diğer başlıkta da belirttik lütfen siyaseti buraya taşımayın
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.