bir bilgilendirme yapmak istedim bu duruma sizde düşmeyin.açıp açmamak konusunda tereddüt ettim sonuçta emeklerimiz diye açmak istedim.arkadaşlar şimdi tr-network adını verdiğimiz bu firma fiyatlarını ucuza verip arkalarına hiç bakmıyorlar müşterilerle ilgilenmiyorlar.kaç kez makinem deişti datacenter deişti ses cıkarmadım sürekli makine taşidilar yeni ip ler verdiler sesim cıkmadi yeri geldi 2 3gün makinem kapalı kaldı birşey demedim ama gına geldi son olarak paylaşmak istedim vps imi taşimak için yetkiliyle görüştüğümde yedeklerimi almak için süren bitti dedi tamam dedim yedeğimi alabilirmiyim açarmısınız suspend parası istiyoruz şirket politikamız dedi peki dedim attık ertesi gün ve ben yedeğimi hala alamadım yetkililerden konuya kilit yada silinme tarzı birşey yapmalarını istemiyorum çünkü sonuçta 4 5 aylık emekleri gitti scripter arkadaşımızın ucuza mal alırken dikkatli ol her etin yahnisi yenilmez herkeze saygılar sevgiler unutmadan hatırlatıyım hala yedeğimi alamadım onlarca şey geçti daha anlatmak istemiyorum herkeze iyi bayramlar.sadece emeklerimi istiyorum
Çok merak ediyorum scriptlerin yedeğini vermek istememeklerindeki neden nedir?
İsmini çok duymuştum (iyi,kötü) ama ücret istemeleri, istenilen ücretin yatması halinde hala yedekleri vermemeleri insanoğlunu anlamak zor olabiliyor bazen..
şimdide 4 5 gündür yok
Dikkatimi çektide hosting şirketinin sitesine bile girmiyor şuanda. Sorun olabilir ama ne zaman girmeyi denediysem bu siteye bir türlü giremedim? :)
öle sallamıyorlar zaten 5 10 gündür kapalı siteleri bakan eden yok
Tr-network'e hiçbir zaman güvenmedim ve güvenmem. Ora ile çalışmanızı bende tavsiye etmem.
Karşı tarafıda dinlemeden yüklenmeyin bu kadar ..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.