Silindi
Tarih: 06 Temmuz 2008
Saat: 06:30 suları...

Bu sefer yazıya neyle başlasam diye düşünmeyeceğim. Sadece bu beyaz sayfa ile tekrar yüz yüzeyim, aklımda binbir türlü şey var ama yazacak şeyler yüreğime mahkum edilmiş durumda. Umarım yeteri kadar doldurabilirim...

Bugünler yine eskisi gibi... İdealleri olan ancak hiçbirşey yapmayan bir adama döndüm yine. Yine internet denen bela aldı beni karanlık ağına. Yine aynı ortam ama farklı isimler. Farklı denemeler. Farklı yöntemler. Ne varki bu türlü türlü denemelerin amacı hiçbir zaman değişmedi. Bense insanları bu karanlık yerden kurtarmak için harıl harıl yazışıyorum. Güzel olan beni dinlemeleri, kötü olan dinlediklerinden ders çıkarmamaları... Bugünler öyleki her yerde bir acı haber yetişiveriyor. Sanal garsonlar taptaze haberlerini anında önümüze sunuyor. Kokusu üzüyor, tadı ağlatıyor... Ancak konu bu değil!

Konu yine İnternet! Miskinliğin anası! Artık bunu nasıl bitirsem diye düşünüyorken, hadiseler sanki çöldeki kayıp devemin yanıma gelmesi gibi gelişti... 4 yıldır görüşmediğim, çok sevdiğim bir insan bile kendini tatmin etmek için ne numaralar çeviriyor. Önce "DoomSword" nickini alıyor, sağda solda forumlara bu isimle üye oluyor. Kendi emeğimle yaptığım resimleri cebe indiriyor. Forumlarda millete hava atıyor. Birde küstahça o isim kendisininmiş gibi kullanıyor. Benim sorunum ise basit bir isim çalma meselesi değil. O, 4 yıldır hayatımı adadığım, yaşama sevincim, hayatta kalma ihtimalimin sonuncusu olan senaryomun, sadece iki kelimelik basit bir isim olmayan, içinde onlarca anlam barındırdığı "DoomSword"umu almaya çalıştı benden. Acıların en büyüğünü yaşatmaya çalıştı belkide istemeden... Ne varki artık bununda bir önemi yok! Çünkü internette gezen DoomSword furyasının hiçbir önemi olmadı benim için. Çünkü! Benim için internetin hiçbir değeri olmadı!

İşte bu olay, internet gafletinin sonunu hazırlamıştır... Elimde sadece onun fişi var ve birazdan onu çekeceğim. Artık kendimle ilgili bütün bilgileri internetten kaldırıyorum. Üye olduğum bütün forum sitelerinden üyeliğimi sildiriyorum. Bırak! Bütün isimler onların olsun. Bütün o leveli yüksek üyelikler onların olsun. Başı sonu belli bu sanal dünyada kendilerini en tepeye çıkarsınlar! Ben gidiyorum.

Çünkü bu egoist dünyada şatafatlı profillere ihtiyacım yok!

Sevdim, bu internette sadece tanıdığım birkaç insanı sevdim. Ve şimdi bu internetteki herkese tek tavsiyem. Sonu değişmeyecek boş bir kavganın içinden kurtulmaları. Sadece benim herkese yazdığım o &񗝌Sevgili Sanal Dünyamız&񗝍 adlı yazımı okumaları. Çünkü bu dünyadaki birkaç insan, internetin ne olduğunu anladığında, bu alemdekiler o insanların bulundukları yerlerde olamayacaktar. Çünkü bu alemdekiler, sınırı çizilmiş gb&񗝉ların dışına çıkamayacaklar.

Hepiniz hakkınızı helal edin. Hayatta başarılar.
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama. Anladığım kadarı sanırım tekrar ayrılıyorsun? Sebebini tam anlayamadım. Sanada hayatta başarılar arkadaşım. Ama bizi kırmayıp gidişinin gerçek sebebini net bir şekilde 1-2 cümle ile anlatırsan memnun olurum
birisi nickini çalmış :S başarılar doomsword.
Silindi
Banned
-1
4 yıldır görüşmediğim, çok sevdiğim bir insan bile kendini tatmin etmek için ne numaralar çeviriyor. Önce "DoomSword" nickini alıyor, sağda solda forumlara bu isimle üye oluyor. Kendi emeğimle yaptığım resimleri cebe indiriyor. Forumlarda millete hava atıyor.

Öncelikle zaten ben en baştan beri, interneti bırakmayı düşünüyordum. Bu basit olay ise fitili ateşledi. Ben sadece bu internet denen kirli ortamdan bıktım. Herkes kendini yüceltmek için taklalar atıyor. Renkli profiller oluşturuyor. İnternet beni ve bir çok gencin hayatını karartıyor.

Ben aylardır buna değinmeye çalıştım. Hele msn'imdekilere sorsanız daha iyi bilir. Ama bu olay, ilk başta beni çok üzdü. Ama bu olaylardan sonra anladım ki benim, yapılacak birşeyin kalmadığını, artık internetle bağımı koparmamı ve artık burada hayatımı çürütmemem gerektiğini anladım.

Yazımdada dediğim gibi, artık bu egoist dünyanın şatafatlı profillerini görmekten bıktım. Bu yüzden interneti bırakıyorum.
Yaşadığın şeylerin birçok insan tarafından yaşandığına tanık oldum DoomSword.Öyle ya da böyle zeka yaşı 10 yahut 14'ü geçmeyen,evine internet bağlatan her türlü şımarık veya zeka kabiliyetsiz kişilik başka isimler (kullanılmış olan) kullanıp bunu sömürüyor.Bu onların acizliğinden kaynaklanıyor.Bu, aslında "benim bir kabiliyetim yok,ben bir keneyim,ben sadece parazitim" demenin farklı bir yolu.Hayatta sadece oksijen ve besin kaynağı tüketmekten başka görevi olmayan bu tipler o kadar çok ki!Etrafımız sarılmış durumda.Ama bunun suçlusu kim?
Suçlu yok,suçlusu kendileri,anneleri.Herhangi bir üçüncü şahıs değil.Bu onların yetiştirilmesi...Hayal et.Bir ev hayal et.Çocuklarını döven,aşağılayan bir ev hayal et.O evden nasıl bir çocuk çıkar?İşte ortada sonuç.
Ayrıca belirttiğim gibi eğer o çocuk düşünmüyorsa (kene gibi yaşamanın yanlış olduğunu) ki buna şahitliğim vardır,bu dünyanın değil bir kez, on kez yine sonu gelir.Bizim gördüğümüz ve yaşadığımız sadece bunun eserleri.
Karaktersizlik (diye tabir ediyorum kusura bakmayın) yapan şahıslar yüzünden eğlendiğin yahut kendini geliştirdiğin bir ortamı bırakmanı önermediğimi belirtirim sana sevgili DoomSword.Ayrıca internetin senin gibi kalemi dik ve gönlü sağlam yazarlara ihtiyacı var.Bir kaç gereksiz için ortamını terketmen gerekmez...
DoomSword canım arkadaşım. Bende Senelerdir İnteret kullanıcısıyım UO ile ilgilendiğim dönemlerim beni bitirmişti özellikle eğitim hayatımı.
Ama kendimi sınırlamayı bildim. Şuanda sadece msn cs uo diablo age of kafama göre oyunlara takılıyorum genelde film indirip film seyrediyorum. Sen bu alemden kendini soyutlamayı başardınmı kimse senin ve senin gibi gençlerin hayatını karartmaz. Zararın neresinden dönersen kârdır internet olayına daha çok ticaret yönü ile yaklaşırsan kaybetmez kazanabilirsin bile burda bunun pek çok örneği var. en iyi örnek Sitenin en altında imzası bulunun arkadaşımız Uğur. Onunda bütün işi gücü bütün gün internet bilgisayar ama oda özel hayatıyla internet arasında hayatındaki dengeyi kurmayı başarıyor. Bak uğur olmasa belki şuanda seninle şu konuşmaya yapamayabilirdik. Olaya birde bu açıdan baksan? Çok karamsar Yaklaştığını düşünüyorum. Düşüncelerini tek taraflı değil çift taraflı tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim.

Karar yinede senindir. Hayatında sonsuz başarılar dilerim...
Silindi
Expert
8.1
İnterneti doğru kullanılırsa çok yararlı bir araç olur. Ne varki bir çok insan interneti doğru kullanamıyor. Bunlardan biride benim. Ayrıca internet üzerindede para kazanma gibi bir planımda yok. Hayatımda internet olursa dengeyi sağlayamam. Bu yüzden internete ara veriyorum uzun bir süreliğine. Belki daha sonra tekrar gelebirim ama çok küçük bir ihimal.

Çok küçük bir ihtimal çünkü, Lucretius'a account'umu tamamen silmesini rica ettim. :)
bu ibneleri her gün görüyorum. banada yapıyor hıyarlar. takma kafana. ;) herkez senı bılıyor.
Novice
0.6
Allaaa Allaaaahhhh yazılara bakın... Arkadaşım senin şu yazdıkların internet aleminden daha sağlıksız. Böyle boş yazıları niye yazarsın ki? Amacın nedir? Neye tepkin var? Nasıl düzeltilir bu sistem onu söyle? Sen kendi işine bakıp niye güzelce takılmıyosun internet aleminde? İnsanların davranışları senin için çok mu önemli?

Senin şu yazdığını baştan sona okudum "ne demiş lan bu şimdi, neye tepkisi var acep" dedim. Okurken kaybettiğim zamana cidden üzüldüm, 1 2 dk olsa bile.

Ben bu interneti öğrenmek, araştırmak için kullanıyorum. Afedersin sen bunca zaman ne b.k yemek için kullandın?

Sabahın 6'sında uykusuz ve gerginim o yüzden mi böyle tepki veriyorum dedim. Yok yok günün en güzel saatinde okusam, en iyi ruh halinde olsam yine aynı tepkiyi verirdim...
Silindi
Novice
0.6
Benim yazımı okuyarak, zamanını boşa harcadığına üzülüyorsun.

Peki insanlara hakaret etmek için neden bukadar zaman harcıyorsun?

Gerçi sırf bunun için burdasın ya.
DoomSword biz interneti yanlış kullanıyoruz ve kullanmaya devam ediyoruz.Yine yazılarını özleyeceğim:?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.