Tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama. Anladığım kadarı sanırım tekrar ayrılıyorsun? Sebebini tam anlayamadım. Sanada hayatta başarılar arkadaşım. Ama bizi kırmayıp gidişinin gerçek sebebini net bir şekilde 1-2 cümle ile anlatırsan memnun olurum
birisi nickini çalmış :S başarılar doomsword.
Yaşadığın şeylerin birçok insan tarafından yaşandığına tanık oldum DoomSword.Öyle ya da böyle zeka yaşı 10 yahut 14'ü geçmeyen,evine internet bağlatan her türlü şımarık veya zeka kabiliyetsiz kişilik başka isimler (kullanılmış olan) kullanıp bunu sömürüyor.Bu onların acizliğinden kaynaklanıyor.Bu, aslında "benim bir kabiliyetim yok,ben bir keneyim,ben sadece parazitim" demenin farklı bir yolu.Hayatta sadece oksijen ve besin kaynağı tüketmekten başka görevi olmayan bu tipler o kadar çok ki!Etrafımız sarılmış durumda.Ama bunun suçlusu kim?
Suçlu yok,suçlusu kendileri,anneleri.Herhangi bir üçüncü şahıs değil.Bu onların yetiştirilmesi...Hayal et.Bir ev hayal et.Çocuklarını döven,aşağılayan bir ev hayal et.O evden nasıl bir çocuk çıkar?İşte ortada sonuç.
Ayrıca belirttiğim gibi eğer o çocuk düşünmüyorsa (kene gibi yaşamanın yanlış olduğunu) ki buna şahitliğim vardır,bu dünyanın değil bir kez, on kez yine sonu gelir.Bizim gördüğümüz ve yaşadığımız sadece bunun eserleri.
Karaktersizlik (diye tabir ediyorum kusura bakmayın) yapan şahıslar yüzünden eğlendiğin yahut kendini geliştirdiğin bir ortamı bırakmanı önermediğimi belirtirim sana sevgili DoomSword.Ayrıca internetin senin gibi kalemi dik ve gönlü sağlam yazarlara ihtiyacı var.Bir kaç gereksiz için ortamını terketmen gerekmez...
DoomSword canım arkadaşım. Bende Senelerdir İnteret kullanıcısıyım UO ile ilgilendiğim dönemlerim beni bitirmişti özellikle eğitim hayatımı.
Ama kendimi sınırlamayı bildim. Şuanda sadece msn cs uo diablo age of kafama göre oyunlara takılıyorum genelde film indirip film seyrediyorum. Sen bu alemden kendini soyutlamayı başardınmı kimse senin ve senin gibi gençlerin hayatını karartmaz. Zararın neresinden dönersen kârdır internet olayına daha çok ticaret yönü ile yaklaşırsan kaybetmez kazanabilirsin bile burda bunun pek çok örneği var. en iyi örnek Sitenin en altında imzası bulunun arkadaşımız Uğur. Onunda bütün işi gücü bütün gün internet bilgisayar ama oda özel hayatıyla internet arasında hayatındaki dengeyi kurmayı başarıyor. Bak uğur olmasa belki şuanda seninle şu konuşmaya yapamayabilirdik. Olaya birde bu açıdan baksan? Çok karamsar Yaklaştığını düşünüyorum. Düşüncelerini tek taraflı değil çift taraflı tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Karar yinede senindir. Hayatında sonsuz başarılar dilerim...
38
İstanbul - Samsun
, Türkiye
58.19
181
0
Allaaa Allaaaahhhh yazılara bakın... Arkadaşım senin şu yazdıkların internet aleminden daha sağlıksız. Böyle boş yazıları niye yazarsın ki? Amacın nedir? Neye tepkin var? Nasıl düzeltilir bu sistem onu söyle? Sen kendi işine bakıp niye güzelce takılmıyosun internet aleminde? İnsanların davranışları senin için çok mu önemli?
Senin şu yazdığını baştan sona okudum "ne demiş lan bu şimdi, neye tepkisi var acep" dedim. Okurken kaybettiğim zamana cidden üzüldüm, 1 2 dk olsa bile.
Ben bu interneti öğrenmek, araştırmak için kullanıyorum. Afedersin sen bunca zaman ne b.k yemek için kullandın?
Sabahın 6'sında uykusuz ve gerginim o yüzden mi böyle tepki veriyorum dedim. Yok yok günün en güzel saatinde okusam, en iyi ruh halinde olsam yine aynı tepkiyi verirdim...
İstanbul - Samsun
, ---
58.19
Benim yazımı okuyarak, zamanını boşa harcadığına üzülüyorsun.
Peki insanlara hakaret etmek için neden bukadar zaman harcıyorsun?
Gerçi sırf bunun için burdasın ya.
DoomSword biz interneti yanlış kullanıyoruz ve kullanmaya devam ediyoruz.Yine yazılarını özleyeceğim:?