Photoshop olmasa bile iğrenç, Özgürün dediği gibi kızın özel hayatı bitik..
Özel hayatı bitik olmaya bilir nasıl olmaya bilir mutlaka onun gibi atlet bi erkekte vardır onla başgöz ederler :D
aphelion üyesi avatar
şaka mı :)
[Nores] : Özel hayatı bitik olmaya bilir nasıl olmaya bilir mutlaka onun gibi atlet bi erkekte vardır onla başgöz ederler :D

Açık konuşucam, benim vücut şeklim bu tarz kaslı olsa ve sırf bu yüzden veya kaslı vücut istedim diye karşımdaki insanın kaslı olmasını istemem çünkü bir takım şeyler hariç karşındakinin erkek vücudundan bir farkı yok böyle bir karşı cins ile birlikte olmak için cinsel tercihinin farklı olması gerekir.
Vebruer : Protein basıldığı ve ekstra'dan kimyasallar kullanıldığı takdirde imkanlı, çünkü enerji/besin dönüşümü her yaşta olur.

ne kadar protein basarsan bas insan vucudunda kasların gelişimi 16 yaşından sonra başlar.
yaa ne uğraşıyosunuzki demekki kız annesinin karnında 100 kilo halterle doğdu kızın ilk kurduğu cümle baba beni fitnesse gönderdi belkide kim bilebilir.yalnız şaka maka proteinler çok zararlı ileride çok yaşarsa çok kötü bozulmalar olur vucudunda bu kızın.artık yeni slogan baba beni fitnesse gönder

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.