[plx] :
Sidious Allah'ın Kitabında Cinlerden Bahsediliyor Cnm.
Allah'ın kitabında cinler alemiyle insanlar aleminin arasında bir perde olduğu cinlerin bu aleme gelmesinin imkansız olduğuda yazıyor ordan burdan duyuyorsunuz biliomuş gibi burda yazıyorsunuz
bana eskiden çok karabasan basıyordu anne anne diye bağrıyordum sesim cıkmıyordu.. bi gecede böyle 99 depreminde olan hikayeeri okuodum ilginç ilginç sonra beni bakkala gönderdiler tabi ben dua ede ede gidiom tam evden cıktım bahcedeeki masada pet şise varmıs gece saat 23mu 22,30mu ne sonra bahceden cıktım 3 tane kedi yolun ortasından bana bakıyorlar ama resmen kedilerler göz göze geldim pist pist diom gitmio.. Suanda Arkamdaki Camdan Garip Sesler Gelio
Bazı ARkadaşlar dalga geçercesine msj atmış dalga geçicekseniz hiç yazmayın.... başımdan böle bi olay geçtiğini size beyan ettim ister inanırsanız ister inanmaz Açıkçası Hiçte Umrumda Deil
Bu konu M-axis tarafından düzenlendi(2008-08-08 14:47, 16 yıl önce)
parlıodur gece :D:D kedilerde bizde olan bişey yokmuş ondan parlıomuş gözleri ama bazen dediğin gibi oluo harbiden kedi takip ediyor kovalıyorum kaçmıyor normalde ayağımı hafifçe yere vursam alayı ne yapcağını şaırıo bazıları sapık gibi izlemeye devam edio