Türkiye'nin futbolu hiç iç açıcı değil :sulu
ZoxiC : Beşiktaş gibi köklü tarihe sahip olan bir takımın taraftarları bile istiklal marşı sırasında rakip takımın başkanına küfür ediyor !

Ermenistanlılara ne diyebilirizki ? zaten onların ne kadar adi şerefsiz olduğunu herkes biliyo... Yapsınlar yaptıklarıyla kalırlar.

iki tane ermeni terbiyesizlik yaptı diye tüm ermenilere şerefsiz derseniz bu bir tepki degil ırkcılıga girer
demek ki ırkçıyım. kuyruk acılarını ota boka yansıtmasalar olmaz çünkü
Shaziment :
ZoxiC : Beşiktaş gibi köklü tarihe sahip olan bir takımın taraftarları bile istiklal marşı sırasında rakip takımın başkanına küfür ediyor !

Ermenistanlılara ne diyebilirizki ? zaten onların ne kadar adi şerefsiz olduğunu herkes biliyo... Yapsınlar yaptıklarıyla kalırlar.

iki tane ermeni terbiyesizlik yaptı diye tüm ermenilere şerefsiz derseniz bu bir tepki degil ırkcılıga girer

Ben ırkçıyım. Ermeni ve yandaşlarından nefret ediyorum tıpkı onların bizden nefret ettiği gibi.
ZoxiC HElal Super Demıssın Bende Irkcıyım Varmı 1 diyeceğin Sen Unuttun galibe Ne halt lar ettıklerını Gecmıste Şerefsizlerin . !
Vlla Böyle Futbol maçı için bile siyaset giriyosa araya Bende ırkçıyım LAN!
erelbanu : ZoxiC HElal Super Demıssın Bende Irkcıyım Varmı 1 diyeceğin Sen Unuttun galibe Ne halt lar ettıklerını Gecmıste Şerefsizlerin . !
100 yıl once bi grup ermeninin yaptıgı için tüm ermenileri sucluyorsanız zaten benim sizin gibilere diyecek bişiyim yoktur . maçınızı izleyin ve insanın dogustan secme hakkı olmayan birsey için ayrım yapmaya devam edin

Bu konu Shaziment tarafından düzenlendi(2008-09-06 21:16, 15 yıl önce)
Shaziment :
erelbanu : ZoxiC HElal Super Demıssın Bende Irkcıyım Varmı 1 diyeceğin Sen Unuttun galibe Ne halt lar ettıklerını Gecmıste Şerefsizlerin . !
100 yıl once bi grup ermeninin yaptıgı için tüm ermenileri sucluyorsanız zaten benim sizin gibilere diyecek bişiyim yoktur . maçınızı izleyin ve insanın dogustan secme hakkı olmayan birsey için ayrım yapmaya devam edin

100 yıl önce olmayan bişey için Türkiyeye dava açıyolar ve tazminat almaya çalışıyolar bunu 100 yıl önce bi grup Türk sözde yaptı (aksinin ispatı olduğu halde tüm avrupa ülkelerine yaptı olarak lanse ediliyor) neden hala işin peşindeler ?

100 yıl önce oldu bitti bu kadar basitmi ? nasıl kabullenebiliyosun 100 yıl önce onlar Türk halkına zulum etsin öldürsün 100 yıl sonra oldu bitti inanamıyorum. "Atalarımızdan Gelen Güç" deriz onlarında atalarından gelen bi adilik var işte. 100 yılda geçsin 1000 yılda onların yaptığı adiliği kabul etmem ettirmem !

@marlock
Konuştuğumuz siyaset değil. Erminlerin yaptığı ayıp ve tarihi gerçekler.
ben 100 yıl once oldugu rivayet edilen olay için tazminat almayı isteyen insanların tarafını da tutmuyorum benim demek istedigim bir ırktakilerin hepsi aynı düşüncede değildir. senin o düşüncedekiler için tüm ermenileri suclamana laf ediyorum
100 yıl önce soykırım yapılmadıysa bile bugünkü maçta yapmış olduk...
Shaziment bu kadar ermenileri korduğuna göre ermeni kökenli bir Türksün eğer öyleysen atanı tanıyomusun? yoksa biz burda anlatalımmı senin atalarını?bakın orda yapılanlar oraya gelen kişiler ermenin halkının bir yüzüdür isterse 3 milyon kişi gelsin zaten nüfusları o kadar hepsi aynı şeyi yapardı çünkü kanlarında şerefsizlik var ermeni halkı şimdiki PKK Terör örgütünün devletleşmiş halidir kim ne derse desin bu böyledir gerçeklerden kaçmıyalım eğer bir ırk kadınlara tecavüz edip karnındaki bebekleri kesip alıyorsa işte bu teröristliktir.yada şöyle düşünün yunanlıların kardeşlerinden[yani ermeniler] bize karşı ne beklersiniz?eğer bizim devletin zirvesinde ABD başkanı gibi bir vekil olsaydı şimdi şimdi ne ermeniler bize karşı böyle şerefsizce ötebilirler nede ermenistan diye bir toprak bütünlüğü kalmazdı bu şerefsizleri bu güne kadar öttürdüğümüz için ben kendimizden utanıyorum 3 milyon ırk 1 gecede tüm şehirlerini bombardımana alsan F16 larla sonrada basın toplantısı düzenliyceksin ABD başkanı gibi 'İnsani amaçlan için devreye girdik hiç bir ön yargınız olmasınız hepsi insanlık menfatinedir' sonra önlerine geçip diyceksin işte gerçek soykırım budure şerefsizler diye ama nerde bizde o yürek Rusya efkam kesiyo ortadoğuda biz biz napıyoruz devletleri barıştıralım ama savaş çıkmasın gzl hoş ama insanın bir şerefi olur bu gün rusyanın yanında erdoğan yarın Abd'nin yanında barışçıl güç olarak e... Türkiyenin prestiji nerde? nerde osmanlı torunları? biz bu kafayla gidersek bırakın 3 milyonluk nüfusu 500 binlik nüfus bile bizle dalga geçmeye başlar dünkü maç tam bir rezaletti ama onlarda 1 sene sonra gelcekler istanbula o zaman görcez ermenileri kendi stadımızda ne yapıyoruz görsünler!
siyasi olaya döndü başlık saptı.
kendileri yaptılar dün maç hariç bütün olaylar vardı ermenistanlı şerefsizler siyasete dönüştürdüler zaten dün maç oynanmadıki tamamen siyasi plan üzerine kurulu bir komplo teorisiydi izlemedinizmi yok İstitlal Marşını ıslıklamak yuh çekmek fıtbolcular sahaya çıktıklarında zemini kontrol etmek için yuh çekmeler biz gol attıktan sonra yuh çekmeler ıslıklar ben hayatımda ilk defa böyle rezil bir maç izledim ara sıra uuuuuu diye köpek gibi ulama sesleri geliyordu onlardan hep şerefsiz ellime bir geççek bir tanesi gözümü kırpmadan kafasına sıkarım yok ama istanbulda 9-10 atmak gerek bunlara farz oldu zaten onlar oraya maç yapmak için gelmemişler taraftarda takımını desteklemek için gelmemiş bize olan kinlerini göstermek için gelmişler istanbulda görcekler ama o kadar seyirci gelcekki bırakın marşlarını söylemeyi statta marşları duyulmıycak bile köpeklerin
kim oluyoki onlar hepsi şerefsiz
exorcist1 : Shaziment bu kadar ermenileri korduğuna göre ermeni kökenli bir Türksün eğer öyleysen atanı tanıyomusun? yoksa biz burda anlatalımmı senin atalarını?bakın orda yapılanlar oraya gelen kişiler ermenin halkının bir yüzüdür isterse 3 milyon kişi gelsin zaten nüfusları o kadar hepsi aynı şeyi yapardı çünkü kanlarında şerefsizlik var ermeni halkı şimdiki PKK Terör örgütünün devletleşmiş halidir kim ne derse desin bu böyledir gerçeklerden kaçmıyalım eğer bir ırk kadınlara tecavüz edip karnındaki bebekleri kesip alıyorsa işte bu teröristliktir.yada şöyle düşünün yunanlıların kardeşlerinden[yani ermeniler] bize karşı ne beklersiniz?eğer bizim devletin zirvesinde ABD başkanı gibi bir vekil olsaydı şimdi şimdi ne ermeniler bize karşı böyle şerefsizce ötebilirler nede ermenistan diye bir toprak bütünlüğü kalmazdı bu şerefsizleri bu güne kadar öttürdüğümüz için ben kendimizden utanıyorum 3 milyon ırk 1 gecede tüm şehirlerini bombardımana alsan F16 larla sonrada basın toplantısı düzenliyceksin ABD başkanı gibi 'İnsani amaçlan için devreye girdik hiç bir ön yargınız olmasınız hepsi insanlık menfatinedir' sonra önlerine geçip diyceksin işte gerçek soykırım budure şerefsizler diye ama nerde bizde o yürek Rusya efkam kesiyo ortadoğuda biz biz napıyoruz devletleri barıştıralım ama savaş çıkmasın gzl hoş ama insanın bir şerefi olur bu gün rusyanın yanında erdoğan yarın Abd'nin yanında barışçıl güç olarak e... Türkiyenin prestiji nerde? nerde osmanlı torunları? biz bu kafayla gidersek bırakın 3 milyonluk nüfusu 500 binlik nüfus bile bizle dalga geçmeye başlar dünkü maç tam bir rezaletti ama onlarda 1 sene sonra gelcekler istanbula o zaman görcez ermenileri kendi stadımızda ne yapıyoruz görsünler!
ermeni asıllı veya kürt asıllı degilim . ben insanı insan oldugu için deger veririm fakat sen anlayamazssın faşizme karşı olmak nedir insana insan oldugu için deger vermek nedir. ben pkk yuzunden ezdiginiz pkk ile alakası olmayan insanları da savunurum .sen nerden anlayacAKSın ki benim ermenileri savunmak için ermeni olmam lazım demi yuruyun ismail türütler yürüyün polat alemdarcıklar kim tutar sizi



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.