edindiğim bilgilere göre ersin trafik kazası geçirmiş ve uzun süre yoğun bakımda kalmış. ardından ankarada ailesiyle kalmaya başlamış ancak şuan ailesi dahil kimse ona ulaşamıyormuş.
Adam sırlara karıştı ya umarım görüyorsa cevaplar.
Silindi
Journeyman
5.8
Lexis : edindiğim bilgilere göre ersin trafik kazası geçirmiş ve uzun süre yoğun bakımda kalmış. ardından ankarada ailesiyle kalmaya başlamış ancak şuan ailesi dahil kimse ona ulaşamıyormuş.

ailesine nerden ulaşılmış ki... bilgiyi edindigin arkadaşa sorarmısın çok önemli.
Tanimiorum Ama Insallah Kotu Birseyi Yoktur..!
Çok üzüldüm :S:S :( Umarım herhangi bir sağlıksal sorunu yoktur varsada acil şifalar diliyorum..
Silindi
Journeyman
13.6
bi haber alan varmı kaç ay geçti aradan
ben alamadım vallahi. inşallah kötü bir durumu yoktur ersin abinin.
Hayat Arkadaşlar Bu Her An Her Sn Başımıza Birşey Gele Bilir Şu Dünyada Parayla İnsanın SATIN Alamayacağı Tek Şey Zaman Ama Bunuda Bizim Ap**l Gençlerimiz Bozuk Para Gibi Kullanıyor{Kimseyi Kast Etmedim} Neyse Ersin Kardeş Kimdir Tanımıyorum Ama İnşallah Başında Bir Olay Yoktur İnsanlar Bu Kadar Merak Ettiğine Göre İyi Biriydi.
Ersin abi İstanbul'a geri dönerken alkol sonucu trafik kazası yapmış. Bu kazadan sonra çeşitli söylentiler duydum ama doğruluk payını bilmiyorum genelde insanlar kazadan sonra çeşitli şeyler söylüyorlardı onlardan biri; Sevgilisi ve ailesi Ersin abiden haber alamadığı için sevgilisi bu duruma üzülüp intihar etmiş. Kazada ufak yaralar aldığı için belli bir süre sonra bir anda çıkı vermiş sevgilisinin durumunu öğrenince onun yanında kalmayı tercih etmiş sonrasındada Ağva'ya taşındı diye duydum. Kazaya kadar olan kısım doğru ancak kazadan sonra ne oldu ne bitti bir bilgim yok. İnşallah Ersin abinin kötü bir durumu yoktur..
Silindi
Moderators
21.9001
Tymaron : Ersin abi İstanbul'a geri dönerken alkol sonucu trafik kazası yapmış. Bu kazadan sonra çeşitli söylentiler duydum ama doğruluk payını bilmiyorum genelde insanlar kazadan sonra çeşitli şeyler söylüyorlardı onlardan biri; Sevgilisi ve ailesi Ersin abiden haber alamadığı için sevgilisi bu duruma üzülüp intihar etmiş. Kazada ufak yaralar aldığı için belli bir süre sonra bir anda çıkı vermiş sevgilisinin durumunu öğrenince onun yanında kalmayı tercih etmiş sonrasındada Ağva'ya taşındı diye duydum. Kazaya kadar olan kısım doğru ancak kazadan sonra ne oldu ne bitti bir bilgim yok. İnşallah Ersin abinin kötü bir durumu yoktur..

ailesinin haberi vardı, zira en son olarak hastaneden çıkıp annesinin evinde msne girmişti ondan sonra daha da gören olmadı.
Ersin beyimizin bir telefonu yok mu arkadaşlar iletişim için kimsede yok mudur ?
Silindi
Members
0
Bir haber alan var mı merak ettim ?
bu adama ulasabilen yada ulaşabilecek biri pm atsın arkadaşlar
5dk önce aklımdan geçti Ersin abi hala haber yok malesef :(
Silindi
Moderators
21.9001
hesaplarına baktım geçende 2-3 ay evvel girmiş bazı hesaplarına



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.