Merhaba,

7 yılı aşkın süredir bu sitedeyim, kısaca paylaşıcam konuyu. Bu temaya geçildiği günden beri siteye bir türlü tam olarak alışamadım :) Eski tema oysa gayet iyi ve güzeldi. Soğuk ve yabancı geliyor nedense bana bu tema her zaman ?

Benim gibi düşünen başkaları da var mı acaba ? :

:)
Bu konuyu daha önce konuşmuştuk diye hatırlıyorum. Ayrıca ben temaya öyle ya da böyle alıştım yenilik her zaman iyidir ama ne yalan söyleyeyim zaman zaman eski temayı arıyorum ama o tema seditio değildi ldu temasıydı ve bulduğum linkler hep kırıktı temayı hiç indiremedim :(
Tymaron : Bu konuyu daha önce konuşmuştuk diye hatırlıyorum. Ayrıca ben temaya öyle ya da böyle alıştım yenilik her zaman iyidir ama ne yalan söyleyeyim zaman zaman eski temayı arıyorum ama o tema seditio değildi ldu temasıydı ve bulduğum linkler hep kırıktı temayı hiç indiremedim :(

evet konuşulduydu da ne bileyim ne zamandır girmiyordum siteye girince aklıma geldi yazayım istedim. LDU temalar kolayca seditio ya uyarlana biliyor lucre kurtar bizi :) Tema seçilebilir olsun ;)
Uyarlandığını biliyorum ama eski temamız ldu teması olduğu için çalışır download linki bulmak zor. Rapidshare dahil bir çok site kendini yeniledi ve eski dosyaları sildi malum linkler çalışmıyor artık :)
Master
59.2997
uğur yapının üzerinde bayağı oynadığından direk temayı at, kullan şeklinde çalışmadığını hatırlıyorum. o yüzden anca tekrar kendisi düzenleyip zaman ayırıp böyle bir şeyi yapması gerekiyor.

evet katılıyorum, eskisi çok daha gözüme hitap ediyordu daha bi hoş geliyordu.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.