Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



SAMSUNG C3200 :)
Samsung Galaxy S 2 ve iPhone 4 kullanıyorum..
Ancak bence GalaxyS 2 şuan dünya üzerindeki bilinen en iyi telefon
Nokiadan şaşmam. Bir telefonada 2500 TL hayatta vermem.
Günümüz teknolojisinde cep telefonlarında hızlı,detaylı ve ekonomik olarak tercih edilen işletim sistemi bilindiği gibi androiddir.
Android işletim sistemini en iyi kullanan "öncü" markalar ise LG ve SAMSUNG'tur.Arkasından SONY,HTC ... gibi markalar geliyor.
Fakat cep telefonu ihtiyacı olan bir kişi klasik kullanımda bir telefon istiyor ise kesinlikle kullanması gereken marka öncelikle NOKIA olabilir.
Özellikli cihaz kullanmak isteyen birine en son tercihim NOKIA olacaktır.Çünki Symbian Belle - Symbian Anna işletim sistemiyle çok çok düştü.En son çıkarmış olduğu NOKIA N9 Linux tabanlı Meego işletim sistemiyle yırtabilirim diye düşündü fakat yine yoğun ilgi gösterilmedi.
Gelelim Apple iPhone serilerine.iPhone cihaz kullanan kişiler gözlemlerime göre %90 kısmı gösteriş,markalaşmış,sosyetik açıdan üstün diye kullanıyor.Sonucta diğer cihazlara göre daha fazla ücret karşılığında alınıyor.Halbuki bi iPhone 4 almaya gelen birine kullandığın cihazın ekranı nasıl tip ekran diye sorsan "Retina" ekran diyemez veya özelliklerini anlatmasını istesen söyleyemez.Halbuki bilgisayar alırken genellikle özelliklerine iyice bakıyoruz,tanıdıklarımıza soruyor bilgi alıyoruz,istediğimiz oyunları,programları kaldırabilecekmi danışıyoruz.Milletimizde para çok var birde üstüne + olarak fakir olup zengin gibi yaşamayıda katarsak APPLE iPhone serileri bol bol Türkiyemizde satılacaktır :)

Kendim LG P970 kullanıcısıyım.Alırken bayağı bi detaylı düşünüp,inceleyip ve deneyip aldım.

Ekstra önereceğim telefonlar :
- LG PRADA (P940) -> ( 1 GB Ram + Dual-core 1 GHz Cortex-A9 işlemci + 8 GB Dahili hafıza,32'ye kadar destekli + Android 2.3.7 işletim sistemi (yükselebilir) + 8 MP Flaş Led kamera ... )

- LG 3D (P920) ( 512 MB Ram + Dual-core 1 GHz Cortex-A9 işlemci + 8 GB Dahili hafıza,32'ye kadar destekli + Android 2.3.4 işletim sistemi (yükselebilir) + 5 MP Flaş Led kamera + 3D çekim kamera + 3D gözlüksüz izlenim ... )

- LG OPTIMUS BLACK (P970) ( 512 MB Ram + 1 GHz işlemci + 2 GB Dahili hafıza,32'ye kadar destekli + Android 2.2.2 işletim sistemi (yükselebilir) + 5 MP Flaş Led kamera + 4" NOVA ekran )

SAMSUNG Serilerinden ise :

- SAMSUNG GALAXY NOTE (P7000)
- SAMSUNG GALAXY S II (I9100)
- SAMSUNG GALAXY W (I8150)

El emeği göz nurudur :) Kolay gelsin.
şuan apple iphone 4 kullanıyorum vallaha nokia samsung yanında tırt kalır en iyisi apple :)
Banned
-3
Çin malı telefonu koymamıssınız :D

Nokia n72
Nokia :)
Iphone demis cogu kiside bende kullandım ama Samsung s3 aldım son zamanlarda ve iphone 4s den kat kat üstün bir telefon suanda bence piyasadaki en iyi telefon Samsung s3.
Kesinlikle LG. Ben ona birşey yapmadığım sürece yarı yolda bırakmadı. Ayrıca 3 kanal teknolojisine sahip tek telefon



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.