yanlarda çıkan reklam alanlarında bi partinin reklamı yapılmakta bu nedemek oluyor hani siyaset yoktu ? siyasetle ilgili açtığım topikleri silmeyi bilirsiniz ya Banned atmayı bilirsiniz ya Paranın yüzü tatlı geldi değilmi ?
O Google Reklami...
Twiliqht : O Google Reklami...

+
Ne siyaseti ya oyun forumunda.. Siyaset yapacaksan ;

Ali Kırca İle Siyaset Meydanına...
Expert
34.0001
yahu sürekli ben siyaset biliyorum demek ergen tribidir. yapmayın etmeyin, yapıcağınız muhabbet ülkeyi kurtarmıycak, her kahvehanede dönenden geyikten bi fazlasını yapmıycaksınız. oyun forumlarında yapmayın en azından.
KeLL : yahu sürekli ben siyaset biliyorum demek ergen tribidir. yapmayın etmeyin, yapıcağınız muhabbet ülkeyi kurtarmıycak, her kahvehanede dönenden geyikten bi fazlasını yapmıycaksınız. oyun forumlarında yapmayın en azından.

+1
Twiliqht : O Google Reklami...

bu beni alakadar etmez hangi reklamların çıkacağını u-s yöneticileri bilemiyorlarmı ? bilemiyorlarsa niye reklam alırlar ? pornografik bir reklamda olamazmıydı orda çıkanlar ?


KeLL : yahu sürekli ben siyaset biliyorum demek ergen tribidir. yapmayın etmeyin, yapıcağınız muhabbet ülkeyi kurtarmıycak, her kahvehanede dönenden geyikten bi fazlasını yapmıycaksınız. oyun forumlarında yapmayın en azından.


ya ben bu mantığı hiç anlamam anlıyamayacağımda sen ozaman niye arkadaşınla ultima muhabbeti yapıyorsun niye u-s ta ultimanın bittiğine dair topikler açılıp tartışmalar yapılıyor ? sizin yapacağınız muhabbet ultimayı mı kurtaracak ? . bizim amacımız öğrenmek öğretmek herkezin siyaset konuşmasını sağlamaktır. herkezinde amacı böyle olmalıdır bu gün sokağa çıktığınızda sağ nedir sol nedir bilmeyen insanlarla dolu bu u-s ta kaç kişi sol sağ biliyor acaba? herşey oyunmu arkadaşlar herşey ultima Online counter strike den oluşmuyor ki , herkezin ekonomi konuşması lazım herkezin bildiklerini bilmeyenlere aktarması Lazım Ben hukukçuyum bi hukukçu kahvehanede dönen geyikten fazlasını hayde hayde yapar sen rahat ol...

Bu konu FairyTaLe tarafından düzenlendi(2010-02-06 13:43, 14 yıl önce)
Ofof :))

Bırakın herkez siyasetini bildiği gibi yapsın . U-S tartışmışız bir faydası varmı ? Gereksiz'dir siyaset tartışmak. Görüşler farklı olabilir ama tema daima aynıdır = Türkiye..
abooowwww google reklamlarına sataşma var :D
Almanya'da 70 bin Saglik Kurumu... 8 bin kilise,

Fransa'da ise 60 bin saglik kurumu... 9 bin kilise

Türkiye'de 7 bin saglik kurumu...70 bin cami

olduğunu biliyormuydunuz.


En basiti ! öğrendik bilgilendik bilgilendirdik MESELE BU.
Siyaset? Gerçekler? :huh
Aslında haklı değil mi -_-" Düşünsenize x oyununun resmi web sitesindesiniz ve oyunu kıran bir grubun reklamı yapılıyor :D ne kadar acı
Adept
4.3
@FairyTail

Ben de cok siyaset tartisirim. Siyaset tartismanin bana göre önemi de vardir, ne kadar tek kisi cok sey degistiremesen de, karsindaki insani bazi konularda aydinlatirsin. Yukarida degindigin istatistiklere de tamamen katiliyorum.

Ancak bu gibi platformlarda her türlü düsünceye sahip insan vardir. Asiri dincisi, AKP yanlisi, CHP yanlisi, asiri solcusu, vs. Bu sitede ayni zamanda bircok üyenin de kulaktan dolma ve tam anlamiyla gelismemis düsünceleri oldugunu varsayarsak. Bu konulardaki tartismalar cok kolay rayindan cikabilir. Siyaset konusulmamasi da bu yüzden.

Google reklamlarinin icerigi hergün birkac kez degismektedir. Yapabilecek bir sey yok pek.

Kilitlemek durumundayim ne yazik ki bu basligi.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.