Merhaba arkadaşlar;

Şu anda saat sabahın 05.43 ü bundan 15 dakika önce mutfağın camına (koyu mavi ile işaretlenmiş) sigara içmeye çıktım bir kedi ( pembe ile işaretlenmiş ) gördüm. Kedi beni gördü ve durdu daha sonra köpeğimin kaldığı yerin(sarı ile işaretlenmiş) sağ tarafından eski kömürlüğümüzün olduğu ( şu anda yıkıldı ve orası boş, yan bahçe ile arasında kısa bi duvar var okadar ) yere doğru yürüdü ( pembe ile işaretlenmiş yol ) orda durdu ( pembe yuvarlakla işaretlenmiş yer ) ve birşey gördü. Ben yukardan kediyi izliyordum. Kedi bir adım geri attı ve bi herif kafasını uzattı kediye baktı. O sıra ben direk camdan içeri girdim ve eminim beni görmedi. Camın arkasından izliyorum. Adam bizim camın açık olduğunu gördü tahminimce burdan uzaklaştı. Kırmızı yolu takip ederek sokağın başına geldi ( Kırmızı yuvarlakla belirlenmiş yer ). Daha sonra sağını solunu kontrol edip geri çekilip kırmızı yoldan uzaklaştı.

Tahminimce köpeği çalmaya gelmiş olabilir. ( Köpek malamute cinsi çok temiz ve cins bi köpektir. )
Bir yeri soydu kaçıyor olabilir. ( Hiç soygun olayı olmuyo buralarda )
Birşeyden kaçıyor olabilir.

Sizce ne oldu ? Şu anda hala bekliyorum gelen giden yok

Not : evimiz 2 katlı. 2. katında oturuyoruz hırsız bizim merdivenlerin altından geçip gitti. o yüzden kırmızı çizgi siyah çizgilerin üzerinde.

Kroki aşşağıdadır :

adam endişelimiydi acelesi var gibimiydi acelesi var gibiyse ya hırsızlığa niyetlenmiş yada bişeyden kaçıyo.
Bir şey olduğu kesin çünkü kimse durup dururken başkasının bahçesine girmez bu saatte.
Evet sabahın 5'inde ya köpeği çalmaya niyetliydi, veya hırsız yapıcaktı ama yapamadan gitti.
:no
5:28 de bi adam geziniosa illegal bi iş yapıodur
Macera arayan birisi olabilir ?
bendim falan :D:D

uyku tutmamıştır adamı :D
sizin bahçeye işemeye girmiş olaiblir
werb : 5:28 de bi adam geziniosa illegal bi iş yapıodur

Aynen
bide temkinli dolaşıyor direk dikat çekiyor ki girdiği yer atlamalı zıplamalı bi ton yerden geçmesi gerek
Bende o saate kadar dışarlarda geziyorum bazen, bu durumda kötü birşey yok ancak çalmak isteyen her türlü çalar seni fark etsede etmesede sen gidene kadar köpeğin gitmiş olabilirdi. Böyle durumlarda en iyi yapılması gereken şey 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu bildirmek o zaman polis gelir varsa bir durum müdahale eder.
evet hırsız.
ne onemi var ki simdi?
Dreamer : evet hırsız.
:D:D
eğer hırsız gibi birşeyse bugunde gelir bekliycem

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.