Arkadaşlar şimdi show tv'de izliyordum Vali Güler 30 Ekim'de(haftaya) istanbuldaki bütün okulları tatil etti.Nedeni okullarda temizlik ve dezenfekte çalışmaları olması.Son dakika haberleri herzaman bende
Bence bu sene domuz gribine karşı tüm okulların tatil edilip, televizyonla eğitim verilmesi lazım. Sonuçta domuz gribinin vakaları her geçen gün daha daha artıyor ve buna bir dur denmesi lazım!
Bana kalırsa bunların hepsi oyun ya.Neden bu domuz gribi aşıların gelmesine 2 gün kala çıktı? Öncesinde yoktu.Şuraya bak neredeyse tüm okullara bulaştı bir iş var bunda ama.Daha dün aklıma geldi bizim 30 ekimde fizik sınavı vardı yalan oldu ozaman
Hepsi Abd'nin oyunudur zatende, domuz gribi aşısı ne abd'de vuruldu nede avrupa'da ... İlk başta 3. sınıf ülkelerde test ediyorlar, 3-4 yıl sonrada diğer ülkelerde kullanılır. Zaten bu griplerin hepsi Made in America imzalı.
Boş telaşe olduğuna inanıyorum bunların,Kuş gribi,krim kongo kanamalı ateşi hastalığı ve şimdide domuz gribi herşey bu kadar netken tartışmaya gerek varmı?
berkancık :
Arkadaşlar şimdi show tv'de izliyordum Vali Güler 30 Ekim'de(haftaya) istanbuldaki bütün okulları tatil etti.Nedeni okullarda temizlik ve dezenfekte çalışmaları olması.Son dakika haberleri herzaman bende