Şimdi sitede full scripts pack payaşımı yasak fakat ben üniversite başlıyor die artık scripts yazmayı bırakacam bu nedenle scriptslerimin hepsini bir dökümanda toplayıp paylaşssam konu silinirmi illegal paylaşım olurmu kısacası bu yasakmı?
yeni öğrenmeye çalışıorum bu işleri 1-2 haftadır , valla benim durumumdakilere faydalı olur bence .
full paketler yasak fakat içinde yararlı olanlarını paylaşabilirsin tabi. hatta script bölümünede eklersen seviniriz.
aslında evet ama yasak sanırım o yüzden sordum...

evet abi ama ztn tamemen full birşey diil içindeki scpler şunlar olacak tabi tamamlayabilirsem:

Forum
Klansavaşları
Pc
Fix

bu 4 scp çok uzun mlsf ki bunları scripts bölümünde sığdıramıyorum :S hatta forum dosya olarak dosya içinde 5 farklı dosya varpc projemde öyle. :) Bide klansavaşları projesinde transparan resimler falan var :D

bunun gibi bunları ki mlsf scripts arşivinde paylaşınca bir süre sonra siliniyor ben şuan direk silinmeyecekbir upload yapmak istiyorum o yüzden araştırıyorum mümkünse öyle yapacam :)

Bu konu xwerswoodx tarafından düzenlendi(2009-09-18 03:07, 15 yıl önce)
rarlayıp download seklinde koysan?silinmemesini de saglar sanırım Lucretius..
Paylaşma sakın benden sölemesi
Bencede paylaşma hamit kaos yaratırsın yemin olsun pack'i toplayan yazılım'dan anlıyorum biliyorum diye atlar piyasaya gözünü seviyim :)
Gilbertt : Paylaşma sakın benden sölemesi

ztn yasak die paylaşmayacam %90 son dk ban yemek istemiom :D

[Static] : Bencede paylaşma hamit kaos yaratırsın yemin olsun pack'i toplayan yazılım'dan anlıyorum biliyorum diye atlar piyasaya gözünü seviyim :)

haha ne güzl sizede eğlence çıkar :D:D
:p:D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.