Neophyte
-1.7
Arkadaşlar bu sıralar köpek arıyorum yalovadayım bana ücretsiz olarak köpeğini verebilecek varsa veya bir miktar para karşılığında köpek verecek varsa çok memnun olurum.Özellikle rottweiler, alman kurdu, sibirya kurdu, husky olursa çok iyi olur.Çünkü bu köpeklerin görünümleri çok güzel.Ücretsiz olarak verecek varsa herhangi bir köpeğe razıyım.Yalova ve çevresi olursa çok iyi olur!
valla dedigin cins kopekleri ucretsiz verecek kimseyi tanimiyorum bnm golden var bn bile en az 300den yukarisina sattim 2 yavru
eğer ücretsiz veren olursa bi tanede ben alabilirim. :D

bu cins ücretsiz köpek zor bulursun yinede kolay gelsin
ücretsiz köpek istiyosan küçükleri kap sokakta aşısını fln yaptır al sana ücretsiz köpek asıl onalrın bakıma ihtiyacı var. ÖYle cins köpek alanları hiç sewmem =) yada hayvan barınakları oluyo cins köpekler olmuyo oralarda hm ucuza alırsın hmde bakıma cidden ihtiyacıolan bişey olur
Uzun tüylü yavru Alman Kurtlarım var. Satabilirim ilgilenen varsa.
sokaktada güzel köpekler oluo bazen ciddi ciddi
ya sakat dahi osla alın bakın bi sevaba girin ya. yazık deil mi o sakat hayvancıklara. Sokakata kedilere konan sütü suyu dökenler gordum ya yazık deil mi hayvanlara. Zaten zor yiyicek bieşy buluyolar.
tortuga : ya sakat dahi osla alın bakın bi sevaba girin ya. yazık deil mi o sakat hayvancıklara. Sokakata kedilere konan sütü suyu dökenler gordum ya yazık deil mi hayvanlara. Zaten zor yiyicek bieşy buluyolar.
İi Diyosunda Sen Bakıyomusun Peki:D
bzm ev bakmaya uygun olsa nedn bakmıyım ki :D
1. apartman
2. bahçe yok
3. ANNE diye bi dert var :D
Neophyte
-1.7
Ben sadece ücretsiz demedim kardeşim bir miktar para dedim.Bu arada sokaktan diyorsunuz ama o köpekler size alışamazki ve babam izin vermez!Bende o köpekleri bedavaya vericek tanımıom ama vericek biri varsa bir miktar para veririm dedim!Penas alman kurdunu ne kadara satıon ?Ama uzun tüylü olmasa daha ii olurdu Ne kadar?
Bence Kangal En Süperi .Ama Tabi Sizin Zevkinize Kalmış Birşey . KaNGAL Verebilen Olursa Bende Aalbilirim :)
Köpek aramak için daha güzel bi yer bulamazdın tebrikler.

Hem bedavaya hem Cins köpek istiyosun.

İstediğin köpeklerin fiyatlarından haberin olmadığı belli biraz araştırma yap bence
Neophyte
-1.7
Kardeşim ben onları bedavaya ıstemıom senın Türkçen iyimi okuman iyimi bir miktar para veririm diyorum ne kıt dolu memlekette ya iki kere yazdım!!!!Bu arada kangalda süper ama 1000 ytl veremem ona !
nalet olsun istanbulda bir aportmanda yaşıyorum :D
CrazyDream : Köpek aramak için daha güzel bi yer bulamazdın tebrikler.

Hem bedavaya hem Cins köpek istiyosun.

İstediğin köpeklerin fiyatlarından haberin olmadığı belli biraz araştırma yap bence

:no



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.