Merhaba. Ne Zamandır Düşünüyorum Farklı Tür Harita Yapsam Tutar Mı yoksa Sosaria Daha Mı iYi Olur ?
Farklılık her zaman iyidir ama player beklemeniz değilde kalitenizle kazanmanız lazım.
Player Beklemek Değilde Sevilir Mi Anlamında Söylemiştim. 10-15 pLayerim oLsn Ama Kaliteli Olsn. Düşüncem Bu.
Anaksim : Player Beklemek Değilde Sevilir Mi Anlamında Söylemiştim. 10-15 pLayerim oLsn Ama Kaliteli Olsn. Düşüncem Bu.

Sosaria'yı Fazla Abartılı Olmayacak Kaidede Güzel Orta Çağa Uygun Bir Map Tasarlarsanız Beklediğiniz Beğenlilir bir Map e Ulaşabilirsiniz .:)
Noir Türü Bi Map Düşünüyorum ?
O haritanın sahibinden izin alabilirsen sorun yok. Ama Şöyle birşey söyleyim o haritada bir çalışma mevcut. Şu an Scripts aşamasında..
Novice
-0.500001
Gercekten Eczacı mısın?
Nowanka : Gercekten Eczacı mısın?

Adamın İsmi Bile İlaç İsmi :D
MagLor* : O haritanın sahibinden izin alabilirsen sorun yok. Ama Şöyle birşey söyleyim o haritada bir çalışma mevcut. Şu an Scripts aşamasında..
Harita'nın Sahibini Tanımıyorum. Fakat Script'leri Uyarlamak Baya Zor. Gamers Zeus'da Görmüştüm İlk Olarak Bu Harita'yı Öle Birşey Düşünüyorum.
Full Scriptlerini yazdım ben açacaktım ama sırf haritanın telif hakkından dolayı açamadım. Zaten onlar kendileri çalışıyor.
MagLor* : Full Scriptlerini yazdım ben açacaktım ama sırf haritanın telif hakkından dolayı açamadım. Zaten onlar kendileri çalışıyor.
Onlar Derken ?
Novice
-0.500001
Cevap Yok?Bnde Ecza Okumayı Dusunuorumda Biraz Arastırma Yapıım Suan Sadece Puanının Yuksek oldugunu Biliorum..
Anaksim :
MagLor* : Full Scriptlerini yazdım ben açacaktım ama sırf haritanın telif hakkından dolayı açamadım. Zaten onlar kendileri çalışıyor.
Onlar Derken ?

Sahipleri.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.