Merhaba. Ne Zamandır Düşünüyorum Farklı Tür Harita Yapsam Tutar Mı yoksa Sosaria Daha Mı iYi Olur ?
MagLor* üyesi avatar
Farklılık her zaman iyidir ama player beklemeniz değilde kalitenizle kazanmanız lazım.
Player Beklemek Değilde Sevilir Mi Anlamında Söylemiştim. 10-15 pLayerim oLsn Ama Kaliteli Olsn. Düşüncem Bu.
Taylor üyesi avatar
Anaksim : Player Beklemek Değilde Sevilir Mi Anlamında Söylemiştim. 10-15 pLayerim oLsn Ama Kaliteli Olsn. Düşüncem Bu.

Sosaria'yı Fazla Abartılı Olmayacak Kaidede Güzel Orta Çağa Uygun Bir Map Tasarlarsanız Beklediğiniz Beğenlilir bir Map e Ulaşabilirsiniz .:)
Noir Türü Bi Map Düşünüyorum ?
MagLor* üyesi avatar
O haritanın sahibinden izin alabilirsen sorun yok. Ama Şöyle birşey söyleyim o haritada bir çalışma mevcut. Şu an Scripts aşamasında..
Novice
-0.500001
Gercekten Eczacı mısın?
Taylor üyesi avatar
Nowanka : Gercekten Eczacı mısın?

Adamın İsmi Bile İlaç İsmi :D
MagLor* : O haritanın sahibinden izin alabilirsen sorun yok. Ama Şöyle birşey söyleyim o haritada bir çalışma mevcut. Şu an Scripts aşamasında..
Harita'nın Sahibini Tanımıyorum. Fakat Script'leri Uyarlamak Baya Zor. Gamers Zeus'da Görmüştüm İlk Olarak Bu Harita'yı Öle Birşey Düşünüyorum.
MagLor* üyesi avatar
Full Scriptlerini yazdım ben açacaktım ama sırf haritanın telif hakkından dolayı açamadım. Zaten onlar kendileri çalışıyor.
MagLor* : Full Scriptlerini yazdım ben açacaktım ama sırf haritanın telif hakkından dolayı açamadım. Zaten onlar kendileri çalışıyor.
Onlar Derken ?
Novice
-0.500001
Cevap Yok?Bnde Ecza Okumayı Dusunuorumda Biraz Arastırma Yapıım Suan Sadece Puanının Yuksek oldugunu Biliorum..
MagLor* üyesi avatar
Anaksim :
MagLor* : Full Scriptlerini yazdım ben açacaktım ama sırf haritanın telif hakkından dolayı açamadım. Zaten onlar kendileri çalışıyor.
Onlar Derken ?

Sahipleri.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.