Arkadaşlar son 3-4 gündür bilgisayardan yana sıkıntı bolluğu yaşıyorum malesef. Artık çıldırma noktasına gelmiş bulunmaktayım. Şimdi her ne olduysa Mozilla beyfendi kendi kendine kapanmaya başladı.

Nasıl kendi kendine kapanıyor?
Ayarlar penceresini açmak için tıkladığınızda, bir download a başladığınızda, yeni bir pencere açıldığında... Kendi kendini kapıyor. Çıldırma noktasına gelmiş bulunmaktayım. Günlerdir aralıksız olarak bilgisayarla uğraşıyorum ve hala düzgün çalışmıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim söylebilecek var mı?

Ayrıca diğer 1-2 sorunumu da yazayım belki bilen çıkar :)
1- İnternetim doğru şekilde çalışmıyor. Web Browserlarda bir sayfayı açmak için çoğu zaman abartısız 7-8 kere tıklamam gerekebiliyor. Rekorum şuan 16 :S.

2- Sistem Geri Yükleme olayı artık başarılı yapılmıyo bilgisayarımda. Sebebini gerçekten ama gerçekten çözebilmiş değilim. Yahu sistem araçları düzgün çalışmazsa e bu bilgisayarı kim kurtarıcak?

3- Firefox sürekli olarak 1 den fazla açılıyor. Yani Sistem Yöneticisi --> İşlemler bölümüne baktığımda birçok firefox la karşılaşıyorum. Acaba bunu nasıl halledebirim?
Eğer yardımcı olan olursa cidden çok sevinirim
Not: Dün format attım bilgisayara sorunlu diye. Daha da sorunlu oldu şimdi :S

Bu konu girayzeus tarafından düzenlendi(2008-03-08 16:00, 16 yıl önce)
Windowsun ömrü bitmiş format at sen:no
Perşembe günü format attım daha. Daha büyük sorunlar yüzünden :( Yardım edebilicek kimse var mı? Mozilla'nın sitesinde E-maille ulaşma diye bişey yok. Öyle de yapamıyorum bu yüzden :(
Virüstür büyük ihtimal. En kestirme yol format derim. Format atarsan eğer ilk önce antivirüs yükle(Benim tercihim Avira Antivir Personel Edition) ondan sonra nete bağlan.
Valla şöyle söyleyeyim. 4 günde 2 format atmış bulunmaktayım. Yaklaşık 2-3 saat önce 2. formatımı da attım. Allaha şükür bu sefer herşey "tıkırında" gidiyor :). İnşallah bozulmaz yoksa çıldırırım heralde.

Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler.
girayzeus : Valla şöyle söyleyeyim. 4 günde 2 format atmış bulunmaktayım. Yaklaşık 2-3 saat önce 2. formatımı da attım. Allaha şükür bu sefer herşey "tıkırında" gidiyor :). İnşallah bozulmaz yoksa çıldırırım heralde.

Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler.
Arka arkaya bir virüs yüzünden 3 kere format attığımı hatırlarım.
Nadriad : Özel Bir Pc Dergisinin Yaptığı Tarayıcı Testinde Firefox 2. Sıradaydı bir Takım Hataları Bulundugu İçin Tam İçeriğini Okumadım .. 3. Sırada Explorer Vardı Ve Birinci Sırada Opera 9.25 Bulunuyordu Güvenlik Açısındanda Onaylanmış Bir Tarayıcı Suan Onu Kullanıyorum Bir Problemle Karşılaşmadım Sizde Deniyebilirsiniz ...

Ben eskiden Opera kullanırdım. Evet Opera çok rahat, güvenli ve hızlı. Fakat Mozilla kadar kullanışlı değil. :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.