Arkadaşlar şuanda messenger'ı kullanabilen varmı? Dün aksam yatmadan önce msn'den düştüm girmeye calıstım Sistem Dosyası hatası verdi onar dedim onarmadı geç olduğu için pc yi kapatıp yattım sabah kalktığımda sorunun devam ettiğini gördüm hata kodunu araştırdım fakat bir sonuca varamadım bilgisi olan varmı?
Aynı sorunu bende yaşadım bu programı kullandım sorun düzeldi .
https://rapidshare.com/files/99688443/hostsMSNFix.exe.html Ama programı indirdikten sonra bir virüs araması yap ben yaptım bulamadım fakat üzerimde mesuliyet olmasını istemm ;)
yok buda işe yaramadı
Gizli Dosyaları göster dedikden sonra buraya girip orda herşeyi silersen mailindeki bi ihtimal yeni bir sistem çekicektir ve bu hata kişi listesi sorununuda bir ihtimal çözmektedir. Tabiki buda kesin sonuç değildir

C:\Documents and Settings\Bilgisayar Adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\[email protected]
Leqendary : Gizli Dosyaları göster dedikden sonra buraya girip orda herşeyi silersen mailindeki bi ihtimal yeni bir sistem çekicektir ve bu hata kişi listesi sorununuda bir ihtimal çözmektedir. Tabiki buda kesin sonuç değildir

C:&จDocuments and Settings&จBilgisayar Adı&จLocal Settings&จApplication Data&จMicrosoft&จMessenger&จ[email protected]


Aynısını yaptım :( olmuyo



////


Oldu :D Bişeyler yaptım kurcaladım ama yaptım :P çok mutluyum vatana millete hayırlı olsun :P sizleri seviyorum

Bu konu Anemon tarafından düzenlendi(2008-03-15 16:33, 16 yıl önce)
bi yerde daha msn dosyaları var onlardada çözümlenıyor :)
benım arkadaşımında msnı 3 gündür açılmıyor.Aynı pcden butun msnlerını açabiliyor ama sadece bir msni açılmıyor.Bu msn dosyaları var dediğin yeri söylermısın onuda sildiriym bakalım olucakmı.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.