Arkadaşlar, ben [email protected] adresimle msn messengere girmeyi deniyorum adres açılıyor ve msn donuyor. sonra 5 saniye içinde pc yavaşlıyor ve hiç bi program açılamaz hale geliyor. Ama aynı adresime arkadaşlarda veya internet cafede girebiliyorum. Kendi bilgisayarmdan ise o adresten başka adreslere girebiliyorum. Sorun nedir acaba bir fikri olan varmı ?
ctrl alt delete explorer.exeyi sonlandır sonra yeni görev explorer.exe de bidaha dene
Olmadı :( Başka çözümü olan yokmu
Aynen Bendede Pc Donuyor.. Virüs de yok format attım ama bende sık sık donuyor Msn Denmi Yoksa Başka bişidenmi Kaynaklanıyor Lutfen .
Sanal belleğinizi kontrol edin. Sanırım msn listenizde çok fazla kişi var. Tam sorun bu olmuyabılır.
Eğer donanımlarınızda bir arıza yoksa havaların ısınmasıyla bilgisayarınızın iç parçalarında toz , nem oluşmasından sık sık donma yaşayabilirsiniz msn dışındada.

Bilgisayarınızın kasasını açıp bir ilkbahar temizliği yapmak iyi gelebilir.
Ama başka msn açabiliyorum bu bilgisayardan ?
Bütün çerezleri silip tekrar deneyin o zaman düzelir.
Milkboy aynı sorun bende de var.:s Bilo_67@hotm. giremiyorum bea :S
Milkboy ebuddy kullan. www.ebuddy.com ben hep ordan giriyorum.
Members
-2.9
Evt Cok GÜzel o HOlgora
unknow : Eğer donanımlarınızda bir arıza yoksa havaların ısınmasıyla bilgisayarınızın iç parçalarında toz , nem oluşmasından sık sık donma yaşayabilirsiniz msn dışındada.

Bilgisayarınızın kasasını açıp bir ilkbahar temizliği yapmak iyi gelebilir.

Ahh Ahh Leptop =(

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.