arkadaşlar şu yeni msne alışamadığımdan live massanger plus kullanmaktaydım lakin msnim yeni versionu yüklemeden bağlanamassınız uyarsını alıncaya kadar bunu nasıl düzeltebilirim yeni msnin görüntüleri çok saçma gelior bana. yeni mssni plus görünümünde yapabiliormuyuz acaba? şindiden saolun arkadaşlar...

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2009-09-18 00:14, 15 yıl önce)
microsofttan güncelleme yap ve yeni sürümü yükle
Bildiğim kadarıyla bazı programlarla isdediğiniz kendinize özel bir şekil bile verebilirsiniz ''Google''ı biraz kullanmanızı öneririm.
gooogleden araştırayım derken virüs yedim virüs taraması yapıorum sindi :S çok araştırdım ama bulamadım :S
Şöyle açıklayabilirim sana önce
Windows Live Messenger 8.5 indir ve re-install yap hatalı olan dosyaları değiştirmesi için sonra hepsini tamamen uninstall yap tekrar yükle
sorunun kalıcagından eminim Kolay gelsin
Yok ya dün bende de oldu aynısı update et sonra kur bu kadar basit.
sorun çözülmüor. denedim. update ettimde zaten yeni msni yüklüor bberkan
Bende yeni msn sürümünü beğenmemekteyim alışamadım.Ama bir çözümünüde bulamadım bu yüzden son sürüm kullanmak zorundayım.Araştırdım ama fayda göremedim yeni sürümü yüklemekten başka çare yok şimdilik.
yenisi daha güzel bence kullanışlı bi özelliklerini okusana süper yapmışlar.
Yenisi güzel ama aynı msn'i başka pc'de açınca ayarlarını yapmazsan kapanmadan açılabiliyor ve yazışmaları görebiliyosun o kötü yanı var (şahsımca kötü) atıyorum kız arkadaşın girer erkek bir arkadaşınla laylaylom muhabbeti yaparken şap olaya el atar bitersin.
:)
ya yeni msnde ztn o kapalı ha sen kalkıpta açabilsin diye ayarlarsan ztn o senin probelmin :D:D Ayrıca belirtmek isterim ki yeni msni bende hiç sevmemiştim ama 1-2 hafta kullandıktan sonra o kadar bir sevdim ki şimdi 9.0 a bakıyorum ki netlere gidince açıyorum çok sıkıcı geliyor bana çok iğrenç bir tema geliyor o yüzden msnin yeni sürümünü tavsiye ederim ;)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.