Biraz önce msn de bazı sorunlar oldu ve msn e giremedim msn'i tekrar doğru bir şekilde çalıştırmak için sistem dosyalarını kurcalamayaı başladım ve Smiley ve Voice'lerin (hazır sesler) nasıl yedekleniceğini ve nerde ne şekilde saklandığını buldum.

Bilgisayarınıza format attığınız zaman smiley lerin hepsi gider ben şahsi olarak bu duruma çok üzülürüm. Şimdi bunların yedeğini almak için şunları yapıcaz

C:\Documents and Settings\(k.adı hangi oturumu ismini kullanıyorsanız o yazar)\Application Data\Microsoft\MSN Messenger Bu MSN Messenger Dosyasını kopyalayıp D: ye saklayın veya yedek aldığınız klasör hangisiyse oraya saklayın bu klasörün içindeki .dat uzantılı dosyalar bizim kullandığımız smileyler ama hangi dat uzantılı dosya onu bilmiyorum ben genel olarak full dosyanın yedeğini aldım. Format attıktan sonra o yedek aldığımız dosyayı msn kurulduktan sonra aynı yere atarsanız smileyleriniz geri gelicektir. Hatta deneyebilirsiniz o dosyanın Yedeğini alın msn'i silin ve tekrar kurun kurduğunuz zaman smileyler olmucaktır ama dediğim işlemi yaparsanız smileylerin geri geldiğini görüceksiniz.

Kolay Gelsin..

Alıntı Değildir....
Tesekkurler Anemon.Buyuk bir dertten kurtardın bizi.;)
Application Data klasoru yok bende :selektor
dosya bildiğim kadarı ile gizli
güzel çalışma =)
Ellerine sağlık Anemon..
Gizli dosyaları nereden görünür yapabiliriz ki ? Benim önceden gizlediğim baya dosyam vardı, öylece kayboldu. Onları da kurtarmış olurum..
Araçlar > Klasör seçenekleri > Görünüm > Gizli dosya ve klasörler'den yapabilirsin.
Araçlar'ı bulamadım ben :)
Bilgisayarım klasörüne felan gir orda üst menülerde görürsün.
Çoğu zaman işe yaramadığınıda belirtmek isterim...

Tavsiye ettiğim program https://dosyam.net/?id=uv7p31

Uzun zamandan beri kullanıyorum güvelliği konusunda kefilim:D Programı anlatmaya gerek yok kullanınca anlayacaksınız.
choq saol miqrop choq kullanıslı ...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.