https://www.youtube.com/watch?v=j59RVQQOKk8

Mutlaka izleyin [Knight Online]'in gerçek yüzü..
yuh diyorum videoya da yorumlara da yuh diyorum...videoyu yapan adam allah katında hesap vercek derken biraz abartmış sanki ama...iyiki bırakmışım zaten bu oyuna para veren arkadaşlarımı hiç anlamıyorum...
Yorumları okudum fazla söze gerek yok.
Video hakkında yorum yapamıcam, tartışılır.
Knight hakkında pek bir bilgim yok ama inanırım bu tür olasılıklara.
Bence oyuna para vermek gerçekten saçmalıktan başka birşey değil knight&裟a parasını yatırıp bu yüzden ailesi bozulan karısından ayrılan insalar görüyorum oyunsa oyunu tadında bırakmasını bilmen lazım.
doguruluk payına deyinmiyicem ancak, 'inanmayanlar hesap verecek felan ne oluyor onu anlamadım ve o masonlarin simgesi denilen yildiz uo'da spellbooklarda ve avatar dekorlarindada var ve bir çok oyunda fantastik kurgu yakalamak amaciylada mevcut. ayrica k2 kore firmasi, masonlarla alakasi ne onuda anlamadim, kanit diye acikladigi $eyler; 'kore lilerde inanmiyor masonlarda inanmiyor bunlar ayni amaca hizmet ediyorlar kesin' demek gibi bir$ey..

Bu konu 05 tarafından düzenlendi(2008-04-07 19:55, 16 yıl önce)
Ya simdi ortada az kanıt var UO'ya da bakarsan öyle pentagram vs vs seyler dolu nightmare ..... devam etmiyim.Ayrica o video'yu hazirlayan kisi bunları nasi bulmus ?? Bence hic fazla yoruma gerek yok..Sonuc= Fazla Kanıt yok = Serbest
[Narcotich] bu konuda destek verdiğin ve yeni bir tartışma başlığı açtığın için teşekkür ederim.herkes birgün knıght onlıne nın gerceke yüzünü görecek

Saygılar.
Yani şimdi burda 2 saat yazardım ama zamanım yok yazılım var ona çalışacam ama kusura bakmayında türkiyede nereye harcama yaparsanız yapın ipin ucu örgütlere uzanır örnek olarak alışverişmi yapacaksınız alışveriş merkezine gittiniz nereye gittiniz migros haa satın aldınız çıktınız kime gitti para abdye migrosa değil bime gittiniz kime gitti para türkiyeye teokrasi rejimini getirmeye çalışanlara gitti para (daha birsürü var) bir derneğe bağış mı yapacaksınız gittiniz deniz feneri derneğine (ismi böyleydi yanlış hatırlamıyorsam) bağış yapıyorsunuz akşam haberlerde deniz feneri derneği yardım kamyonunun içinden pkkya götürülen ak47 silahlar ve el bombaları çıkıyor o yüzden olayları iyice araştırın derim .
İyi oyuncular, stratejik plan oahahahah. Afedersiniz kaba etimle gülüyorum. La allah ahah coca cola nın amblemindeki atraksiyon gibi olmuş ters çevir La_Allah heheha.Knight online oyuncusu değilim ama ap açık saçmalık bu.O mason işareti dediği işaret tüm oyunlarda kullanılır genel bir anlam taşır anladığım kadarıyla o anlamda kurban etmek vay be masonlar için npc kurban ediyomuşuz.Apostle murit demektir,mürit herhangi bir kuruluşa dine felan filan bağlı bir mürit olabilir bu.Arkadaşın hayal gücü iyi çalışıyor tebrik ettim :D Arkadaşlar k2 network israil amerika nın değil malezyanın şirketidir.:D gülüyorum hala şu iyi oyuncuların stratejilerini kullanıyorlar ayaklarına,americas army içinde aynı palavra döndü ordular napcak.

"Corey healllesene bilader ! "
" Pot bitti çavuşum "
" Lan alan çekin şu araplara "
" el bombası bitmiş komtanım " :D

Edit : K2 kore firmasıymış :)

Bu konu Earl tarafından düzenlendi(2008-04-07 19:46, 16 yıl önce)
Saçmalık...
Uff Bırakın Bu Sacmalıgı Bellıkı Bu Vıdeoyu Yapan Kısnın Oyunda Bıseylerden Canı Yanmıs Yada Bazı Seylerı Hazmedemıyor Boyle Sacmalıklar Yapıyo..Eger Boyle Bısey Gercekten Varsa Evınde O 4 Duvarın Arasındamı Otururak Cozucek Bunu..Madem Bu Kadar Insancıl Mıllıyetcısınız Madem Masumları Bukadar Cok Dusunuyorsunuz Amerıkanın vb.. Gıbı Buyuk Guclerın Urettıgı Ve Turkıyeye Soktugu Urunlerı Kullanmayın..Nede Olsa O Paralar Gerı Amerıkaya Gıdıyo Nede Olsa Amerıka O Paralarla Masumları Vuruyor..Boyle Sacma Bısey Olabılırmı..
tedbunndy : Uff Bırakın Bu Sacmalıgı Bellıkı Bu Vıdeoyu Yapan Kısnın Oyunda Bıseylerden Canı Yanmıs Yada Bazı Seylerı Hazmedemıyor Boyle Sacmalıklar Yapıyo..Eger Boyle Bısey Gercekten Varsa Evınde O 4 Duvarın Arasındamı Otururak Cozucek Bunu..Madem Bu Kadar Insancıl Mıllıyetcısınız Madem Masumları Bukadar Cok Dusunuyorsunuz Amerıkanın vb.. Gıbı Buyuk Guclerın Urettıgı Ve Turkıyeye Soktugu Urunlerı Kullanmayın..Nede Olsa O Paralar Gerı Amerıkaya Gıdıyo Nede Olsa Amerıka O Paralarla Masumları Vuruyor..Boyle Sacma Bısey Olabılırmı..

la allah yazısını bulmak için çok oynuyor ama diğerleri saf dogru değilmi şimdi?
Ben Sana Ne Kadar Anlatamya Calıssamda Sen Kendı Inandıgını Savundugun Icın Olmucak..Ben Nerden Bılıyım O Oyunu Yapanların Oyle Dusuncelerle Yaptıklarını..Ayrıyeten Neden Oyle Bısey Yapma Gereyı Duymuslar..Hangı Bırınız Bu Vıdeo Cıkmadan Once O Mouse Isaretını Oyle Oldugunu Bılıyordunuz..Bazı Sekıl Ve Sımaların Hangı Anlama Geldıklerını Bılmedıgınızden,Bırısı Sıze Bısey Dedıgınde Yanı O Isaret Hakkında Ilk Duydugunuz Cumleyı Dogru Olarak Kabul Edıyorsunuz..Ozaman Sana Soyle Bısey Soylıcem..Mesala Ornek Vermek Gerekırse;Isanın Carmaga Gerılıs Seklını Hepımız Bılıyoruzdur Demı + Seklınde Gerılmıstır..Ve Hrıstıyanlar Kendılerıne Bunu Bır Dını Sembol Olarak Gormustur..Bıde Bahcede Duran Korkuluklar Vardır..Onlarda Kollarından Tahtalara Cakılır Ve Goruntu Olarak Aynı Seyı
Gosterır..Sımdı Bırısı Cıkıp Bu Bahceye Korkuluk Asanlar Hrıstıyanlıkla Isayla Dalga Gecıyolar,Demesı Ne Kadar Yanlıssa Sızınde Boyle Dusunmenız Okadar Yanlıs..Bı Aralar Besıktas Carsının Amblemınde Bulunan a Isaretı Bazı Kendını Bılmezlerde Satanıstlıgın Sımgesı Olarak Soyledıler..Ama Bu Degıldırkı Carsı Satanıst..Yanı Anlatmak Istedıklerımı Anlamıssındır Heralde..
Ya o değilde kulaktan duyma bilgilere inanıp o duyduğu şeyleri canı pahasına savunan insanlar var bknz: Yobazlık.
Bu şekil resmi kanıtlara dayanmadan oyun içinde bazı benzetmelerle bir sonuca varmak imkansız ben genede doğruluk payı yoktur demiyorum ancak bu şekilde kanıtlanması imkansız. Bence bir oyuna ne olursa olsun gerçek para vermek saçmalıktan öte birşey değil özellikle free 2 play katogerisindeki bir oyuna.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.