beyler bence para verilmesinde bişey yok tabi abartmadan. yani bence daha da zevklendirilmesi için verilebilr ayrıca biyerden oyun cd si alırkende oyun için para vermiş oluyoruz ? bide bunlara inanmak istiyip istemiorum korkuorum fln :D lol beynim durdu napsam ya okadarda kastım :D
Eslant Taşındaki Yazıya Ne Dicez Ozaman ?? :con
Kanıtlar sağlam gibi duruyor ama bilmiyorum
yorum yok :)
Yazık
Öylesine bir bakıvereyim dedim U-Sye ilk bu link çıktı karşıma. Bugün aynı videoyu başka bir forumda izledim. İzninizle, orada ne yazdıysam burada paylaşmak istiyorum.

Şimdi... Video&裟yu izliyorum, izlemeye devam edicem 02:29da durdum. Öncelikle bunu kim yapmışsa, öğrenmeli;
1- Masonlarla İsrail&裟in alakası, Masonlarla diğer ülkelerin olduğu kadardır. Masonlar, sadece kendi içlerinde vardırlar. Paralarını başkalarına asla hibe etmezler, satarlar. Para satmakta, yasal olarak factoring, yasal olmayarak tefecilik olarak geçer. Bundan sadece İsrail değil bir çok ülke faydalanıyor. Öncelikle şu dakika da şu videoyu hazırlayanın cehaleti ortaya çıktı. Propaganda amaçlı yazılmış bir yazı.
2- O "başka bir ülkenin masum insanları" yorumu da bilinçsiz. Kimsenin bişey bilmeden, beyinleri yıkanıyor medya tarafından. İşlerine gelenleri gösteriyorlar.

Devam edelim..

02:51
1- Evet Emre CIA, x kişi FBI, ben de Mossad ajanıyım.

03:13
1- 02:29un 2. maddesinin aynısı.

04:03
1- Aklınıza gelebilecek, Mage bulunan oyunların %90&裟ında 6 köşeli yıldız veya pagan işareti, mage amblemi olarak kullanılır, bunda anormal bir şey yok. Ayrıca bir simgenin 1den fazla anlam taşıma ihtimali %100dür.

04:28
1- İsrail&裟in bayrağında o simgenin bulunmasının sebebi, çok eski zamanlarda Hz. Davut&裟un kalkanında bu yıldızın bulunmasıydı.
2- Masonların kullanmasının nedeni, 6 köşeli yıldız aynı zamanda kutsal pagan tanrıçası anlamına da gelir. Erkeğin ve dişinin birleşmesi anlamına. Bknz; iç içe geçmiş düz ve ters üçgen.

05:10
1- O işaret aslında bir gül işaretidir. Günümüzde harita gülü olarak göçer, o resimde de gördüğünüz gibi 8 (!) köşesi var! Kuzey-Güney-Doğu-Batı-Kuzeybatı-Kuzeydoğu-Güneybatı-Güneydoğu.

06:05
1- Arapça bilmiyorum fakat, öyle geliyor ki bunu bulmak için fazlaca uğraş vermişler. KO yapımcılarının da bi simgeyle uğraşıcaklarını zannetmiyorum, hele o teori(!)deki gibi etkilemekse insanları, neden anlaşılmıcak bişey konulsun ki?

06:43
Dızzzt! Yanlış bilgi. Masonlukta dinlere saldırı amacı falan yoktur. Zamanında dinler masonluk oluşumuna saldırıda bulundukları için korunmaya çekilmişlerdir. Sonraları bu korunmaya çekilme çıkar uğruna Papalık tarafından çarpıtılarak saldırıyorlar olarak yansıtılmıştır.

07:09
- Öncelikle masonların simgesi paganist bir simge olan 6 köşeli yıldızdır. Piramitin tepesindeki göz simgesi, zamanında firavunlar tarafından kullanılan bir simgeydi, daha sonra masonlar da kullandı. Anlamı herşeyi gören göz demektir. Çünkü masonların dünyanın her tarafında üyeleri vardı, sebebi buydu. Bu simgenin Hz. Davutla uzaktan yakından alakası yoktur.

07:22
- Bunu arkadaş gerçekten fazla aramış kanıt bulmak için. Böyle şeyler her oyunda var yahu, adamlar ne uğraşıcaklar böyle bişeye koymakla. Yapmayın allahaşkına, bu tip şeyler her oyunda var.

07:35 ve devamı
- Adamın onca fos çıkan kanıtına karşılık, benim propaganda yapıyorlar teorime bir kanıt. "Allah katında hesap vericekler". Buyrun size benim kanıtım işte! Burada başkalarının kötüleme propagandası yapıyolar!


Adam demiş ya, "Allah katında hesap vericekler" diye.
Siz bu adama inanıyorsanız, Allah size hesap sormadan önce akıl fikir versin diyorum başka da bir şey diyemiyorum.

Direk orada ne yazdıysam buraya kopyaladım. Dediğim gibi onların kanıtlarının saçmalığını farkedip, karşı kanıt aradım ve çokça da çıktı..

İnsanların işi gücü yok, böyle şeylerle uğraşıyorlar.
şimdi bunu tartısmaya baslarsak hergun ıctıgınız kola sigara içkilerin nerdeyse tamamı. İzlediğiniz televızyon kullandıgınız bılgısayar oynadıgınız oyunların 100de 95ı falan bu yonlerde seyler. Ondan sıze tavsıye okadar kafanızı takmanıza gerek yok sadece bi oyundur.Eğer buna karsı bısı yapılcaksa we yapan warsa. sigara , kola , gazoz , içki içmesin , t.v. izlemesin , oyun oynamasın , bilgisayar kullanmasın. Ozmn buna karsı cıkmıs olur. Eklemek ısterım ben oynamıyorum hiçde oynamadım. oynamayıda dusunmuyorum. Ultima daha guzel bence.[yoksa x'ın y'nın dıye oynamıyo deılım ko yu] ek olarak idda oynamasın , telefon kullanmasın , otobus bıletı almasın kısaca yasamasın :D
eğer böle şeylere inanıp zevklerınızden vazgeçiyosanız. Size bunun gıbı 151959195191591 tane sey gosterebılırım. Ozaman yasamanızın anlamı kalmaz :D
Alla askına oyunu yapan adamlar ingiliz öylesine işaret cizmiş..onların tarafinda degilim ama pentagram işaretleri vs vs her yerde var bu olay..Cok büyütüyosunuz.Simdi ultimada da her oyunda o işaret var.Ultima online ı kuran firmada mı israile kazandıgı paraları atiyor ?? Yada tüm online oyunlar.yanında size resimde cekiyim bizim süs işaretlerindede öle yıldızlar var ama biz türküz israilli degil. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yanındada o işaret i gercek bulmuyorum tesadüf..Adamın oyunda canı yanmıs arkadasin dedigi gibi..
adamın demek istedıgı premıun hesap alıp para VERMEYİN ! ben katılıyorum kım yazmıssa.
Silindi
Members
0
https://www.youtube.com/watch?v=vZklOc-Ff9g

Ortalık kızıştı cevap gecikmedi :D

Bu arada üstteki link kırılmış, aşağıdaki aynı videonun linki.

https://www.youtube.com/watch?v=EN10VSPsi_k
Coca-Cola 'da birşey ima ettiniz? doğruluk tartışılır ortada bir kesin yargı varmı ? Adamlar kabul etmişmi? ETMEMİŞ ozaman oynıyanlar günaha felan girmez. Bizene onun kazandığı para ile ne yapcağı saçmalamayın açmayın şöyle başlıklar töbe yarabbi ya Kullandığın kaç mal Yahudilere ait yaşama ölün o zaman hiçbşi kullanmadan sadece türkler yapıyor diye türk kullanın , ozaman kendi oynunuzu yapın onu oynayın milletin aklına bulamayın propagandacılardan farkınız kalmamış tartışmadan öteye gitmişsiniz. Tamam söylediniz siz oynamayın oynıyan oynar , günahada girmez , kimseye bişi yaptığıda olmaz senin oynadığın ko dan gelen para ile Israil Dönüyor öylemi ^^' Gülerim buna..
[Falcon] : Eslant Taşındaki Yazıya Ne Dicez Ozaman ?? :con


Arkadaşım saçmamısın ? :huh Ya hangi mantıkla şekillerden yola çıkılarak böyle şeylere inanıyorsunuz.Adam 50 kere taşın yerini değiştirmiş La-Allah yazıyormuş arapça,bu adamlar malmı arapça yazıyor ? Korece yazsın Türkçe yazsın yaptığınız ciddi şekilde saçma saçma saçmaaaa...

Editasyon : Coca cola içinde aynı şey olmuştu arapça la_allah yazıyormuş ya bu adamlar cidden mal arapça yazıyor yada siz malsınız bunlara inanıyorsunuz.Kusura bakma ama öyle.Oynamayın knight zati dandik bi oyun.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.