@Some_one
Anlamadığım şey, devletin üstündekilerle bunların ne alakası var ? Yani şurada ben o partili olmama rağmen, gerilediğini söylediğiniz parti, maşallah herşeyi yapıyor. Hava ambulansı, metro vb. şeyler. Yani şurada milletin hakkını yemiyelim.
-------------------------
Vatan toprağını satarakmı alınır bu dediklerin, Aaa pardon özelleştirme diyecektik değilmi!
Axons : bende zaten engelli değil nedense ? aceba sonradanmı algılıyor bizim pc mahkeme kararını :P:P :D

gardaş kıbrısta mahkeme kararları geçmez onların :D bizde herşey yasal hiçbirşey yasak değil :D:D
Bendede giriyor bir problem yok
Tymaron youtubeye falan girmek için kullandığın program varmı. Varsa ondan kaynaklanıyor yoksa yapacak bişey yok çok değişik :)
MYSPACE = Benim Alanım ttnet bu hakkı nasıl elimden alabiliyor
Gerçekten öyle.
Some_one : Anlamadığım şey, devletin üstündekilerle bunların ne alakası var ? Yani şurada ben o partili olmama rağmen, gerilediğini söylediğiniz parti, maşallah herşeyi yapıyor. Hava ambulansı, metro vb. şeyler. Yani şurada milletin hakkını yemiyelim.

Some_one kardesim emin ol ben hukumet ile ilgili elestiri yapmadim dikkat edersen devlet kavrami uzerine yorum yaptim yani mevcut sistem elestirisi yapmisim bu demek olmuyorki hukumeti elestiriyorum sonra bu yeni bir olay da degilki gecmisimizde var hersey karanlikta yuruyup gidiyor demek istedim ozellikle de bu hukumetten onceki zihniyetleri kastetmisimdir buna da bir aciklik getirmis olalim...
Arkadaşlar fazla söze ne hacet.. ? Olan olmuş giden gitmiştir. S. g*tün davası olmazmış. Politika konuşmayada gerek yok. Hede hüdüü falan filan engellemiş FreeMan arkadaşımız gayet güzel giriliş şeklini anlatmış herkes uygulasın sorun bitsinn ;)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.