Merhabalar U-S kullanicilari,

Artik dayanamadigim bir konuyu acayim dedim, cunku burama kadar geldi.

Gozlemledigim kadariyla hatta bakiyorumda U-S camiasindan tut, UO camiasina kadar herkes bir degismis, ozelliklede bir havalara girmis insanlar...

Acaba bunun nedeni ne?
Bir turlu cozemedim sahsen...

Dun "emir abi" diyen adam bugun gelmis bana kufur ediyor, ozellikle ve ozellikle arkamdan konusuyor. Bu insanlar kendilerini cok iyi bilen insanlar, isim vermeme hicbir sekilde gerek yok. Ozellikle beklemedigim 3 insan vardi iclerinde, onlarda konusmus iyice ayipladim kendilerini ama bana gelipte boyle klavye delikanliligi yapmayin. 2 satir script ogrendiniz ya da bir bilgi edindiniz diye burada gelipte bana afra tafra yapip havalara girmeyin. Sizin ne mal oldugunu ben cok iyi bilirim. Cidden ayiptir yaptiginiz ve en sevmedigim sey olan "arkadan konusmak" sakin ama sakin yapmayin. Benden bir cogunu 4-5 yas kucuk insanlariniz, gelipte klavye karsisinda delikanlilik yapmayin. Seviyeniz bu kadar dustu mu ya? Bu aciklamalarla zaten benide seviyenize dusurmus oldunuz sonunda bunu basardiniz. Biraz insan olun, insanliginizdan cunku suphe ediyorum bu hareketlerinizden dolayi. Neyse daha fazla uzatmama gerek yok, daha ne gerekiyorsa eklerim cikartirim ederim.
Binlerce dansözz varrrr:p
Arkadan konuşma vs bilmem ama bu platformdakilerin %90 bi havalara girmiş bu çok belli.
Silindi
Members
0
Takma kafana Emir abicim çıkar böyle karaktersiz insanlar.Dün abi çekerler yalakalık yaparlar, bugun gelirler kafa tutarlar.Alıştık artık o kadar koymuyor.


Boşver sende onları he de geç :)
herif msnine ekliyo kardeş 2 dakka yardımcı olurmusun diyo ediyoruz bidaha yardım istiyo işim var diyorum seninde g...ünü kaldırdık 2 satır script yazıosun triplere girdin diyo engeli basıyo napmalı ? kurunun yanında yaşdamı yansın msnden script destek vermeyelimmi? size soruyorum?
Ya onu birak demin , Script onayliyordum, benim cok eskiden Cyclone icin yazdigim bir help menusu vardi, adam kendim yaptim demis, PM attim soyledim nazik bir sekilde, anam anamdan girdi, sulaleden cikti gitti ... Yok boyle birsey yaaa ...
ben artık tanıdıklarım dışında kimseye yardım etmiyorum, çünkü yardım etmeye devam ettikçe iş yardımdan çıkıp beleşçiliğe kayıyor
Silindi
Journeyman
1
@Nemesis

Benimde başıma geldi adama enaz 5 6 kere yardım etmişimdir.Adam bişi söyledi yaparmısın diye çok meşguldum o ara k.bakma işim var bitince bakarız falan dedim 2 dakka baksan ne olcak bilmemne diye saydı küfürü engelledi :D

Şimdi msl Ben Emir abiden msnde yardım istemişimdir oda işim var sonra demiştir ben kalkıp ona küfür mü etmeliyim ? Çok ilginç geliyor yav.
ah maykıl ah, iki saattir yardım istiyorum cevap bile vermiyosun utan utan :) :muahaha
Anlamıyorumki şu insanları neden en büyük scripter olmak için çabalıyorlar ?? neden hep enbüyük ? veya ellerine ne geçicek adamın birisi xxx scripti yazmış ilk ben yazdım diyo ama sadece Türkçeleştirmis sphereserver.net de aynısı var solemek istemiyorum veyahut birisinin emeğini alıp ben yaptım demek nekadar saçma sırf bu yüzden 56b nin sıfır packine scriptlerimi yazıyorum kendi isteğime göre ayarlıyorum diğer scripterlerin emeğine saygılı olmak için ama 15 dakka once yazıp yayınladığım sistemi birisi almış editlemiş kendi serverine koymuş sistem tamamen tarafımızdan kodlanmıştır yazıyor sadece algoritmasını kursa o sistemin bana oda yeter insanlık dediğin gibi "Akillis" nereye gidiyor ? neden hep enbüyük olmak için çabalıyor ?
Silindi
Journeyman
1
@lExis
Ne aç adamsın ya dağıtma konuyu.(para istiyor msnde manyak :D) tamam dağıtma.
Bu platformda biraz ön safada tutulan kişiler hemen havalara giriyor.
Arkadaşlar iki kişi adınızı, nick'inizi biliyor diye kendinizi yüksek makamlara erişmiş herkez tarafından tanınmış çevre edinmiş olarak görmeyin.
Ön planda kalmak için saçma sapan topic acip saçma sapan post atip kendi seviyenizi düşürmeyin.
Arkadaşlar genel olarak konuşuyorum herkez kimin ne olduğunu biliyor. Herzaman kendiniz olun. Yaptığınız şeyi BEN Yaptım diyebilinki adınız, şanınız çevreniz olsun.
Ne oldum delisi olmamak lazım.Aynı zamanda sahte olmamak lazım hiç kimse geçmişteki yaptıklarını silemez yapılanlar asla ve asla unutulmaz.

Sahne meraklılarını takmamak lazım çünkü o yapıda birine verilebilecek en büyük ceza bu :)
Kanglaoo : Bu platformda biraz ön safada tutulan kişiler hemen havalara giriyor.
Arkadaşlar iki kişi adınızı, nick'inizi biliyor diye kendinizi yüksek makamlara erişmiş herkez tarafından tanınmış çevre edinmiş olarak görmeyin.
Ön planda kalmak için saçma sapan topic acip saçma sapan post atip kendi seviyenizi düşürmeyin.
Arkadaşlar genel olarak konuşuyorum herkez kimin ne olduğunu biliyor. Herzaman kendiniz olun. Yaptığınız şeyi BEN Yaptım diyebilinki adınız, şanınız çevreniz olsun.

Bu sözlerin konu ile pek alakası yok ama güzel bir noktaya değilnilmiş. Ben bu camiada isim yapmış kişiler artık sevilmediklerini, istenmediklerini görüyorum biliyorum. örnek veya isim vermicem. ama iyi olanlar şu an iletişim içinde. bu çekemeyenlere inat, zıtlıklara inat, hırsızlıklarına ve yalanlarına inat çok sıkı fıkı. Küfürde yesek, çalıyor da denilsek, sphereserver.net yalakasıda densek bu lafları aynen geri iade ediyoruz.



Steel : Ne oldum delisi olmamak lazım.Aynı zamanda sahte olmamak lazım hiç kimse geçmişteki yaptıklarını silemez yapılanlar asla ve asla unutulmaz.

Sahne meraklılarını takmamak lazım çünkü o yapıda birine verilebilecek en büyük ceza bu :)

Çok doğru bir noktaya değinmiş Steel. İnsanlar çiğ süt emmiş. hayattan beklentileri bir anda değişince anlık başarılar uğrana bazı şeyleri değişebiliyor. Dostluk gibi arkadaşlık gibi kavramlar artık sadece çıkar ilişkisine dönebiliyor. Biz bunlardan olmadık hiç bi zaman. Olmayızda.

Emir abi seni çok seviyorum ayrıca yalakanım. 2 mizde sphereserver.net arakçısıyız:kikirik

dipnot= laflarım ortaya kimse zahmet edip üstüne alınmasın.
Silindi
Expert
5.3
Hepsini bana dedin demi özgür :D

Özgür ben artık eski senin serverındaki cons sercan değilim.Haddini bil adam gibi konuş :kikirik



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.