Merhaba ben Toshiba Satellite L20 Psl20E Kullanıyorm ve toshibanın kendi driver sitesinden bütün özelliklerini yazıyorum sistem olarak vista seçiyorum ve search diyorum sadece 4 adet driver çıkıyor xp seçince 20 tane çıkıyor ve ben bu laptopun başka bi yerde driverlarını bulamıyorm.Ve neredeyse 65 gündür arıyorum internette ama bulamıyorm bende bi soru soracağım size toshibadan ben laptop uma göre driver cd si satın alma gibi bir şey söz konusumu acaba biliryormusuz.yada aynı laptop olan arkadaşım orginal cd sinin driverlarını verebilirmi biliyorum çok zahmetli bi iş ama yapabileceğim hiç birşey yok cvplarınız için teşekkür ederim
Valla bizim makinenin tüm driverları netten indirilme pc parçalarına göre driver bulunur ama orjinalini hiç denemedim :)
orjinal derken yani pc ile birlikte verilen cd yani laptop un driverlarını bulamadığım için öle bi cd temin edebilecek biyer filen varmı die soruyorum çünkü tosibanın kendi ssitesindeki driver arama motorunda bile bu laptop un driverları yok orada yoksa nerede olur :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.