Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım rahatsızlandı ve malesef hastaneye götürmeye ikna edemiyorum eve özel doktor çağıracağım durum ile ilgili.
Fakat öğrenci adamım cebime giren çıkan belli eve gelen doktor muayene için hemen hemen ne kadar para alır bir tahmini olan varmı beni bu konuda bilgilendirirmisiniz lütfen.
Teşekkürler.
bulunduğun bölge, doktorun bağlı olduğu bir yer varsa, kendi muaynehanesi varsa gibi faktörler fiyatı değiştirir. Sakarya'da bu doktoru eve çağırma olayı bir arkadaşımın başına geldi ve 200 lira gibi bir para ödemişti yanlış hatırlamıyorsam.
Devletten talep edebiliyorsun diye biliyorum. Kayıtlı olduğun sağlık ocağında ki doktor evine gelip, hizmet ediyordu. Hemide ücretsiz sanıyorsam :arastir
Banned
-3
Merhaba ilk başta bölge saglık ocagında bir doktor seçip aile hekimi talep formu doldurup doktorunuzu seçiçeksiniz doktorunuzu seçtikten sonra haftada 1 kez bir aile doktorunun 5 saat boyunca evlere gidip yatalak hasta gelemeyen hastalarının evlerine gidip kontrol etmektedir eğer sizin böyle bi durumunuz yoksa büyük bir ihtimal gelmicektir.Eğer devlet hastanesinden faydalanmak istiyosanda aynı şekilde olucaktır.Aile hekimini öğrenmek istiyosan googleden aile hekimi sorgulama yazıp tc kimlik no ile bilgileri söylüyor hangi doktor size bakabilir vs.Şunuda ekliyim eve gelicek doktor 150 300 lira ile gelir ve her hangibi bir test yapmadan ne gibi bi rahatsızlıgı var bilemez.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.