İlk önce herkeze iyi akşamlar.Canım sıkıldı bende ne yaparım da can sıkıntımı geçirirm dedim ve merak ettim u-s playerlarının (user) pc lerini merak ettim pc nizin özelliklerini paylaşmak isteyen nasıl özelliklerine bakarım diyorsa şöyle
Bilgisayarıma sağ tık
özellikler orda yazan sistem özellikleri

grafik kartını göstermek için
masa üstüne sağ tık
özellikler\ayarlar\gelişmiş\bağdaştırıcı
burdada yazan grafik kartınızın özelliği

anlattığım Xp İçindir
vistada da hemen hemen böyle oluyor

işte benım pc nin özellikleri

Ramım 4 gb dır Xp olduğu İçin Xp Tüm Slotları Görmez onun ıcın 3.25 yazıyor
herkezin Katılmasını İsterim
Tekrar İyi Aksamlar

Bizim Laptop Dandik,Ama İdare Ediyoruz:)
Master
59.2997

Ram'ler boş bir vaktimde 4gb'a çıkıcak. Onun dışında problemim yok idare ediyor beni, memnunum laptop'ımdan.
yeni aldım geldim pcyi hoş özellikleri var :) ama şunu farkettim wista basic kullanılmış 32bit bi işletim sistemi malesef 4 gb ram'in 3 gb'ını kullanabiliyorum şu anda

en iyisi doomunkiymiş en hoş özellikler onda :)
saol Localated fiyat/performans bakımından bence gayet iyi.
Paylaşımınız İçin Saolun Arkadaşlar Uyarayım Bu Arada..
*Macro*
bir dahakinde vista kullandıgında sistem gereksinimlerini ss leyip paylaştığında
alttaki Lisans kodunu sakla eğer birkişi çakma vista yanı orıjınal olmayan cd den vısta kurup senin lisans kodunu yazarsa senin lisans kodu iptal olur ve orijinallik denilen birşey kalmaz unutma,unutturma...

Şahsen Başıma Gelmiş Bir Olay Olduğu İçin Uyarayım Dedim :)
Neyse Evet Yokmu Ss Gönderen :)

Localated Anlamadığım doomun Pc benim Pc den dahamı İyi Diyorsun :)
maksat kapışma değil ama dikkatini cekerim
cpu ların arasında tonlarca fark var
doomunki Pentium Dual Core 2.0 ghz 2 çekirdekli bir işlemci buda demek oluyorki 2.0x2 4.0 ghz işlemci var illaki 4.0ghz kullanmaz ama öyle denir :D
birde benim işlemciye gelelim
İntel core 2 Quad 2.33ghz 2.33x4 = sen cevabını ver :) ,
yani arkadasın ıslemcı 2 çekirdek benim işlemci 4 çekirdek
arkadaşda bi anlamadığım Ekran Kartı çunku o ekran kartı elımden geçti xpde 1024 gösterirken vistada performans artıyor :) keşke elımden cıkarmasaydım :)) Yaşasın Xp

Bu konu Administraktor tarafından düzenlendi(2009-04-28 18:25, 16 yıl önce)
Aynen administraktor dogru söylüyor.Şimdi ekran kartında turbocache denen bi olay var :d o zaten koparıyor olayı..ayrıca sendek işlemci 4çekirdek doğru ama işine yarıyomu :D bende 2sini birden %99 bile kullanamadım =)

Bu konu doom tarafından düzenlendi(2009-04-28 18:38, 16 yıl önce)
Aklıma gelmişken şunu da sorayım.Vistaya format atıp bilg e win7 kurduktan sonra ram miktarını 3 gb olarak göstermeye başladı.Vistanın max gördüğü ram 3.5 fakat formattan önce 4 gösteriyordu.Bu herhangi bir sorun oluştururmu acep

şimdi vistanın max gördügü ram 3.5 degil 3 gb vista 64 bit yüklediginde yanılmıyorsam 6 gb ' a kadar ram desteği var.windows 7 de heralde 32 bit o yüzden 3 gb görüyordur.
doom alakası yok vista tüm slotu gördurerek yapılmış zaten vistanın cıkma nedeni xp de bellek slotlarının hepsini göstertememişler bunun için vistaya başvurmuşlar 32bit vistada buna ulaşmışlar 64 de de aynen öyle yani 32 bit vista ramdan yemez aksine ramı tam gösterir ekran kartına ekleme yapar ama bi oyunu xp de 2gb ram 512 ekran kartıyla oynarken vistada 3 gb ram 1024 ekran kartı ıle oynamak zorundasin kı olmassa zaten oyun acılmaz anlayacagın vista 32bit de olsa 64 bit de olsa ramın tamamını gösterir

ama vista bi pc yi xp ye dusurur vistaya yukseltırsen xp de kac gorurse orda da onu görur buda bi uyarı olsun

dipnot:derken arkadaş aynı hataya düşmüş bile :)
ben bildigimi söylüyorum. bi yazılım uzmanı tanıdık söylemişti bunu bana =)
infernus pc çift monitöre mi bağlı yoksa masa ustu arkaplanını göstermek içinmi yan tarafa ekleme yaptın ??

ya şimdi kişiden kişiye değişebilir uzman adamında hatası olur benımde hatam olur hatasız kul olmaz ama bu olaydan cok emınımkı günde 3 5 kere bu nedenden sebep dükkanıma gelen müşteriler oluyor o sebepden
Administraktor : infernus pc çift monitöre mi bağlı yoksa masa ustu arkaplanını göstermek içinmi yan tarafa ekleme yaptın ??

LCD TV ile HDMI bağlantısı var.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.