olay bu yani =) bu incik boncuklar ne diye sorarsanız çiftlikte kuzenim uğraşıyor benim bi alakam yok =))))
Administraktor : Paylaşımınız İçin Saolun Arkadaşlar Uyarayım Bu Arada..
*Macro*
bir dahakinde vista kullandıgında sistem gereksinimlerini ss leyip paylaştığında
alttaki Lisans kodunu sakla eğer birkişi çakma vista yanı orıjınal olmayan cd den vısta kurup senin lisans kodunu yazarsa senin lisans kodu iptal olur ve orijinallik denilen birşey kalmaz unutma,unutturma...

Şahsen Başıma Gelmiş Bir Olay Olduğu İçin Uyarayım Dedim :)
Neyse Evet Yokmu Ss Gönderen :)

Localated Anlamadığım doomun Pc benim Pc den dahamı İyi Diyorsun :)
maksat kapışma değil ama dikkatini cekerim
cpu ların arasında tonlarca fark var
doomunki Pentium Dual Core 2.0 ghz 2 çekirdekli bir işlemci buda demek oluyorki 2.0x2 4.0 ghz işlemci var illaki 4.0ghz kullanmaz ama öyle denir :D
birde benim işlemciye gelelim
İntel core 2 Quad 2.33ghz 2.33x4 = sen cevabını ver :) ,
yani arkadasın ıslemcı 2 çekirdek benim işlemci 4 çekirdek
arkadaşda bi anlamadığım Ekran Kartı çunku o ekran kartı elımden geçti xpde 1024 gösterirken vistada performans artıyor :) keşke elımden cıkarmasaydım :)) Yaşasın Xp

yyav ben bunu yazdığımda ss yoktu sadece yeni aldım geldim pcyi hoş özellikleri var yazıyordu ona ithafen yazmıştım :D

yani resim mesim hiçbirşey özellik felan yoktu sadece benim bilg.in hoş özellikelri var yazısı vardı o yüzden yazmıştım :D
resim vardı ben yazdıgımda
tartışmaya lüzum yok evet system ss lerine devam :)

https://img117.imageshack.us/img117/4649/ads.png
en baba bilgisayar bende :D
delikanlı bilgisayarın rami düşük olur :D
p2 mi vay anasını hala duruyormu bu cpu lar ya :D ama güzelmiş işlemcine göre ram sağlam
win7 de xp gibi max 3 gb ram görüyor win7 yi silip tekrar vistayı kurunca 3 gb göstermeye başladı arkadaşın söylediği şeyden olsa gerek :D
syntax o dedğinin tek bir çaresi var hdd ni tamamen 0 layacaksın ve xp sp3 kuracaksın sorunun kalmaz hdd nin butun yerel disklerini silip tekrar yerel disk oluşturacaksın yani
Members
1.2

Maximus Formula üzerinde Q9650[@]3.6GHz-400(1600)FSB, 2*2GB Corsair Dom. DDR2-800[@]1000(4:5 oranda), uzun süredir kullandığım 8800 Ultra-660/2300[@]720/2500, 2 adet 74G W.D. Raptor 10k rpm ile RAID0 + 2 adet 1TB ile RAID1 hepsi birlikte CM RP 1000W psu ile çalışmakta ve işlemci/ekran kartı 240+120mm'lik radyatöre sahip 1200L/h devire çalışan bir motora bağlı su soğutma sirkülasyonunda soğutulmakta.
:)
yanlız bea bız host makınasını kastetmedık ama neyse güzel bi pc nede olsa host makınası
Members
1.2
Administraktor : yanlız bea bız host makınasını kastetmedık ama neyse güzel bi pc nede olsa host makınası
Önceki mesajımda bulunan fotoğraflar benim şahsi bilgisayarımın fotoğrafları.

"Host makinası" ile kastınız sanırsam server makinalar.

Azda olsa fikir edinmenizi sağlamak amacıyla onlarında fotoğrafını koyayım;
Intel Celeron CPU
1200 MHZ
1.20 GHz, 192 MB RAM

Yeter xD
bnmkide bu :D ram düsük ama nese
tex hiç zannetmiyorum yukardakı makına sahsi makınan oldugunu ama öyle dıyorsan öyledır + server makınalarından kastın bilgim çok yinede saol

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.